9 bedste bolsterpude -designs med billeder i Indien

Det er en fantastisk måde at tilføje farve og slag til dine værelser med disse altid behagelige pudepuder. Disse puder er en lidt længere eller smal pude, som også er fyldt med dun, fiber og bomuld. Disse typer puder er nyttige til armstøtte eller dekorativ samling til et værelse. Disse puder hjælper med at sænke ryggen korrekt støtte. Blandt puderne er disse puder den bedste mulighed for et gulv på børneværelset. Efter vores behov får vi en samling af størrelser og stoffer i forstærkede puder.

De får ikke kun dit interiør til at se fantastisk ud, men giver dig også den bedste komfort nogensinde på det tidspunkt, du har brug for det. Du har levende valg af sådanne puder med forskellige kategorier.

Seneste Bolster pude designs i Indien:

Her er vores 9 enkle og moderne pudepuder, der gør din boligindretning fremragende. Lad os tage et kig på dem.

1. Navy Cotton Bolster Puder:

Navy bomuld bolster puder

Det er den håndlavede version af de lange pudepuder med helt ny komfort. De er lavet med poly-fyldt stof med knapper. Det er den super lange daybed bolster pude med 100% marineblå bomuld. Denne pude er perfekt til at dekorere dit sofasæt.

2. Bolster Pude i stuen:

Stue Bolster Pude

Tag denne runde pude med hjem, der er fremstillet af ikke-allergisk materiale. De er runde på kanterne og giver dig den største komfort i din sovetid. Denne pude fås i forskellige farver, og du kan vælge efter dine krav.

3. Vaskbare fløjls puder:

Vaskbare fløjlsbolster puder

Præsenterer de fineste kvalitets store pudepuder, der er lavet af vaskbart fløjlsmateriale. De ser skinnende ud samt giver dig den bedste komfort. De er fyldt med bomuldsstof. Du kan dekorere din seng på en overdådig måde med disse puder.

4. Design med kontraststofpude:

Kontrastfyldte stofpuder

Her får du den kontrasterende, skyggefulde lille bolsterpude med farverigt stof. De er fremstillet ved hjælp af to poser Polyfil. De har målinger på omkring 23 x 9 tommer.

5. Fjerfyldte bolsterpuder:

Fjerfyldte bolsterpuder

Udforsk den ekstra lange bolsterpude med indtryk af håndlavet indretning. De giver dig det bedste slående look til dit soveværelse med samme komfortniveau. De er 9 tommer i bredden og er fyldt med fjer.

6. Syntetisk dækket Bolster Pude Design:

Syntetiske overdækkede bolsterpuder

Få dit hjem til at se luksuriøst ud med denne splinternye indretning af King size bolster. De er lavet med det syntetiske ydre betræk og får en smuk nuance med en unik tekstur. De er enkle i design og mønster.

7. Stribet mønster Bolster puder:

Stribet mønster Bolster puder

Få et blik over denne sengestøttepude, der er fantastisk i udseende og også har det smukke mønster. De er lavet med sort -hvide stribede mønstre sammen med det superabsorberende materiale, der giver dig den ypperste afslapning.

8. Hvid organisk bolster pude design:

Hvide økologiske bolsterpuder

Gør dig forpustet med denne unikke og lystige samling af hvide pudepuder, de kan let ikke matche enhver kombination af nuancer af sengetæpper. Denne bolsterullepude leveres med det selvdesignede mønster lavet af 100% bomuldsstof.

9. Designer Bolster Puder:

Designer Bolster puder

Få det bedste ud af samlingen i serien af ​​en forstærket pude. De er lavet med håndplukket stof både til fyldning og ydre betræk. De er designet ved hjælp af det farverige kombinationsmateriale med den fineste kvalitet af fyld.

Du har enorme rækker i disse puder i dine unikke valg. Du behøver ikke at ofre valg af tur for svar. De er let tilgængelige med vibrationsfarver, designs, mønstre og også med den bedste kvalitet af stoffer. Der er lavet af fløjl, silke, bomuld og også polyester. Du har ekstra lange, king size, runde, små og store pudepuder. Få denne type bolsterpude til at tilføje interiør i dit værelse, prøv det helt sikkert.