Turtleneck pulóverek – A legújabb és legjobb minták, amelyek stílusosak lesznek

A pulóverek különböző stílusokban és színekben kaphatók. A garbó egy ilyen stílus, amely klasszikus és sokan viselik. A hengerelt gallér vaskos vagy normál gyapjúból készülhet, és így is a legjobb eredményt adja.

A teknős nyakú pulóverek stílusos formatervezése nőknek képekkel:

Próbálja ki ezeket a csodálatos garbó pulóvereket, amelyek itt szerepelnek,

1. Vaskos teknős pulóver:

Vaskos teknős nyakú pulóver

Itt egy lenyűgöző pulóver, amely vaskos gyapjúból készül. A pulóver bordázott kötött öltéssel rendelkezik, amely remekül működik a vaskos fajtával. A pulóver hosszú ujja is laza. Itt a garbó széles és hengerelt.

2. Kábelkötött teknős pulóver:

Kábelkötött teknős pulóver

Próbálja ki ezt a káprázatos szürke pulóver női viseletet, és nézzen ki benne szexi. A pulóver elején klasszikus kábelkötött öltés és sima ujjú. Az oldalsó rés miatt a pulóver igazán elegánsnak tűnik. Itt a garbó széles és laza, így nagyon vaskos.

3. Feszes fekete teknős nyakú pulóver:

Feszes teknős nyakú pulóver

Ezt a fekete pulóvert választhatod pulóver felsőként. Ez a szorosan illeszkedő pulóver tökéletes arra, hogy megmutassa íveit. Ez jól illik a farmerhez és a szoknyához is. Ezekhez a szűk pulóverekhez rendelkezésre álló különböző színek közül választhat. A fekete mindig a kedvenc.

4. Kasmír fehér teknősnyakú pulóver:

Kasmír teknős pulóver

A kasmír csodálatos gyapjú, amely kiválóan alkalmas pulóverekhez. Az indiai Kasmír régióból származnak, és lágyak. A fehér pulóver kasmír gyapjúból luxus és tökéletes bármikor. Gazdagnak és kifinomultnak tűnik. Ez a fehér pulóver csodálatosan illik bármilyen alsó viselethez.

5. Turtleneck pulóver ruha:

Turtleneck pulóver ruha

Nagyszerű ötlet, hogy gyönyörű ujjatlan pulóverruhája van. Ez a hosszú ruha pulóver formájában tökéletes, ahogy van. Felöltözheted kiegészítőkkel, és egyszerűvé teheted. Ez a pulóver ruha nagyszerű módja annak, hogy melegen tartsa és egyszerre stílusos legyen.

6. Bordás teknős pulóver:

Bordás teknős pulóver

Próbálja ki a klasszikus pulóver mintát, mivel ez soha nem megy ki a divatból. Ez a bordázott pulóver szép varrással rendelkezik, amely hosszú, lecsupaszított megjelenést kölcsönöz neki. A garbó egy hangulatos pulóver is. Ez segít melegen tartani téli napokon és éjszakákon.

7. Túlméretezett teknős pulóver:

Túlméretezett teknős nyakú pulóver

Itt egy nagyszerű, túlméretezett szürke pulóver, amely áramló megjelenéssel rendelkezik. A garbó itt rojtos szélekkel rendelkezik, és szabadabban folyik, mint a szokásos garbó. Így a pulóver meglehetősen klassz és kifinomult.

8. Széles bordás zöld teknős pulóver:

Széles bordás teknős pulóver

Ez egy lenyűgöző női zöld garbó pulóver, széles bordával. Ezt a pulóvert nem viszkető gyapjúból szerezheti be, így hosszabb ideig viselheti. A pulóver szorosan illeszkedik, így nagyszerű, ha nem viszket. Így egész nap viselheti a figurát ölelő pulóvert is.

9. Fuzzy Orange Turtleneck pulóver:

Fuzzy Turtleneck pulóver

Válasszon egy nagy kézzel kötött homályos gyapjú narancssárga pulóvert show -dugónak. Ez a kézzel kötött pulóver tiszta gyapjúból készült, amely melegen és hangulatosan tartja. A gyapjú narancssárga színe nagyon élénk, és biztosan lenyűgözően fog kinézni benne. Párosítsd kék farmerrel a teljes megjelenés érdekében.

A teknős nyakú pulóverek nagyszerű módja annak, hogy stílusosan nézzenek ki, és melegen és kényelmesen is tartanak. Ez egy klasszikus stílus, amelyet férfiak és nők használnak. A pulóverek bordás öltéssel vagy kábelkötött öltéssel készülhetnek. Vastag gyapjúból vagy vékony gyapjúból a garbó pulóverek mindegyike jól néz ki.