10 bedste klokker til Pooja -dør med billeder i 2021

Ville det ikke være fantastisk, hvis du kan høre klokkens behagelige lyd, mens du går ind i dit pooja -værelse? Sådan en afslappende og behagelig lyd, der ville blive genereret af pooja -værelsets klokkedørsdesign, ikke sandt? Brugen af ​​hængende klokker til pooja -værelse er selvom en gammel tradition, men det er blevet en ganske tendens i nyere tid.

Bedste klokker til Pooja -dør i Indien

Da pooja -rummet er et helligt sted, bør indgangen også være ganske unik. Der kan ikke være nogen bedre måde end at have klokker til pooja -dør til at skabe en behagelig og beroligende lyd for de hengivne, hver gang de kommer ind i pooja -rummet til deres bønner.

Seneste klokker til Pooja -dør i Indien:

For at tiltrække brugerne og tilføje en charmerende appel til pooja -rummet, stilles disse klokker til rådighed i forskellige stilarter, farver og mønstre. Her er nogle af de pooja værelse dør design klokker, som du kan bruge på din egen måde til at skabe et varigt indtryk:

1. Klokker med glasdør:

pooja værelse dør design med klokker

En af de bedste stilarter ved brug af pooja -rumdøre med klokker er at få kombinationen af ​​en glasdør med klokker. Kombinationen er unik og ser også fantastisk smuk ud. Du kan kombinere enten begrænsede klokker på døren eller tilføje så mange klokker som du vil.

Denne type klokke til døren er også et anbefalelsesværdigt design af pooja room doorbell Vastu og sikrer dermed at bringe den maksimale lykke og varme i huset. Du kan også vælge farve og design på klokkerne i henhold til det indre af dit pooja -værelse.

2. Bell Craving på trædør:

pooja rumdøre med klokker

Det er altid en god idé at kombinere traditioner med stil, og det er også noget, du kan gøre med din pooja -døridé. En af de enkle, men alligevel attraktive ideer til at bruge pooja -rumdørsdesign med klokker er at længes efter klokkedesignet på trædøren.

For at gøre dette design mere realistisk kan du også sætte nogle rigtige klokker i trangen og få klokkens behagelige lyd efter behov. Du kan enten oprette det samme design på hele døren eller opdele døren i halvdelen med dette design og kan bruge et andet design på den resterende dørhalvdel.

3. Designer hængende klokke på Pooja -dør:

pooja værelse klokker

At bruge en designerklokke på din pooja-dør er en subtil idé til at skabe et varigt og unikt indtryk og også for at undgå overdreven brug af klokker til pooja-dør. Du kan bare bruge 1 eller 2 designerhængende klokker på din pooja -dør, og du er færdig med de nødvendige dekorationer.

Der er masser af designer hængende klokker til rådighed på markedet, som brugerne kan investere det. Du kan vælge den hængende klokke i henhold til din stil og personlighed. Den bedste del ved at bruge sådanne designer hængende pooja rumklokker er, at de ikke kræver nogen særlig indsats for at placere dem på pooja dørene.

4. Dørklokke i messing med Ganesha -statue til Pooja -dør:

hængende klokker til pooja -værelse

Hvis du vil have noget unikt og stilfuldt i pooja dørklokke design, så er dette noget, du helt vil elske. Dette er ikke et traditionelt klokke design til pooja rummet, men er et unikt og anderledes dørklokke design til pooja værelse. Den kommer i messingmateriale og kan ledsages med Lord Ganesha -statue eller endda med enhver anden Guds statue.

Dette er heller ikke en hængende klokke, men du kan simpelthen bruge dette pooja værelse klokke dør design ved at placere dørklokken oven på pooja værelse døren. Installationen af ​​denne dørklokke er ganske let og kræver ingen indsats.

5. Hængende klokker til Pooja Room Door:

pooja dørklokke design

Uanset om du har et stort tempel eller en lille i størrelse, kan disse sidehængende klokker bruges til begge dele. I henhold til de nyeste trends foretrækkes disse sidehængende klokker på små mandir, da de ikke kun ser godt ud, men også sparer maksimal plads.

