Älykkäitä ideoita istutuskoneille, joista kukkien virta virtaa

istutus keraaminen urna sininen violetti

Haluatko puutarhan alkuperäisen kylvökoneen??

Olemme jo esittäneet sinulle monenlaisia ​​ideoita istutuskoneille. Meiltä löydät erilaisia ​​vaihtoehtoja perinteisistä ja epätavallisista kukkaruukuista. Jotkut niistä vaativat paljon mielikuvitusta ja hieman kädentaitoja, ja toiset ovat kokonaan osa käytettyjen tavaroiden muuntamista.

Kierrätys on toinen aihe, joka on usein esillä kanssamme. Kestävä ajattelu ja toiminta on yksi pääperiaatteistamme.

Tänään näytämme sinulle joitakin fiksuja konsepteja istutuskoneille, jotka näyttävät siltä, ​​että ne ovat vuotaneet. Upeat kukat ja kasvit virtaavat siitä ja ilahduttavat silmää raikkailla väreillään. Hyvä asia tässä on se, että voit yksinkertaisesti käyttää mitä tahansa istutuskoneena. On vain tärkeää, että varmistat kaatumisen vaikutuksen. Kuinka se toimii? Tosi helposti. Ainoa harkittava asia on kukkaruukun tai minkä tahansa kierrätettävän kohteen hautaaminen. Jopa rikkoutuneet esineet ovat hyviä tähän, koska tällä tavalla voit piilottaa rikkoutuneet alueet.

Ylisuuret öljymaalit ja kehäkukan kukat

planter alkuperäinen väri putki opiskelija kukkia

Kottikärryt ovat myös loistavia tähän. Voit helposti kallistaa tätä eteenpäin ja täyttää sen ruukkumaalla. On sinun tehtäväsi valita, miten kukat ja kasvit järjestetään. On tärkeää, että järjestely näyttää kukkien virtaukselta.

Viileä katseenvangitsija puistossa

istutin vanha kottikärry värikkäitä kukkia puisto

Jopa mehikasveja ja muita outoja kasveja osallistuu kylvökoneen vuotovaiheeseen. Voit kokeilla kokoa. Sen ei aina tarvitse olla hämmästyttävän suuri. Pienemmät elementit, kuten tämä alla, voivat myös näyttää vaikuttavilta.

Vanha posliinipannu herää uuteen elämään

Planter vanha posliini teekannu vesipannu mehikasveja

Luulitko, että sinun olisi pitänyt heittää rikki puinen tynnyri jo kauan sitten? Nyt sinulla on mahdollisuus käyttää sitä uudelleen. Erittäin tuore idea keväällä olisi herkkä, värikäs orvokki.

Mitä luonnollisempi sen parempi

kylvökone vanha puukontti vesitynnyri värikkäitä orvokkeja

Tee haku kellariisi tai käy lähimmällä kirpputorilla. Sieltä löydät varmasti paljon esineitä, jotka ovat pitkään palvelleet tarkoitustaan. Mutta voit kierrättää nämä hyvin alkuperäisellä tavalla. Esimerkiksi pellistä valmistetusta maitosäiliöstä tulee täydellinen kylvökone, joka voidaan suunnitella roiskuneeksi. Kokeile sitä valkoisilla krysanteemeilla.

Viileä jäljitelmä maidosta

planter alkuperäinen idea arkki maitosäiliö

Vanha puinen tynnyri tuo hienovaraisen, maalaismaisen kosketuksen

istutin vanha puinen tynnyri sininen orvokki

Tietenkin myös täysin tavanomaiset keraamiset kattilat sopivat tähän

planter keraaminen kukkaruukku sininen kauniita kukkia

Voit jopa sijoittaa niihin pieniä koristehahmoja

planter pieni kukkaruukku keraaminen multaa

Voit käyttää sipulimaisia ​​savikurpeja ja mehikasveja maalaismaiseen Välimeren tunnelmaan. Virtaava vaikutus saavutetaan täällä erityisen pysyvästi, koska tämäntyyppiset kasvit ovat helppoja hoitaa ja kestäviä. Ne leviävät myös melko nopeasti, ja tämä pitää kasvien virtauksen laajentumassa koko ajan.

Sempervivumin upeat ruusut rikastavat puutarhasi sisustusta

Planter saviruukut mehikasveja

Löydä puutarhasta paras vaihtoehto alkuperäiselle istutuskoneellesi ja toteuta luovia ideoitasi! Usko meitä – et tule katumaan sitä.

Tässä tapauksessa siniset orvokit toimivat kuin virtaava vesi

Planter vanha viini tynnyri orvokki sininen

Vaikuttava puistoasennus petunioiden ja kuorma -autojen kanssa

Istutuskoneet Petunia Potting Stacks Trucks

Vaatimaton projekti, joka kasvaa edelleen

planter tonurne kukka top multaa