10 nyeste Pooja værelse fliser og marmor designs med billeder

Pooja -værelse er uden tvivl hjertet i ethvert hus. Det tiltrækker så stor varme, positivitet og lykke, der ikke kunne forklares med ord. Da pooja -værelse har en så vigtig plads i vores liv; skulle det ikke gøres specielt med nogle fantastiske marmor pooja mandir designs eller pooja værelse vægfliser design?

Seneste Pooja Room Fliser & amp; Marmor designs med billeder

Forskellige og unikke marmor- og flisedesign tilføjer en pragtfuld charme og ser også smukke ud. Desuden er det også ganske problemfrit at bevare sin glans i længere tid end noget andet tilgængeligt design eller vægmaling. Disse pooja værelse fliser og pooja værelse designs i marmor kan bruges til alle typer steder – hvad enten det er dit hjem eller kontor. Det bedste ved at prøve disse designs er, at de fås til en overkommelig pris og holder rigtig længe.

Bedste Pooja værelse fliser & Marmor designs i Indien:

Med nogle forskellige designs er det muligt at tilføje et andet præg til dit pooja -værelse. Interesseret i at kende de unikke, men alligevel iøjnefaldende designs? Her er nogle af de moderne pooja mandir -designs i marmor sammen med nogle trendige vægfliser til puja -værelse, som du kan vælge for at gøre dit pooja -værelse virkelig guddommeligt, men alligevel attraktionens centrum.

1. Trykte Om -vægfliser:

Bedste pooja værelse fliser designs

Symbolet Om repræsenterer den guddommelige betydning i den hinduistiske religion og har dermed et særligt sted for de hengivne. Forestil dig nu, at dit pooja -værelse er godt indrettet med trykte Om -vægfliser. Ville det ikke bringe en frisk luft af positiv luft og varme?

De trykte Om -vægfliser er et af de mest almindelige og populære pooja -flisedesign blandt folket. Disse fliser er keramiske fliser og tilbyder en blank finish, der har tendens til at få dit pooja -værelse til at se attraktivt ud. Disse fliser til God -værelse fås i størrelsen 250X375 mm og er det bedste valg til både hjem og kontorer.

2. Trykte keramiske fliser:

puja værelse fliser

Dette er de populære pooja mandir -fliser, der er tilgængelige på markedet, og som ikke kun vil gøre dit pooja -værelse virkelig smukt, men også vil tiltrække alt det positive rundt omkring. Disse keramiske fliser til pooja -værelse gør det perfekte valg til alle slags hjem.

For at hjælpe de hengivne med at forbinde med den guddommelige magt, fremstilles disse fliser hovedsageligt i forskellige farver, der har deres egen charme og åndelige betydning. Disse puja -rumvægfliser vil gøre dit lykkelige værelse livligere og vil dermed hjælpe dig med at slappe af og bede med ren opmærksomhed i pooja -rummet.

3. Lille Mandir i marmor:

pooja værelse fliser farver

Et andet design, der gør alle positive og gode nyheder blandt brugerne, har et lille marmortempel i dit hjem. Marmor pooja mandir er enkel, men virker ganske attraktiv på den bedst mulige måde.

I stedet for at tiltrække øjnene ved brug af for mange farver, står det for renhed og oprigtighed i pooja -rummet. Du kan prøve at have lidt kreativitet med marmor pooja mandap, eller du kan også holde det enkelt og ædru. Hvidfarvet marmor vil helt sikkert bringe den maksimale fred og afslapning for sindet og vil hjælpe folk til let at forbinde sig med den guddommelige kraft.

4. Shree trykte vægfliser:

pooja værelse gulvfliser

Hvis du vil holde dit pooja -værelse enkelt og smukt, så er dette det rigtige pooja -værelse -flisedesign til dig. Disse fliser har symbolet Shree trykt på dem og er velegnet til både hjem og kontorer. Disse er i det keramiske materiale og i størrelsen 250X375 mm.

De hvide farvede fliser med dette åndelige symbol angiver at bringe alt held, fred og lykke til huset. Enkelheden af ​​fliserne vil også tiltrække mange øjne mod dit pooja -værelse og samtidig tilbyde de nødvendige bønnevibrationer for at vise ære og oprigtighed til vores Gud.

5. Simple God Idols trykte vægfliser:

pooja mandir fliser

En af de kreative måder til design af pooja -fliser er at prøve enten de enkle vægfliser eller gudstryk med fliser. Begge stilarter af vægfliser ser virkelig flotte ud og forskønner også dit pooja -værelse. På den ene side vil de enkle modeller af puja -fliser hjælpe med at få et bedre fokus under bønnen sammen med at fremhæve de placerede statuer.

