Ainutlaatuisia puutarhaideoita – luovia päätöksiä kotiisi

 suunnitteluideoita kasvit olohuoneen puutarhaideoita deco -ideoita

Puutarhaideoita sisä- ja ulkokäyttöön

Joskus pieni annos yllätyksiä riittää nostamaan kodin suunnittelun aivan uudelle tasolle. Etsitkö tällaisia ​​odottamattomia elementtejä ja erityisesti epätavallisia ratkaisuja puutarhan suunnitteluun? Tai ehkä olet luopunut tästä rajoitetun tilan vuoksi?

Sitten olet tullut oikeaan paikkaan!

Sitten suosittelemme katsomaan alla olevia kuvia. Löydät sieltä mielenkiintoisia Ideoita puutarhaan, erityisiä yksityiskohtia ja ainutlaatuisia lähestymistapoja puutarhan suunnitteluun. Näitä käytetään hyvin eri huoneissa.

Löydät solwohl -pystysuoran puutarhan suunnittelun sekä korkeita kasveja hyvin kapeissa tiloissa.

Kukkapenkit ja laatikot

Haluammeko aloittaa strategisilla ideoilla vuoteille ja laatikoille? Alareunassa tämä rakennettiin tiskin korkeudelle. Ne sopivat erinomaisesti ihmisille, jotka eivät halua kumartua puutarhanhoidon aikana. Niiden rakentamiseen käytettiin luonnonpuuta.

DIY -kasvien sängyt

istuta sängyt puupuutarhaideoista

Onko pihasi hyvin pieni? Vai eikö sinulla ole sellaista ollenkaan? Ei ongelmaa! Vedä sitten puutarhan integrointi sisätiloihin. Sisäiset ruukut edustavat odottamattomia sisustuselementtejä ja niistä tulee heti sisustussuunnittelun linja. [Mukaan Jessica Helgerson Sisustussuunnittelu]

Ideoita sisäpuutarhaan

suunnitteluideoita kasvit olohuoneen puutarhaideoita

Tässä tapauksessa sisäinen puutarhavuode sopii saumattomasti ulkoasuun. Näin saat eeppisen ja rauhallisen tunteen. [mukaan ZEN Associates, Inc..]

Zen -puutarha

Puutarhaideoita zen -puutarhan ulkopuolella

Kasvaa pystysuunnassa

Pidätkö pystysuorasta puutarhasta? Tämä ainutlaatuinen esitys kasveista on tulossa yhä suositummaksi. Ihmiset, jotka pyrkivät tilaa säästävään muotoiluun, ovat erityisen kiinnostuneita tästä ajatuksesta. Esimerkiksi, kuten täällä, voit kiinnittää ruukkuja mausteilla metalliverkkoon.

DIY pystysuora puutarha

Pystysuoran puutarhan vihannespuutarhaideoita

Pystysuora puutarha on loistava tapa sijoittaa sisäkasveja. Tämä pätee erityisesti silloin, kun siellä on myös luonnonvaloa. Claire Zenneckerin luoma puutarha koostuu puupaneeleista, putkista ja tietysti lasista.

Säilytyspurkit – pystysuora puutarha

puutarhapurkit puutarhaideat alkuperäinen

Pidätkö pystysuorasta puutarhasta, mutta et halua tehdä sitä itse? Älä huoli, on myös joitain valmiita.

Ideoita puutarhaan keittiössä

suunnitteluideoita pystysuoraan puutarhapuutteeseen

Tykkäätkö lukea puutarhaprojekteista? Sitten varmasti keksit idean tehdä puutarhasta kuormalavoja, eikö? Mielestäni tämä on loistava tapa ottaa vanhat materiaalit takaisin käyttöön, ja sinä? Tämä luo myös hienoja ratkaisuja, joilla on maaseudun ja modernin luonnetta. Näissä lavapuutarhoissa voit kasvattaa niin monia erilaisia ​​kasveja! [kuva illallisen tilalla]:

Lavasta valmistettu vihannespuutarha

DIY kuormalavojen vihannespuutarhaideoita

Puutarhamallit pienille alueille

Nyt pääsemme yhteen suosituimmista kasvien viljelytyypeistämme: pihapuutarhan suunnittelu. Rakastan sitä, koska sitä voidaan käyttää jopa pienimmillä pinnoilla. Harkitse esimerkiksi tavallisia roikkuvia kasvisäiliöitä. Tämän avulla voit luoda pienikokoisen puutarhan, jossa on vihanneksia.

