9 Bedste kropspude designs med billeder i Indien

En af de vigtige ting i vores daglige liv er sandsynligvis puden. Det tilføjer hygge og uklarhed og varme til at slides hele vores dages træthed i løbet af natten. Puderne skal være bløde og komfortable med vores kroppe. De er designet til faktisk at forhindre kropssmerter på grund af søvnstillinger. Blandt forskellige typer puder, der findes på markedet, er den ene en kropspude. De er store i størrelse og passer til hele kroppen, hjælper især de gravide med at støtte deres ømme krop.

Seneste kropspude designs i Indien:

Her er vores 9 enkle og moderne kropspude designs med billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. Kropspuder i fuld længde:

Graviditetspuder i fuld længde

Disse graviditets kropspuder er specielt designet til at støtte kvinder og omhyggeligt hjælpe dem med at putte under deres graviditet. Det er en følsom periode for en kvinde, og dens følsomhed er derfor også designet med intens omhu. Det har ikke brug for en hovedpude og understøtter hele kroppen.

2. U-formet fuldkropspude:

U-formet fuldkropspude

Denne hyggelige og fuzzy u -formede kropspude lader dig pakke ind i pudens bløde arme. Denne pude gør natten så varm som nogensinde. Velegnet meget til gravide, da det hjælper dem med at ligge sidelæns. Bortset fra det hjælper det generelt med at opretholde sovepositionen til at udrydde smerter.

3. Designer Snoogle Body Pude:

Designer Snoogle Body Pude

Denne designede snoogle kropspude vil efterlade dig tryllebundet og efterlade et indtryk af royalty på grund af dens udseende. Disse puder er designet til at erstatte flere kropspuder som en nakke, ryg, benpuder. Den intense understøttende struktur forhindrer dig i gigt, rygsmerter og nakkesmerter.

4. Designer J-formet kropspude:

Designer J-formet pude

Det er en første konturformet barselspude, sandsynligvis den bedste af slagsen. Dette fås også i forskellige farver blå, grå og hvid elfenben. Det er ikke meget pladskrævende, og det har et særligt betræk, der gør det let at vaske i maskin, når og når det er nødvendigt. Udover fysisk støtte hjælper dens charmerende farve også med at dekorere interiøret.

5. Designer Body Lumbar Pude:

Designer Body Lumbar Pude

Det er den bedste kropspude, specialfremstillet og trykt med hænder. Denne store kropspude har en fremragende fjerblød kerne indeni. Dette øger skønhedsniveauet i dit hjeminteriør. Dens tilstedeværelse på sengen eller sofaen gør sit hyggeligste nogensinde. Den har lynlåslukning, der gør den let at vaske.

6. Farverig stribet kropspude:

Farverig stribet kropspude

Vil du tilføje noget skønhed til hjemmet? Træt af at købe dekorative til en høj pris? Prøv denne farverige fuldkropspude. Ud over dets indvirkning på helbredet øger den brede tilgængelighed af forskellige typer farvede puder dit rums glamour.

7. Custom Body Fit pude:

Custom Body Fit pude

Denne samlede kropspude er noget forskellig fra formerne. Det er en tydeligt aftagelig pude, og den er så fleksibel, at den let kan passe næsten i enhver størrelse eller position. Denne type puder er fremstillet af polyesterfibre, snøret med komfort og hjælper dig med at få et varmt kram til det om natten.

8. Bedste farverige runde hovedpuder:

Bedste farverige runde puder

Den lette og ultrabløde designende runde hovedpude kan give dig mulighed for at rulle over enhver side af puden og kramme den på enhver måde, du vil på grund af dens glatte finish på alle sider. Let vaskbar og holdbar, den fås i mange farver, bedst til at forskønne dit hjem.

9. Designer Long Body Pude:

Designer Long Body Pude

Disse lange kropspuder kan dække selv din king-size seng og erstatte behovet for nakkepuder. Dette hjælper i indretningen mere end fysiske hjælpemidler. Disse faste kropspuder ser bare attraktive ud med printene og hjælper dig med at putte helt op.

Puder er vigtige for os alle uanset alder og køn. Udover forskellige kropspuderes indvirkning på vores helbred, er de i mange tilfælde hovedobjekter i indretningsdesign. Coverdesign af puder, konstruktion af pudestrukturer og dets funktioner kan gøre dit værelse til et luksusrum arrangeret på en ordnet måde.