9 huonekasvia, jotka voidaan jättää huomiotta

Jokainen harrastuspuutarhuri tietää tarkalleen, miten se on: hän rakastaa huonekasvejaan ja puutarhan kukkia, valitettavasti hänellä on joskus kädet täynnä, … työ, perhe ja lapset sekä päivittäinen urheilutreeni. Siksi sattuu aika ajoin, että jopa intohimoinen kukkien rakastaja unohtaa huonekasvit eikä kastele ja lannoita niitä säännöllisesti. Tästä syystä olemme valinneet tämän päivän postaukseen 9 kaunista ja erittäin houkuttelevaa huonekasvia, jotka sopivat myös unohtuneelle kodinomistajalle ja kestävät pitkään vähällä vedellä. Tässä esittelemme 9 kasveja, jotka hurmaavat vihreällä loistollaan, mutta useimmissa tapauksissa ovat tyytyväisiä vähäiseen hoitoon, jopa mieluummin. Niitä voi olla vaikea kutistaa, minkä vuoksi ne ovat ihanteellisia erittäin kiireisille kukka -ystäville. Pysy kuulolla saadaksesi lisätietoja näistä luonnollisista, voimakkaista, monivuotisista huonekasveista.

Kaikenlaiset mehikasvit voivat selviytyä pitkään ilman vettä.

Huonekasvit kaikenlaiset mehikasvit puulaatikossa kotona

  • Nerokkaita huonekasveja, jotka pärjäävät hyvin vedellä – mehikasveja

 

Mehikasvit ovat tällä hetkellä trendikkäitä huonekasveja, koska toisaalta niitä on helppo hoitaa, ja toisaalta ne tekevät pisteitä luonnollisella ulkonäöllään. Niissä on mielenkiintoisia muotoja ja sävyjä, jotka vaihtelevat mintunvihreästä ruohonvihreästä syvän violettiin.

Niiden paksut lehdet pitävät vettä, joten niitä on yleensä kasteltava vain kerran viikossa. Vinkkimme on: odota, kunnes ruukkumaa on kuiva, ennen kuin kaatat vettä uudelleen. Mehikasveja on monia eri lajikkeita, joista jokainen on kauniimpi kuin muut, kuten hoikka kaktus, piikikäs Sedum-laji, sileälehtinen echeveria tai kaunis kukkiva Kalanchoe. Yleensä ne ovat upeita katseenvangitsijoita missä tahansa ympäristössä ja nauttivat runsaasta auringonvalosta ja kuivasta ilmasta.

 Jos haluat todellisen katseenvangitsijan kotiin, voit tehdä oman terraarion kuivuutta kestävistä huonekasveista.

Talon kasvit mehikasveja lasiastiassa, jotta voit tehdä terraarion itse

Tässä liitteenä olevassa videossa näytetään, kuinka terraario täytetään mehikasveilla muutamalla yksinkertaisella vaiheella:

Zamioculcas – monivuotinen huonekasvi, jossa on kiiltävät vihreät lehdet

Zamioculcan monivuotisilla huonekasveilla on kiiltävät vihreät lehdet

  • Todellista kauneutta helppohoitoisten huonekasvien joukossa – Zamioculcas

Tämä kauneus leikkaa hienon hahmon kaikkialla ja kaikissa tunnelmissa. Zamioculcasilla on pitkät, tyylikkäät varret, joista kasvaa syvän vihreitä, kumimaisia ​​lehtiä. Kasvi todella haluaa jäädä yksin. Vaikka nämä huonekasvit suosivat kohtalaista auringonvaloa, mutta voivat myös tulla hyvin toimeen vähäisen valon kanssa, ne ovat usein ensimmäinen valinta toimistoihin. He jopa saavat kukkakaupat ihmettelemään, koska kasvit haluavat pysyä kuivalla ja varjoisalla puolella ja näyttävät hyötyvän huolimattomuudesta. Tämä tarkoittaa sitä, ettet ole koskaan vihainen Zamioculcasille, jos unohdat usein kastaa kastetta tai laiminlyöt sen kokonaan.

Zamioculcasin vihreät lehdet hohtavat hieman auringonpaisteessa.

Zamioculcan monivuotiset huonekasvit kiiltävän vihreät

Zamioculcas vaatii vähän huoltoa, mutta on todellinen koriste huoneessa.

Zamioculcan monivuotiset huonekasvit, kiiltävät vihreät lehdet, vaativat vähän huoltoa

  • Tuo huoneeseen vihreää vaikutelmaa vaikuttavilla huonekasveilla, kuten muratti, poninhäntäpalmu, keulahamppu ja ilmakasvit

Efeutute on melko tukeva, mutta myös erittäin kaunis huonekasvi, joten ihmiset valitsevat sen usein. Se koristaa jokaisen tunnelman upeilla vihreillä lehdillään ja tuo mukanaan luonnollisen raikkauden. Efeutute voi menestyä hämärässä, eikä se häiritse, jos annat maaperän kuivua.

Efeutute on erityisen suosittu toimistojen koristekasvina

Efeutute -koristekasvi toimistossa kauniita vihreitä lehtiä tuoreena työpöydällä

Ponytail -kämmen tai, englanniksi, poninhäntäpalmu koristaa sisustusta.

