9 Moderne designerpudedesign med billeder i Indien

Er du klar til at dekorere din stue med en designerpude? Designer puder er meget populære, og alle får dem til at dekorere deres stue, soveværelse osv. Der er puder, du får med mange smukke værker på. De mest populære designerpuder er også broderede, håndlavede, håndmalede og mange andre typer er også tilgængelige. Du kan vælge dit yndlingsdesign blandt nedenstående puder.

Seneste designerpudedesign i Indien:

Her er vores 9 enkle og bedste designerpudedesign til sofa- og soveværelsesdekoration. Lad os tage et kig på dem.

1. Hvid Designer Pude Design:

Hvid designerpude

Dette er en håndlavet dekorativ pude i hvid farve. Betrækmaterialet er fløjl, og der er et leopardprint på det. Puden er lavet af blødt og luksuriøst stof. Prøv dette på din hall og vil se godt ud med en lys sofa farve.

2. Ivory Shibori Blue Designer Pude Design:

Elfenben Shibori blå pude

Dette er en enkel, men elegant designer dekorativ pude, du skal prøve. Den er lavet af bomuldsmateriale og med cremet elfenbenfinish med marineblå og blød blå farve accent. Dette er mere velegnet med en sofa eller stol i mørk farve. Selvom designet er enkelt, vil det give din stue en ekstra elegance.

3. Moderne Accent Designer Pude Design:

Moderne accentpuder

Du kan få smukke designer accentpuder i en ny stil. Puden ser meget smuk ud med smukt designarbejde. Det har pailletarbejde og broderi på det. Du kan byde din gæst velkommen ved hjælp af denne smukke pude på din sofa. Den hvide og sølvkombination ser meget attraktiv ud.

4. Trykte designerpude designs:

Trykte designerpuder

For at dekorere din stuesofa med en moderne designerpude, prøv derefter en trykt. Du får mange smukke udskrifter på denne sodavand. Den er lavet af bomuldsmateriale og holder længe. Ved at arrangere dem godt kan du gøre stuen sofa smuk.

5. Tribal Printet Designer Pude Design:

Tribal trykt pude

At få en designer sofa pude er meget let. Men at finde et godt design er meget vigtigt, mens du vælger et. Dette er en designerpude med stammetrykt design på. Materialet er bomuld, og denne lændepude er bedst til din sofa i stuen. Det vil passe godt til lyse sofa nuancer.

6. Kashmiri Designer Pude Design:

Kashmiri puder

Hvis du leder efter en god designer kaste puder, er dette det. Prøv denne orange Kashmiri designerpude med spejl og broderi. Puden er meget farverig med lynlås i siden. Alle disse designs er håndarbejde, og du kan få et stort look til din lyse sofa.

7. Levende dekorativ designer pude design:

Levende dekorativ pude

For at få et luksuriøst look til dine sofaer er dette et godt valg. Din stue får et kongeligt udseende, hvis du kan bruge disse luksus designerpuder. Du kan ændre farven på en pude i henhold til din sofa farve. Denne pude er lavet af kunst silkemateriale, og du kan prøve denne superbløde pude hvor som helst du vil. Dette vil give din sofa et levende look.

8. Håndlavet Designer Sofa Pude Design:

Håndlavede designer sofapuder

Dette er en lys farve designerpude til en sofa, som du kan prøve for at forbedre din stue nåde. Det er en håndlavet pude med smukt arbejde på. Der er broderi og andre værker. Denne fås i mange farver, og du kan vælge din farve efter sofatype. Det smukke trædesign er også meget godt og håndlavet.

9. Variety Designer Pude Til Sofa:

Variety Pude til sofa

Når det kommer til designerpuder, er bomuld og silkemateriale meget populære. Men her er en ændring fra den tendens. Pudebetræk kan laves af forskellige materialer som uld og alt det der. Disse er nogle forskellige typer puder, du kan prøve, hvis du vil afvige fra det gamle kedelige design.

Designer puder er af forskellige typer. Alt du skal gøre er at vælge en god med et attraktivt design. Prisen på dem kan variere alt efter materiale og arbejder på det. Du kan bestemme dit sortiment for at vælge et inden for dette område.