9 Seneste dunpude -designs med billeder i 2021

En behagelig pude er afgørende for, at vi sover. Hvis din sovestilling ikke er korrekt, kan du få nakkesmerter og andre problemer. Så det er vigtigt at vælge en ordentlig pude til at sove. Der findes mange typer puder. Vælg gode dunpuder, der godt kan støtte din nakke, så du kan sove stramt.

Bedste dunpude designs i Indien:

Her er vores 9 enkle og moderne dunpuder med billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. Hotel Touch af dunpuder:

Hotel Touch af dunpuder

Dette er en af ​​de bedste dunpuder, du kan vælge. Dette er en type, der foretrækkes af hoteller, der yder fast støtte, mens de sover. Denne pude er lavet af hyperrensede dunfunktioner, der kan give en behagelig søvn. Puden er også holdbar.

2. Luksus Duck Down Puder:

Luksus ænder dunpuder

Dette er den bedste andedyndepude til sidesveller. 60% andedun ydre kammer føles blødt og indre fjer giver fast støtte. Dette er lavet af bomuldsmateriale af god kvalitet og er helt hypoallergisk materiale. Så du behøver ikke bekymre dig om allergiske problemer, mens du bruger denne pude.

3. Hvide gåsfjerpuder:

Hvide gåsfjerpuder

Dette er en fremragende dunpude, du kan bruge til at få en god nats søvn. Den er lavet af bomuldsmateriale af god kvalitet, og fyldet er 95% gåsfjer og 5% hvidt gåsedun. Dette behandles med antibakteriel behandling og ikke noget problem med nogen allergi. Denne dunfjer giver en dyb og behagelig søvn og kan understøtte kroppens trykpunkter.

4. Ned alternative puder:

Ned alternative puder

Dette er en meget god type dunpude, du kan få til dit hjem. Denne pude giver lige støtte til din nakke og skuldre. Prøv denne pude for at få en god, behagelig søvn om natten. Materialet er også fri for allergi. De vil også vare længe.

5. Down Dream puder:

Down Dream puder

Disse dundrømmepuder er en af ​​de mest sælgende typer. Det er meget blødt og understøtter din hals meget godt. Støtteniveauet varierer afhængigt af dets ingredienser. Dette er et godt valg for sidelever. Føl dig godt tilpas ved at vælge gode dundrømmepuder.

6. Dunfyldte puder:

Dunfyldte puder

Prøv disse dunfyldte puder for at få en god nakke- og skulderstøtte. Denne pude er lavet af godt bomuldsmateriale med tæthedsunderstøttelse. Fyldet er meget blødt med gåsevejr. Den bedste nyhed er, at du kan vaske dem i en maskine og tørre den. Dette er velegnet til sveller i alle positioner.

7. Gåsedun Euro -puder:

Dette er den bedste gåsedunspude, du kan vælge at sove på. Denne er lavet af 50% gåsedun og 50% gåsedun. Puden er specielt behandlet for at forhindre al allergi, støv og pollen. Prøv denne pude for at sove godt for at give god støtte til alle dine kropsdele.

8. Ultimate Down Pillow Design:

For at få en behagelig søvn kan du få en luksus dunpude. Dette er lavet af 400 trådtal bomuldsmateriale. For at give fast støtte til din hals er fyldet meget blødt. Puden er dobbelt sting én og gennemgår 6 trin kvalitetsprocesser. Du kan vælge blødhed efter dine behov.

9. Rene dunpuder:

For at undgå skift er der en smuk gitterquiltning. Den er lavet af 95% gåsfjer og 5% gåsedun, og den giver fasthed til at støtte dit hoved. Dette er en pude, der kan rengøres med bomuldsmateriale i god kvalitet. Sov godt med denne rene dunpude.

Disse er nogle standard dunpuder, du kan vælge at få god støtte, mens du sover. Mavesvæve bør vælge bløde puder, mellemstore puder til rygsveller, fast pude og ekstra faste puder til sidelever.