Alkuperäinen puutarhakoriste syksyyn

puutarhan suunnittelu puutarhakori vintage kukkaruukut

Tarvitset tuoreita ideoita puutarhan sisustamiseen?

Jopa lyhyt kävelymatka lähellä sijaitsevien pihapiirien läpi voi tarjota sinulle tuoreita ideoita puutarhan sisustamiseen. Lähes mitään ei ole olemassa. Olet luultavasti jo toteuttanut tai ajatellut paljon itse. Tänään meillä on vielä luovia sisustusideoita puutarhaasi kesällä.

Tänä lämpimänä ja rennona vuodenaikana melkein kaikki värit ja muodot ovat sallittuja. Aurinko virtaa kaiken ympärilläsi ja antaa ympäristölle upean, melkein maagisen tunnelman.

Aloitetaan istutuskoneista. Nämä eivät missään tapauksessa ole tarkoitettu vain sisäkäyttöön. Tehokkaat kukkaruukut, erityisesti ne, jotka voit tehdä itse, ovat arvokas lisä puutarhan koristeluun. Täällä voit valita markkinoilla olevista perinteisistä istutuskoneista ja itse valmistettavista istutuskoneista. Toisessa tapauksessa kierrätys on usein vaihtoehto. Kaikenlaiset käytetyt tuotteet sopivat täydellisesti puutarhan koristeluun. Voit tehdä alkuperäisiä kukkaruukkuja vanhoista kengistä, tölkeistä, kylpyammeista, kottikärryistä, kahvikuppeista ja monista muista esineistä hyvin pienellä vaivalla.

Siirrettävä kukkaruukku vanhasta kottikärrystä

puutarhan suunnittelu vanha kottikärryt mini puutarha

Älä heitä käytettyjä kenkiäsi pois!

puutarhan suunnittelu vanhat kengät kenkähyllyt kukkaruukut

Vanha polkupyörä on edelleen kaukana vanhentuneesta

puutarhan suunnittelu vanhat polkupyörän kukkaruukut

Vanhan rautasängyn päätystä tulee romanttinen puutarhakoriste

Puutarhasuunnittelu vanha metallinen pääty

Mehikasvit rakastavat DIY -istutuskoneitasi

puutarhan suunnittelu mehevä kottikärry

Oletko kiinnostunut isommista projekteista? Entä vanha auto, josta et todellakaan halua erota?

Ajattele globaalisti ja toimi paikallisesti!

puutarha suunnittelu vw beetle kasvit kukat

Saat viimeisen vintage -ilmeen puutarhassa tai patiolla maalaamalla vanhan metallipöydän tai jopa ompelukoneen valitsemallasi värillä. Näin saat lisää säilytystilaa ja samalla tulet ulkoalueellesi tyylikkään koristeellisen yksityiskohdan.

Yhdistä pajuhuonekaluihin ja metallilyhtyihin

puutarhan suunnittelu maalaus metallipöytä

Puutarhakalusteet ovat toinen erittäin tärkeä osa puutarhan sisustusta. Käytännöllisten toimintojensa lisäksi huonekaluilla on myös esteettinen rooli. Kokeile käyttää epätavallisia huonekaluja luodaksesi alkuperäisiä katseenvangitsijoita.

Puun oksat ja luonnollinen puu yleensä ovat erittäin suosittuja ja suosittuja

puutarhasuunnittelu puutarhakalusteet DIY luonnonpuun juuret

Muita mahdollisia katseenvangitsijoita ovat patsaat tai koristeelliset suihkulähteet, kuten tässä puutarhassa. Samalla menestyksellä voit myös luoda puutarhalammen tai sijoittaa hauskoja koristehahmoja siellä täällä. Tavallisia puutarhahahmoja ovat sammakot, kilpikonnat, linnut ja kääpiöt. Mutta voit seurata henkilökohtaisia ​​mieltymyksiäsi ja luoda oman erityisen puutarhan sisustuksen.

Luo puutarhaan yksilöllisiä teemavyöhykkeitä

puutarhan suunnittelu koristeellinen suihkulähde koriste patsas

Jos sinulla on vain pieni puutarha tai jopa vain terassi, tällainen miniversio olisi sinulle erittäin käytännöllinen. Aseta eri kasvit ja kukat ruukkuihin hyvin lähellä toisiaan. Tämä luo upean keitaan kasveista, joista nautit joka päivä.

Koristele eri muotoisilla kivillä

puutarhan suunnittelu mini puutarhaterassi

Värillä on erittäin tärkeä rooli puutarhan sisustamisessa. Joillakin maaliroiskeilla täällä ja siellä voi olla valtava ero. Maalaa puutarhakalusteet tuoreilla väreillä tai aseta värikkäitä tekstiilejä, kuten koristetyynyjä tai -mattoja terassille ja puutarhakalusteisiin, jotta saat enemmän iloa ja iloisen ilmapiirin ulkokalusteisiin.

Värikkäät raidat tai chevron -kuviot lisäävät dynamiikkaa ulkoasi

puutarha suunnittelu ratan tuoli sohvapöytä chevron kuvio matto

Onnistunut väriyhdistelmä puutarhaan

puutarhan suunnittelu maali penkki värikäs

Viehättävä ja maalaismainen, jossa on puinen tynnyri ja pyöreä kivitakka

puutarhasuunnittelukivet pyöreä takka vanha viinitynnyri