9 Seneste tilpassede pudedesign med billeder i 2021

Tilpassede puder er en god måde at gøre dit hjem eller din bil mere dekorativ. Og processen er meget enkel – du køber dekorative pudebetræk til dine eksisterende puder og putter dem derefter i disse betræk. Og voila, du får en ny og smuk pude, der er specialfremstillet. Der er ikke noget bedre end at personliggøre dine egne puder. Derfor hjælper denne liste dig også med at vælge de bedste til dig selv og din familie.

Bedste tilpassede pudedesign i Indien:

Her er vores 9 enkle og moderne tilpassede pudedesign, der gør dit interiør mere attraktivt. Lad os tage et kig på dem.

1. Specialdesignet pudedesign:

Specialdesignede puder

Hvis du kan lide personlige puder, får det dig til at smile. Denne importerede pude består fuldstændig af bomuld og er også importeret. Denne miljøvenlige pude hjælper dig med at indsætte dit eget billede eller enhver form for tekst. Denne pude kan også bruges i dit hjem eller i din bil. Absolut, den bedst tilpassede pude med et billede for at være ærlig.

2. Personlig boligindretning Design Kastepuder:

Personlig boligindretning Design Kastepuder

Hvis du er til personlige kastepuder, så er dette den bedste løsning for dig. Denne pude består af en blanding af bomuld og linned, og der er også en lynlås til fuldstændig forsegling. Dette mønster er kun givet på forsiden, og det ser meget smukt ud. Disse nye puder vil helt sikkert også få dine andre puder til at se fantastiske ud.

3. Hvid bomuld lynlås Custom Pude Design:

Hvid bomuld lynlås pude

Hvis du elsker at bruge specialfremstillede puder, kan du prøve denne. Denne pude er lavet af bløde og bomuldsmaterialer, der ikke kun er godt for din hud, men også er miljøvenlig. Det har også en lynlås lukning, der forbliver usynlig. De smukke designs og mønstre på puden ser også flotte og dejlige ud.

4. Dobbeltsidet indendørs foto tilpasset pude design:

Dobbeltsidet indendørs fotopuder

Dette er en af ​​de bedste brugerdefinerede trykte puder at købe lige nu. De er virkelig meget behagelige og ser dejlige ud. De er meget falmningsbestandige og hjælper også med at se mere livligt på dit værelse. Puderne har tryk på begge sider, med fantastisk kvalitet på hver side. Dette er en af ​​de blødeste og stiligste puder.

5. Dekorativ tilpasset pudebetræk:

Dekorative pudebetræk

Dette er en af ​​de mest unikke udseende tilpassede dekorative puder, du nogensinde kunne finde. Pudebetrækene er lavet af let, meget holdbar tekstur samt også lidt ru. Pudebetræk er blevet skabt med omfattende håndlavede fagfolk, så der ikke ville være nogen klager og er perfekt egnet til enhver brug i huset. Lynlåsen på den er også helt skjult.

6. Håndlavede personlige pudebetræk:

Håndlavede personlige pudebetræk

Dette er en af ​​de mest enkle, men alligevel stilfulde, tilpassede dekorative puder, du kan finde. Pudebetrækene er lavet med både polyester og uld og kan bruges hver dag og kan også bruges som et godt indretningsprodukt. Sagerne ser meget forskellige, søde og charmerende ud for de almindelige forbrugere. Denne håndlavede pudebetræk har også en skjult lynlås.

7. Custom Photo Pudebetræk:

Foto Pudebetræk

Personlige fotopuder er en fantastisk måde at vise din stil og familiebilleder frem for dine slægtninge og andre. Disse sager ser ikke kun flotte ud, men skaber også en erklæring. Absolut vigtigt for et moderne hjem, og derfor et godt køb for hele din familie.

8. Broderet pudebetræk i bomuld:

Broderet pudebetræk i bomuld

Hvis du planlægger at købe brugerdefinerede broderede puder, skal du se på disse muligheder. Disse betræk er lavet af tykke bomuldslinnedstoffer med materialer af høj kvalitet. Disse er meget bløde, polstret lignende betræk, der ser meget flotte og levende ud. Disse omslag er kun ensidige print og har også skjulte lynlåse.

9. Delikat organisk bomuldsskal:

Delikat økologisk bomuldsskal

Disse skræddersyede kastepuder er gode pudeskal til dine små børn. Disse skaller er håndlavede og er fuldstændig lavet af økologisk bomuld, som er fri for alle skadelige kemikalier og andre stoffer. Disse er meget luftige og giver dejlig blød støtte til dine børns hoved og hals. Disse er også ikke-allergiske.

Det burde således være helt klart for os nu, at der er så mange måder, du kan tilpasse dine puder på. Uanset om du køber etuier eller skaller, kan du dekorere dem med forskellige slags fotos. De vil alle se godt ud og dermed gøre søvn mere behageligt og fredeligt.