10 bedste Pooja -hylde designs med billeder i 2021

Har du nok poojahylde i din mandir? Ved du, at ikke to afguder fra Gud skal stå over for hinanden? De skal alle vende foran for at få maksimal positivitet i pooja -rummet. Men hvordan skal du klare dette med den begrænsede plads i dit pooja -værelse? Løsningen på dette er ganske enkel. Du kan prøve de forskellige pooja -hyldedesigner til hensigtsmæssigt at organisere de forskellige gudidoler, du har i din mandir. Med disse enkle pooja -stativdesigner kan du klare at få nok plads i dit pooja -værelse til at organisere hver eneste nødvendighed.

Seneste Pooja hylde designs

Seneste Pooja hylde designs i Indien:

Brug af de korrekte pooja -skabdesigner får dit tempel til at se stort ud og sikrer dermed, at det får rigelig ventilation. At få den korrekte ventilation er en afgørende nødvendighed for ethvert pooja -rum for at bevare dets indretning. Så er du interesseret i at kende nogle af de bedste ideer til design af pooja -kabinetter?

Her er nogle af de enkle og moderne pooja -hyldemodeller, som du kan prøve i dit pooja -værelse for at få de ønskede og forventede fordele:

1. Pooja -værelse med glashylder:

Bedste Pooja hylde designs

En af de grundlæggende og almindelige poojahyldeideer er at have glashylder i din pooja mandir. Disse glashylder er en ganske attraktion, selv i deres enkle udseende. Ydermere er det virkelig meget let at rengøre disse hylder, og du kan gøre det ret ofte for at få disse glashylder til at holde længe.

Du kan have disse glashylder i mange forskellige former og størrelser sammen med at prøve mange forskellige designs med dem. Et af de trenddesign, der er i top i disse dage, er at have et helt glas pooja -rum med et enkelt og elegant design på det.

2. Pooja Room Træskab:

pooja værelse hylde

At omfavne dit pooja -værelse med træpoja -hylde er en af ​​de nemmeste måder at få den nødvendige plads i dit pooja -rum sammen med at bevare glamourfaktoren. Du kan også bruge treskabet til opbevaring af mange ting, hvis du har valgt de passende små pooja -skabdesigner.

Dette er de bedste muligheder for små mandir, da markedet er fyldt med en række muligheder for små pooja-skabdesign. Disse er også overkommelige og lette at vedligeholde og rengøre med minimal indsats. Du kan dekorere pooja -rummet med mange andre tilbehør, der passer godt til billederne af pooja -kabinettet.

3. Lille Pooja træhylde:

pooja hylde ideer

Hvis du ikke vil gå efter det indlysende store og enkle træhylde design i dit pooja -værelse, så kan du altid kigge efter små træhyldedesign. Du kan organisere nogle små træhylder sammen og kan bruge din fantasi og kreativitet til at give dem som dit pooja -rumskab.

Denne pooja -hyldeide er en af ​​de bedste, når du har begrænset plads til at beholde alle dine idoler og alligevel ønsker at få dit pooja -værelse til at se stilfuldt ud. Du kan enten bruge glasreoler eller træhylder eller en kombination af begge, afhængigt af farven på dit pooja -værelse.

4. Pooja Room Træskab og Træhylder:

pooja væghylde

Med den korrekte og passende kombination af trækabinettet og træpoojahyldeideer behøver du simpelthen ikke bekymre dig om noget. Denne kombination giver maksimal plads ved at dække meget minimal plads. Du kan bruge kabinettet til at gemme pooja -ting og træhylder til placering af dine idoler.

En af de seneste tendenser, der er ret populære blandt brugerne, er at have en lys farve med en kombination af trækabinettet og træhylden. Du kan foretage denne kombination i henhold til den tilgængelige størrelse med dig og uden tvivl ville prøve disse pooja -rumskabsdesign tage de bedste beslutninger for dit pooja -værelse.

5. Vægmonterede Pooja-hylder med døre:

pooja værelse hylde design

Du kan også prøve at få pooja-rumhylden i det vægmonterede design. Du kan få hele det lille pooja-skab i det vægmonterede design, som kan bruges i sagen til at spare plads. Prøv at holde pooja -hyldemodellerne enkle, og du kan prøve et mere avanceret pooja -værelse -dørdesign, så det ser stilfuldt ud.