Kestävät huonekasvit Ponytail palm Huoneen koristeet ja katseenvangitsijat

Ainutlaatuinen poninhäntäpalmu, joka tunnetaan myös nimellä poninhäntäpalmu, on kotoisin Meksikosta ja yllättää meidät vaikuttavalla muodollaan. Ohuet lehdet itävät paksusta varresta, jossa kasvi varastoi vettä ja on siksi hyvin kuivuutta kestävä.

Keulahamppu näyttää erittäin houkuttelevalta.

Kestäviä huonekasveja

Sansevieria tai saksankielisissä maissa, jotka tunnetaan myös nimellä keulahamppu, lihakauppias tai anopin kieli, on kestävä, helppohoitoinen kasvi, joka tuo kotiisi eksoottisen nuotin. Monet asunnon omistajat valitsevat tämän selviytyjän, koska hän voi mennä pitkään ilman vettä. Tämä rakastaa yksinäisyyttä ja muuttuu nopeasti todelliseksi katseenvangitsijaksi riippumatta siitä, onko se sisätiloissa vai ulkona puutarhassa tai terassilla. Sansevieria ei ole oikeassa, sillä on klassisen eksoottinen ilme ja se pysyy varmasti toimistoissamme ja yksityisissä taloissamme monien vuosien ajan. Mielenkiintoisia uusia lajikkeita kasvatetaan jopa hopearaidoilla pitkillä vihreillä lehdillä.

Sansevieria leikkaa myös hienon hahmon makuuhuoneessa.

Sisäkasvit Sansevieria makuuhuoneessa näyttävät hyvältä suuressa valkoisessa kylvökoneessa

Ilmakasvit ovat yhtä eksoottisia kuin keulahamppu. Ne tarjoavat visuaalisen muutoksen missä tahansa huoneessa, johon ne ripustetaan. Kuten nimensä viittaavat, nämä näyttävät huonekasvit eivät edes tarvitse maaperää menestyäkseen; Voit kirjaimellisesti ripustaa ne ilmaan, laittaa koristeelliseen maljakkoon tai sijoittaa hyllylle. Ja jos unohdat kastella eksoottisia aineita, sillä ei ole väliä. He eivät tarvitse maaperää menestyäkseen, koska ilmakasvit imevät vettä ja ravinteita suoraan ilmasta lehtiensä kautta. On kuitenkin hyvä liottaa niitä vedessä noin kaksi tai kolme tuntia kahden tai kolmen päivän välein. Siinä kaikki!

Todellinen vetovoima ilmassa! Kapeat lehdet tyylikkäässä lasipurkissa.

Sisäkasvit ilmakasvit todellinen vetovoima kauniit värit ohuet lehdet lasipurkki

Alla olevissa kuvagallerioissamme esittelemme muita kuivuutta kestäviä huonekasveja, kuten kauniisti kukkivaa begoniaa. Mutta todellisia katseenvangitsijoita ovat maissintähkälanka ja mukulakärpät, jotka tuovat vihreää tunnelmaa Itä-Aasiasta neljään seinään. Ota aikaa katsella kuvia ja löytää suosikkisi. Näillä huonekasveilla ei ole väliä onko sinulla vihreä peukalo vai ei! He selviävät kaikissa olosuhteissa!

Luonnon voimalla ei ole rajoja!

Begonian pienet vaaleanpunaiset punaiset kukat kuivuutta kestäviä huonekasveja

 Männän kierteet pisteytyvät lehtien värin ja muodon perusteella.

Sisäkasvit maissintähkä lanka mielenkiintoinen lehtien väri ja muoto

Sisäkasvit cob lanka mielenkiintoinen lehtien väri

Huonekasvit cob lanka

Cobbler -kämmen tuo vihreän nuotin kotiisi.

Kuivuutta kestävät huonekasvit mukulakivipalmu vihreä huomautus huoneessa

 Kuivuutta kestävät huonekasvit

 Zamioculcas on heti havaittavissa valkoisen, keltaisen tai vaaleanvihreän lehtivärinsä vuoksi.

Zamioculcas valkoinen

Alhaiset huoltotarpeet, houkutteleva lehvistö – Zamioculcas!

Zamioculcas valkoiset huonekasvit

Paksussa varressa tämä kaunis huonekasvi varastoi tarpeeksi vettä selviytymään pitkään ilman kastelua.

Kuivuutta kestävä

 Kuivuutta kestävät huonekasvit poninhäntä palm varastoivat vettä varressa

Keulahamppua voi ostaa jokaisesta kukkakaupasta ja tuo eksoottisen tunnelman omiin neljään seinään.

Keulahamppu kukkakaupassa tuo taloon eksoottisen ilmeen

 Ilmakasvit pisteyttävät mielenkiintoisen muotoisilla lehdillään.

Ilmakasvit kuivuutta kestäviä sisäkasveja mielenkiintoisen muotoisia lehtiä ilman vettä

Talon sisällä tai ulkona puutarhassa vaaleanpunaisen punaisilla kukilla varustettu begonia on aina todellinen katseenvangitsija.

Huonekasvit ulkona puutarhassa begonia vaaleanpunainen