 Riippuva vihannespuutarha

DIY roikkuu vihannespuutarhaideoita

Tässä näemme pihapiirin, joka on luotu kokonaan Bordeaux’n viinilaatikoista. Kasvisäiliöiden saumaton ulkonäkö saa kaiken näyttämään tyylikkäältä. Laatikoiden pienet mitat mahdollistavat niiden sijoittamisen eri paikkoihin. Joten vaikka pihalla ei ole tarpeeksi tilaa, voit helposti siirtää ne muualle.

Puutarha Bordeaux’n viinilaatikoista

vihannespuutarhan pieniä puutarhaideoita

Vaikka puutarhan on oltava terassilla, sinun ei pitäisi aliarvioida hyvännäköisten metallisäiliöiden suurta vaikutusta. Ne edustavat täydellisiä puitteita moderneille järjestelyille, kuten mehikasveille. Katso tämä suuri kasvien ja simpukoiden yhdistelmä. Niin veistoksellinen ja kauniisti kompakti, eikö olekin? [Glenna Partridge Garden Designin mukaan Houzz]

Nykyaikaisia ​​sisustusideoita

puutarhaideoita eläviä ideoita ulkokoristelu

Rakastan myös puutarhanhoitoa ruokia ja sinä? Voit muuttaa pöydän pinnan minipuutarhaksi hyvin nopeasti. Margarita -lasit ja kaktukset ovat modernin muotoilun ainesosia alla.

Puutarhasuunnittelu astioineen

juhlalasit istuttavat sisustusideoita

Ruokailuvälineiden puutarhanhoidossa käytännössä mikään lausunto ei voi olla liian vaatimaton. Joskus hyvin pienet ratkaisut ovat tehokkaimpia. [mukaan Beki Dawn Photography parempaa maisemaa ja puutarhaa varten]

Astian puutarhan suunnittelu

juhlalevyt sisustusideoita kasvit sisustus

…. Oi, ilmalaitosastiat! Rakastamme myös näitä. Ne ovat ihanteellisia sisäkäyttöön. Voit ryhmitellä ne yhteen ja siitä tulee pieni puutarha. Sitten se näyttää erityisen hyvältä mielenkiintoisten kasvisäiliöiden kanssa. Alla näemme loistavan ratkaisun suunnittelija Shane Powersilta, joka luotiin West Elmille. Upeat ilmapuutarha -alukset, eikö??

Ilmalaitoksen kontti

puutarhaideoita eläviä ideoita riippuva puutarha

Innovatiivinen ja luova puutarha

Lopuksi tarjoamme sinulle muutamia innovatiivisia puutarhaideoita. Ne ovat unohtumaton osa sisustustasi tai ulkoasi. Ne osoittavat myös, että parhaat tulokset voidaan saavuttaa kääntämällä idea ylösalaisin.

Puutarharatkaisut sisä- tai ulkokäyttöön

DIY vihannespuutarha -ulkotarhaideoita

Onko ulkoalueellasi ikkunoita? Ei ongelmaa! Ranskalainen suunnittelija Barreau & Charbonnet on luonut ikkunapuutarhan. He laajensivat tilaa ja löysivät terveellisen ratkaisun kasvien kehittämiseen.

Luo ikkunapuutarha

DIY vihannespuutarha -patio -puutarhaideoita

Loistava!

Kuinka hieno on tämä Butterhead Greens Cafen valmistama “Green House” -koiratalo? Eikö se ole hyvä tapa lisätä aluetta? Lisäksi ystävämme elävät todella tyylikkäästi sen kanssa! Löydät lisää Svannah Morning Newsista.

Koiratalon katto – vihannespuutarha

koiratalon viltti vihannespuutarhaideoita

Lopuksi haluamme näyttää tämän kuvan Creative Garden Spacesista. Se muistuttaa sinua siitä, että luovuutta voidaan luoda eri tavoilla. Ajattele vain puutarhaa tyhjänä kankaana monille eri ideoille. Kankaat, kivet ja muut hienot elementit voivat vaikuttaa suuresti.

Luovat puutarhatilat

Puutarhaideoita ulkopolun istuttamiseen

Me Freshideen -tiimistä toivotamme sinulle hauskaa henkilökohtaisen luovan suunnittelusi kanssa!