Du kan prøve forskellige kombinationer af hylder i forskellige størrelser for at gemme forskellige ting uden besvær. Det eneste, der er nødvendigt, er at have en ordentlig planlægning med pooja -hyldedesignet for at få maksimalt udbytte af det.

6. Marmor Pooja Hylde Design:

pooja hyldemodeller

Sammen med træhylledesignet i træ kan du også prøve at bruge marmorhyldedesignet i dit pooja -værelse. Disse typer skabdesign til pooja -værelse er simpelthen elegante i design og tilbyder alligevel den nødvendige charme til pooja -rummet.

Du kan prøve at have forskellige former og størrelser i marmorhylderne for at udnytte pladsen bedst muligt og få dit pooja -værelse til at se glamourøst ud. Har også dit helt eget pooja mandir -skab i marmorhyldesign. Du kan fuldføre hele udseendet af dit pooja -værelse ved at ledsage pooja -værelsehylden med nogle dekorationer.

7. Pooja -stativ i træ med hylder:

pooja værelsehylde modeller

Du kan altid stole på træpoja -stativet med hylder for at få den perfekte kombination af nok plads og smukt udseende. Hele pooja -rumstativet er designet på en sådan måde, at de tilbyder nok plads til hver eneste detalje til mandiren. Du kan enten prøve at få det færdige pooja -stativ eller kan tilpasse det samme efter dine krav.

Markedet er fuld af forskellige designs af enkle pooja -stativdesigner samt mere avancerede pooja -stativer. Par det enkle pooja -stativ med en lidt mørk farvet væg, og par det mere avancerede pooja -stativ med meget lidt pooja -værelse -dekorationer for at skabe et varigt indtryk.

8. Lille Pooja Almirah med hylder:

pooja hylde billeder

Et af de populære designs i dag er at have små pooja almirah -modeller i dit sted. Der findes masser af pooja almirah -designs på markedet, lige fra enklere til mere avancerede. Du kan ikke kun dekorere det indre af almirahen, men du kan også bruge noget af pooja -rumtilbehøret til at få almirahs ydre til at se stilfuldt og fantastisk ud.

Den bedste fordel, du kan få med disse pooja almirah -designs, er, at du kan dække hele rummet, når det ikke er i brug. Du kan lege med din kreativitet for at få et unikt design i pooja almirah -modellerne.

9. Pooja Rack -designs med hylder:

pooja rack designs

Selvom du har begrænset plads til dit pooja -værelse, og du ikke ønsker at gå efter den indlysende stil med pooja -værelsehyldedesign eller pooja -rumskabsdesign, kan du altid stole på at have et pooja -stativ. Disse pooja -rackmodeller er den ultimative redning for at få et rent og attraktivt pooja -rum i dit sted.

Du har al frihed til at tilpasse dit eget pooja -rackdesign efter dine behov og krav. Du kan også tilføje nogle små dekorationer og designs i pooja-rumstativerne for at få dem til at se stilfulde og iøjnefaldende ud.

10. Enkelt Pooja Hylde Showcase:

enkle pooja stativ designs

En enkelt hylde pooja room showcase er alt, hvad du har brug for i øjeblikket, når du skal justere mange mange ting inden for et begrænset rum. Disse udstillingsvinduer på en enkelt hylde er en effektiv løsning til folk, der ikke ønsker at bruge store og store færdige pooja -rumskabe.

Der er nogle muligheder tilgængelige i pooja -udstillingsvinduerne, som er en ganske attraktion for folket. Den bedste fordel ved disse enkelthylde montre er, at du kan placere ethvert sted uden bekymringer og besvær, og de vil gøre hjørnet helt glødende og fantastisk.

Dette er blot nogle af poojahyldeidéerne, som du kan prøve for at gøre din mandir til en rigtig attraktion. Du kan finde masser af andre muligheder med pooja -hyldedesign på markedet, hvilket vil være en god ting til at gøre dit pooja -værelse til så fantastisk som du vil. Du kan prøve at bruge det færdige pooja -skab eller kan også tilpasse dit eget pooja -skab.

Hvis du yderligere har brug for hjælp til design af ideen til pooja -rummet, skal du kommentere dem herunder. Vi tilbyder dig bedst muligt at hjælpe med nøjagtige oplysninger og detaljer om sagen.