God idol -trykte fliser vil tiltrække alle øjne mod rummet, da det vil forstærke de åndelige energier i rummet. Du kan prøve så mange variationer som du vil og kan bruge disse God room -fliser i både kontorer og i dit hus.

6. Digitale trykte vægfliser:

gud værelse fliser

Slip de gamle designmåder til dit pooja -værelse, og prøv disse trendy og nyeste digitale vægstile i stedet for at give dit pooja -værelse den attraktive kombination af stil og åndelig aura. Disse fliser til God -værelse er trendende på markedet på grund af deres nyeste design til en overkommelig prisklasse.

Disse vægfliser til puja -værelse fås i masser af designs for at være enkle til mere stilfulde. Disse fliser bruges mest i hjemmet på grund af de mange kreative muligheder, det bringer med sig. Prøv disse pooja mandir -fliser, og gør dit pooja -værelse til et stilfuldt sted at forbinde med vores Almægtige skaber.

7. Trykte symbolske vægfliser:

puja værelse fliser design

Det er altid vidunderligt at have alle de åndelige symboler lige foran dine øjne i dit pooja -værelse, mens du beder bønner. Er det ikke? Det øger helt sikkert opmærksomheden og koncentrationen under bønnen. Men en ting, som disse trykte keramiske fliser til pooja -værelse tilføjer til pooja -rummet, er stilkvoten.

Disse trykte symbolske puja værelse fliser design er den perfekte kombination af enkelhed og unikhed til pooja rummet. Disse gør det bedste valg til både hjem og kontorer og fås også til en overkommelig prisklasse. Du vil helt elske den varme og positivitet, som disse fliser vil bringe i dit pooja -værelse.

8. Marmor Mandir Design:

pooja værelse designs i marmor

Hvis du har lille plads i dit hjem eller kontor og leder efter en kompakt, men stilfuld måde at lave pooja -værelse på, så kan du prøve marmortempeldesign til hjemmet. Disse designs forbruger ikke meget plads, men tilbyder den samme spiritualitet som den, der tilbydes af store pooja -værelser. Du kan også få dem til at se mere attraktive ud ved at tilføje lidt detaljer til dem.

Placer din yndlingsguds idol i disse marmor -pooja mandir -designs, og find den mest afslappende og lette måde at bede dine tanker til vores eneste skaber.

9. Pooja -værelse i marmorplatform:

marmor pooja mandir designs til hjemmet

Sammen med at prøve forskellige marmorsten pooja mandir designs, kan du også prøve at have marmor platform designs i dit pooja værelse. Du kan bruge disse marmorplatforme til at sætte Guds statuer og afguder og også placere nogle af de dekorative genstande.

Denne idé i din hvide marmor pooja mandir vil bringe positivitet og rene velsignelser i dit hus. Du kan også dekorere rummet i forskellige farver for at få det til at se mere stilfuldt og kreativt ud. Brugen af ​​forskellige farver vil også forbedre spiritualiteten i rummet af alle de rigtige grunde. Uden tvivl er disse marmorplatforme et af de bedste marmortempeldesign til hjemmet.

10. Marmor Mandir med baggrundsbelysning:

marmor pooja mandir designs

Dette er en anden stil med marmor pooja mandir designs til hjemmet, som du kan prøve. Selvom disse mandir -designs er ligesom de andre marmor -mandir -designs, og de tilbyder også baggrundsbelysningseffekten til mandiren. Den samlede kombination af marmormandir med baggrundsbelysningen forbedrer skønheden i pooja -rummet, samtidig med at det forbliver subtilt.

Du kan også prøve at få lyst til Guds statue eller afguder sammen med baggrundsbelysningen for at gøre marmor -gudmandir -designs endnu mere attraktive. Et andet vigtigt aspekt ved disse mandir -designs er, at de ikke bruger meget plads og dermed kan placeres både hjemme og på kontoret.

Du kan prøve så mange designs, som du vil, til pooja -fliser, så længe du er tilfreds og glad for det. Hovedmotivet for puja værelse fliser design bør være at tilføje den nødvendige varme og positivitet for at gøre pooja rummet simpelthen attraktivt og charmerende.

Hvis du har brug for hjælp eller forslag til at vælge de bedste pooja -rumdesign i marmor eller til at vælge det unikke pooja -værelse -flisedesign, så skriv til os. Vi vil helt hjælpe dig med vores unikke ideer til at gøre dit pooja -værelse til hjertet af dit hjem.