10 bedste ideer til Pooja -værelse med billeder

Pooja -værelser er virkelig et helligt sted i hjemmet, og derfor er mange mennesker ganske særlige med sit design og konstruktion. Uanset størrelsen på Pooja -rummet er den eneste ting, som næsten alle bekymrer sig om, Pooja -rumfarven. Farvekombinationen til Pooja -værelse er ganske vigtig, da det hjælper med at bestemme udseende, følelse og stemninger, bare ikke for det pågældende rum, men også for hele huset.

pooja værelse farve ideer

Indiske huse er ufuldstændige uden Pooja -værelser, og hvis du også leder efter den perfekte kombination af Pooja -værelsesfarver, så er du kommet til det rigtige sted.

Seneste Pooja værelse farve ideer i Indien:

Her er vores 10 enkle og moderne pooja værelsesfarvedesign med billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. Fredelig hvid:

Seneste pooja værelse farve ideer

En af de mest foretrukne puja -rumfarver er uden tvivl hvid. At holde vægge i dit Pooja -værelse i hvid farve fejler aldrig, da farven er en pålidelig uden problemer. Det går godt med næsten alt og hvad som helst.

For at tilføje et interessant strejf med den hvide farve kan du bruge uberørt hvid farve. Du kan parre de hvide vægge i dit Pooja -værelse med enhver form og dekoration. Bare husk et enkelt tip, som er at vælge en hvid farve, der er let at rengøre og vedligeholde.

2. Farvede bagvægge:

puja værelse farve

For de fleste af os er det altid farven hvid som vægfarven til Pooja -rummet. Den hvidfarvede væg bringer helt sikkert positivitet og fred rundt i rummet, som vi alle ser i dagens liv.

En dejlig og interessant ændring ville dog være at have lyse farvede vægge til Pooja -rummet. Lyse farvede vægge til Pooja -rummet er en interessant idé, da det vil hjælpe dit Pooja -værelse med at skille sig ud med sin egen charme. Du kan også prøve forskellige dekorative stykker med din lyse, men alligevel attraktive Pooja -vægvægfarve.

3. Attraktiv Cerulean:

pooja værelse maling farver

Hvis du vil få dit Pooja -værelse til at se stilfuldt og autentisk ud i kombination, ville det være en god mulighed at bruge en attraktiv cerulean eller himmelblå farve. Da denne farve er et usædvanligt valg blandt mennesker, vil den derfor helt sikkert tilføje den nødvendige charme i rummet.

En væsentlig fordel ved at bruge denne farve er, at den er ret frisk og tiltrækker positivitet sammen med beroligende effekt. Denne interessante gudestuerfarve vil tiltrække mange øjne mod den og vil inspirere folk til at tilbede med fuld hengivenhed.

4. Sennepsgul:

enorme farver til pooja -værelse

Hvis du ikke ser lyse farver som den bedste farve til pooja -rummet, kan du altid vælge farver, der ikke er så lyse, men alligevel giver en lignende fornemmelse. Sennepsgul er en sådan farve, der foretrækkes, da den hverken er for lys eller for mindre for Guds værelsefarve.

Farven passer primært godt til den moderne indretning, men den kan også bruges på anden måde. Denne farve vil helt sikkert tilføre varme og hellighed i dit pooja -værelse og gør dermed det bedste valg til vægfarven til pooja -værelse.

5. Grøn farve:

pooja værelse farvekombination

Mange af os ville aldrig tænke på at bruge grøn farve som vores puja -rumfarve, men overraskende er farven et stort ja til pooja -værelser. Der er ingen tvivl om, at en subtil grøn farve er den mest beroligende for øjnene, og er det ikke det samme, der forventes i et pooja -værelse? Grøn kan tilføje ro i dit pooja -rum til en uforstyrret hengivenhed.

Farven kan også reducere stress og hjælper med at slappe af sindet og ville dermed være et perfekt valg til farvekombination til pooja -værelse.

6. Vermilion farve:

pooja værelse farve ideer

På trods af at den er lidt på den lysere side, er denne vermilionfarve eller orange farve et godt valg til pooja -rumvægfarve. Farven repræsenterer energi og gør dermed pooja -rummet helt levende.

Det står også for entusiasme og spænding, som hjælper de hengivne til at føle sig lykkelige og livlige. Du kan holde dekorationerne minimale med denne farve for at opretholde en balance i rummet. Da denne farve vil forbedre energiniveauet, kan du bede med fuld tro og hengivenhed.

7. Levende rød farve:

pooja værelse væg farve

Uden andre tanker er farven rød et af de mest foretrukne valg til farver i pooja -rum. Sammen med at være folks favorit, betragtes farven også bedst i henhold til Vastu -farver til pooja -værelse.

Farven hænger sammen med at være lovende og guddommelig. Du kan vælge enhver rød nuance efter dine ønsker og valg, bare sørg for ikke at overdrive den samme farve. Hvis du ikke vil have, at hele rummet skal have den samme røde farve, kan du også prøve forskellige nuancer af farven.

8. Kombination af to farver:

bedste malingfarve til pooja -værelse

Der er mange mennesker, der ikke ønsker at have bare en enkelt farve i deres pooja -værelse. Hvis du også er en af ​​dem, kan du prøve at have kombinationen af ​​to forskellige farver i rummet og gøre det til den bedste farvekombination til pooja -værelse.

Generelt foretrækker de fleste mennesker at kombinere rød og hvid farve, da begge farver ser godt ud sammen og også hjælper med at bringe den nødvendige positivitet i pooja -rummet. Begge farver ser godt ud med enhver type indretning og kan derfor bruges uden besvær.

9. Lysarmaturer:

farvekombination til pooja -værelse

Udover at bruge forskellige farver som pooja -rumfarven i henhold til Vastu, kan du også prøve at bruge lysarmaturer i dit pooja -værelse. Brug af lysarmaturer er en populær måde, der bruges i pooja -rummet til at gøre det simpelthen smukt med mindst mulig indsats.

Det foreslås at have lysarmaturer, som det kan passe til alle former for indretning og dekorationer. Dette vil også hjælpe folk med at fokusere på den smukke Guds statue placeret i dit pooja -værelse. Da der ikke vil være for meget dekorationer af noget, vil du ikke blive forstyrret i løbet af din hengivenhedstid.

10. Baggrundsbelysning til Pooja Room:

vastu farve til pooja værelse

For at gøre dit pooja -værelse til et særligt værelse i dit hjem, kan du droppe de indlysende pooja -rums malingsfarver og i stedet bruge smukke baggrundsbelysning. Disse baggrundsbelysninger gør ikke kun pooja -rummet stilfuldt, men holder det også enkelt og sorteret.

Du kan bevare lysstyrken fra lys til lys i henhold til din præference og smag. De bedste baggrundsbelysning er generelt dem, der holdes i lyset med minimale dekorationer rundt. Baggrundslyset bringer ro og sammensat afslapning for folket og hjælper dermed med magert og uafbrudt hengivenhed.

Pooja -rumfarvekombinationen vil helt sikkert tilføre velstand og charme til dit overordnede aura i dit hus. Det vil virke ganske vigtigt for at fjerne alle de negative energier og vil bringe den nødvendige lykke og positivitet, der hjælper dig med at vokse i livet. Derfor bør du være meget bestemt med at vælge Pooja -rumfarven til dit sted.

Hvis du har brug for flere oplysninger om Vastu -farverne til Pooja -værelse eller er i tvivl eller problemer, så kommenter venligst nedenfor. Vi vil snart kontakte dig med alle detaljerede oplysninger, der vil fjerne al din tvivl og bekymring.