9 bedste dekorative pudedesign med billeder i 2021

Dekorative puder er et meget populært tilbehør, som vi bruger til at dekorere vores seng, sofaer osv. Vi kan bruge det til at byde vores gæst velkommen med farverige designs. Der er almindelig type, mønstrede og endda fuzzy puder. Ved at bruge dekorative puder kan du tage dit hjem interiør farverigt og attraktivt. Der er en enkel med lav pris til store dekorative puder med en høj pris. Du kan vælge din type efter dit budget og valg.

Seneste dekorative pude designs i Indien:

Her er vores 9 enkle og moderne dekorative pudedesign med billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. Suzani Dekorative Kastepude Designs:

Suzani pyntepuder

Dette er en slags dekorative kaste puder, du kan få og give den til et nygifte par. Puddedesignet er meget farverigt, og hele værket er med blomstret broderi. Kunsten på den kaldes en nålepunkt, og den er også meget attraktiv. Du kan bruge den på sofaer til at gøre dit afgangsrum farverigt og er også lidt dyrt.

2. Elfenben Dekorativ Pude Design:

Elfenben dekorativ pude

Dette er en hvid dekorativ pude, du kan bruge på din stue sofa. Pudebetrækket er af silkemateriale dekoreret med sølvfarvede pailletter og broderidesign. Den leveres med lynlås i siden for at give et pænt look. Begge pude sider er lavet af hvidt kunst silke materiale. Dekorer din stue med denne smukke hvide pude.

3. Dahlia Dekorativ Pude Design:

Dahlia dekorative puder

Hvis du leder efter en dekorativ lændepude, er dette design en god mulighed. Dette er en levende farvepude med fantastiske stofmønstre. Puden er lavet af bomuld og polyestermateriale, og denne lyse farvepude vil forbedre din seng helt. Du kan bruge den med en hvid eller ensfarvet seng for at gøre sit udseende lysere.

4. Gylden dekorativ pude Design:

Gylden pude

For at dekorere din stue med en eksklusiv pude, skal du vælge dette design. Dette er en gylden dekorativ pude, du kan komme til at se en gylden glød mellem alle andre puder. Det vil gå godt med hvide puder. Hele pudebetrækket er dekoreret med paljettype og med lynlås i siden.

5. Floral Dekorativ Pude Design:

Stor dekorativ pude

Dette er et stort dekorativt pudedesign, du kan bruge til at dekorere din sofa. Dette er lavet af bomuldsmateriale, og farven er også lys. Det blomsterrige design på det ser meget smukt ud. Dette vil se attraktivt ud med sofa og stol i mørk farve. Pudebetrækket er også vaskbart og langtidsholdbart.

6. Dekorativ pude i rød silke:

Røde silke dekorative puder

Dette er en rød dekorativ pude med Kashmiri fungerer på. Den er lavet i bordeauxrødt silkemateriale med broderi og spejl på. Disse smide puder er bedst til din stue sofa og passer godt til lyse sofa betræk. Denne blændende sofa leveres med lynlås, der let kan håndteres.

7. Blue Art Dekorativ Silke Pude Design:

Blue Art Silk Puder

Dette er en blå dekorativ pude, du kan få til at pynte din stue. Den er lavet af blå kunstmateriale i silke med hvide designs. Du kan bruge denne pude med lys farve sofa. Det har magten til at lysne dit værelse op. Disse store kastepuder er også meget attraktive og stilfulde.

8. Charmerende gul dekorativ pudedesign:

Charmerende gule dekorative puder

Prøv denne gule dekorative pude med smukt broderi. Det ser meget attraktivt ud og kan bruges i din stue. Dette er lavet af silkemateriale af god kvalitet og leveres også med lynlås i siden. Den gule og røde kombination fungerer meget godt og prøver denne attraktive pude.

9. Lille dekorativt pudedesign:

Små dekorative puder

Du kan få denne lille pyntepude hvor som helst du vil. Dette er en rød farvepude lavet af kunstsilke, og der er et andet lille overmateriale og er lavet af guldblankt blondermateriale. Den røde og gyldne kombination ser meget smuk ud med en gylden knap.

Dekorative puder er et meget smukt valg, hvis du vil forbedre din indvendige skønhed. Du får det i hvert område, du ønsker. Vælg nogle gode puder og dekorér din seng og sofaer med den. Sørg for at vælge puder, der passer til sengen og sofaens farver.