Denne sidehængende klokkedør til pooja -værelse fås i forskellige størrelser og design og kan dermed let vælges i henhold til pooja -rummets overordnede udseende. Du kan også bruge nogle af de andre dekorative genstande sammen med disse pooja -rum hængende klokker til at skabe en fantastisk attraktion for brugerne.

6. Unik traditionel dørklokke til Pooja -værelse i messing:

klokker til pooja mandir

Hvis du ikke vil bruge en hængende dørklokke til dit pooja -værelse, kan du også prøve den traditionelle klokke. Der er ganske få muligheder i kategorien af ​​den unikke traditionelle dørklokke i messingmateriale. Den bedste del af denne idé om pooja -rumdøre med klokker er, at disse klokker kan placeres i en bestemt position, især oven på pooja -døren, og som følge heraf forstyrrer de ikke brugerens måde.

Disse korte og faste klokker ser også stilfulde og elegante ud på pooja -rumdørene. Disse er også ganske overkommelige og kan enten bruges enkeltvis eller i flere numre.

7. Shubh Labh hængende klokker til Pooja Room Door:

klokke dør til pooja værelse

Der er mange mennesker, der kan lide at beholde alt efter traditionerne i deres pooja -værelse. Derfor foretrækker de at bruge de traditionelle klokker frem for at gå med de stilfulde dørklokker. Hvis du også er en af ​​dem, så vil denne Shubh Labh hængende klokke helt begejstre dig.

Denne Shubh Labh dørklokke til pooja -værelse er også en anbefalet pooja -værelse dørklokke Vastu, som kan tiltrække al positivitet og varme lige ved dørene til dit pooja -værelse. Du kan enten placere et af disse klokkeophæng i midten af ​​døren eller bruge et par af disse klokkeophæng til begge døre.

8. Klokke med Diya Design til Pooja Room Door:

pooja værelse klokke dør designs

Klokker og diyas er to væsentlige ting for enhver mandir. Begge ting spiller en væsentlig rolle i pooja -rummet for at skabe ægtheden af ​​pooja -rummet sammen med at skabe et behageligt miljø i pooja -rummet.

Forestil dig nu, hvor fantastisk det bliver, hvis begge disse vigtige elementer i pooja -rummet kombineres sammen. Du kan bruge denne klokke med Diya -design i din pooja -rumdør og kan få fordelene ved klokkedør til pooja -værelse. Du kan få mange muligheder i designet af disse klokker og det også i varierende farveindstillinger.

9. Om Bell Design til Pooja Room Door:

klokker i pooja rumdør

Et andet trendende pooja dørklokke design, der er blevet favoritter for mange mennesker, er det af Om bells design. Det kombinerer designet af Om -symbolet og klokkerne sammen og skaber dermed et fantastisk design i pooja -rummet med hængende klokker.

Du kan finde et stort udvalg af designs i denne type Om -klokker og det også til en overkommelig prisklasse. Brugen af ​​en enkelt Om -klokke på døren til pooja -rummet vil skabe et fantastisk syn for folket. For at skabe balance mellem klokkerne til pooja mandir kan du bruge 2 af disse Om bell -designede dørklokker på begge dørene til pooja -rummet.

10. Traditionelt Pooja dørklokke design:

pooja værelse dør design klokker

Dette er et af de traditionelle designs i typen pooja -værelseklokker. Du kan prøve at have klokkens design på enten glasdøren eller endda på en trædør. Uden tvivl vil klokkedesignet se godt ud på alle typer dørdesign.

På trods af at du bruger rigtige klokker på døren til pooja -rummet, kan du oprette designet af klokker i pooja -rumdøren. Denne designidee vil ikke kun bevare pladsen til nogle andre dekorationer, men vil også se godt og moderne ud på sine egne måder.

Disse er nogle af de mest almindelige og populære pooja rumdørs designs med klokker, der får dit pooja værelse til at se attraktivt og specielt ud. Markedet er oversvømmet med mange typer designs af dørklokken til pooja -værelse. Du finder helt sikkert den mest passende i henhold til dine ønsker og præferencer. Også installationen af ​​disse hængende klokker til pooja -værelse er ganske let og praktisk for brugerne.

Hvis du har brug for yderligere hjælp til at vælge pooja -rumdørsdesignklokkerne, bedes du venligst kommentere herunder. Vi vender tilbage til dig med de bedst mulige oplysninger om klokkedesignet til dit pooja -værelse.