9 modern barna színű pulóver férfiaknak és nőknek Indiában

A pulóverek minden színben és stílusban megtalálhatók. Az Ön döntése, melyiket szeretné megvásárolni és viselni. A barna szín a gazdag színek közé tartozik, amelyeket az emberek választanak. Ez a szín egy élénk szín, amely jól néz ki hivatalos alkalmakra és alkalmi alkalmakra. Próbálja ki ezeket a gyönyörű barna színű pulóvereket, amelyek különböző stílusokban készülnek.

A legjobb gesztenyebarna pulóverek képekkel:

Itt találjuk a fent említett 9 legjobb barna színű pulóvert férfiaknak és nőknek.

1. Kerek nyakú pulóver:

Kerek nyakú pulóver

Válassza ezt a klassz kerek nyakú gesztenyebarna pulóvert téli viseletéhez. Ez a csodálatos kerek nyakú pulóver háló típusú kötött mintával rendelkezik, amely jól néz ki. A hosszú ujjak széles bordás szegéllyel rendelkeznek. Ez egy nagyszerű minta alkalmi kirándulásokhoz és partikhoz.

2. Csavart pulóver:

Csavart pulóver

Menj funky ezzel a gesztenyebarna kötött pulóverrel, amelynek hátulja csavart. Egy egyszerű pulóver lett divatos és hűvös ezzel a csavarral. A hátlap is lenyűgöző és feltűnő. Ezzel a gyönyörű gesztenyebarna pulóverrel biztosan meg fogja fordítani a fejét.

3. Lecsupaszított vágott pulóver:

Lecsupaszított vágott pulóver

Itt egy nagyszerű csíkos, kivágott gesztenyebarna pulóver női viselet. A csíkos megjelenés fehér rétegek csíkjainak hozzáadásával érhető el. Két fehér csík kerül a hüvely közepére és a testre. A gesztenyebarna kivágású pulóver egy szórakoztató téli viselet -kollekció is, amelyet a ruhásszekrényben tarthat.

4. Kendőgallér pulóver:

Kendőgalléros pulóver

A kendőgallér egy újabb jó változás a normál férfi pulóver stílusban. Ez a gesztenyebarna pulóver férfi viselet szép, ügyes kialakítású a test számára. A gallér a kendő gallérja, nagy gombbal. Ez a hosszú ujjú pulóver egyszerű kötött öltéssel készült, amely karcsúnak tűnik.

5. V nyakú pulóver:

V nyakú pulóver

A legtöbb férfi és nő inkább a normál, V -nyakú pulóvert részesíti előnyben, amely pulóverként működik. Ez a gesztenyebarna színű, V nyakú pulóver klasszikus kialakítású, amely a legtöbb pulóvermintában megtalálható. A V -nyak kényelmes és könnyen viselhető. Ez lehet mély V vagy normál.

6. Nyomtatott pulóver:

Nyomtatott pulóver

Próbálja ki ezt a barna színű pulóvert, amelyet sportolásra és egyéb tevékenységekre használhat. A pulóvert általában szabadtéri tevékenységekhez használják, és hűvös télen is kiváló. Ez a nyomtatott pulóver olyan nyomtatással rendelkezik, amely tetszés szerint testreszabható.

7. Teknős nyakú pulóver:

Garbó

Legyen vagány ebben a barna színű pulóverben, amely klasszikus garbó kialakítással rendelkezik. Ez a pulóver egy raglan stílusú pulóver, amely lazán viselhető. A garbó melegen és hangulatosan tartja a téli napokat. A barna színű mély szín, amelyet bordónak is nevezhetünk.

8. Pulóver ruha:

Pulóver ruha

A barna hosszú pulóver egy másik klassz stílus, amelyet télen is viselhet. Ez a pulóver ruha egy klasszikus darab, amely divatossá és stílusossá teszi. A pulóver ruha oldalsó hasítékokkal rendelkezik, amelyek acél cipzárral vannak bélelve. Kiválaszthatja a gesztenyebarna pulóvert is az éjszakára.

9. Bell Sleeve pulóver:

Bell Sleeve pulóver

Ez a pulóver gesztenyebarna nagyszerű elem a hivatalos viselethez. A szín kiválóan hat minden alsó kopásra. Próbálja ki világos árnyalatokkal a különleges tapintáshoz. A szalagok a nyakon és az ujjakon csodálatos kiegészítő. A csengő ujjak teszik ezt a pulóvert kellemes formális téli viseletnek.

A gesztenyebarna pulóverek nagyszerű kiegészítői minden ruhásszekrénynek. V -nyakú, teknős nyakú és akár kerek nyakú stílusban érkeznek. Elegáns lehet csavart hátú dizájnnal is.