Etupihan suunnittelu – Miten haluat suunnitella etupihasi?

etupihan suunnittelu puutarha -aita vihreä ulkopuoli

Etupihan suunnittelu – perusperiaatteet

Perusperiaatteet kuulostavat siltä, ​​että ne eivät koskaan muutu. Mutta itse asiassa sinun on pidettävä itsesi ajan tasalla näistä asioista paitsi harrastuspuutarhurina. Koska siellä on etupiha layout, kuten kaikilla muillakin aloilla, monia innovaatioita.

Siksi sitoudumme aina muistuttamaan sinua ja itseämme etupihan suunnittelun perusperiaatteista keväällä. Etkö usko, ettet voi oppia mitään uutta? Älä sitten lue tätä artikkelia! Muussa tapauksessa pidä siitä kiinni.

Valo yöllä on välttämätön tunnelman luomiseksi

etupihan suunnittelu portaat valaistus vihreä

Luo etupihalle polkuverkosto

Luo kävelytie, joka kulkee luonnollisesti etupihan läpi

Älä ole liian nopea tai hätäinen, kun suunnittelet puutarhapolkuja. Anna lasten ja eläinten ensin kävellä vähän. Huomaat, että he seuraavat samoja linjoja uudestaan ​​ja uudestaan. Eikö sinun pitäisi sitten ottaa nämä omalla tavallasi?

Saavuta upea puutarha -ilme!

etupiha suunnittelu puut puutarha pöytä kynttilät

Polkujen suunnittelun on oltava järkevää

Etupihan suunnittelun pitäisi olla järkevää. Heidän pitäisi johtaa jonnekin tai palvella jotain käytännöllistä. Heidän pitäisi viedä sinut virkistysalueelle tai auttaa sinua hoitamaan kasveja helpommin.

Tyylin pitäisi silti olla havaittavissa sisäänkäynnillä

design etupiha puutarhapolku tyylikäs puutarhaseinä

Kaksi tarkoitusta koristeena

Estetiikka ei ole yhtä tärkeä kuin toimivuus. Kun elämässäsi on enemmän hauskaa, tunnet olosi paljon motivoituneemmaksi. Harkitse koristeellisia tiiliä.

Luo satumainen ilme

suunnittelu etupiha puutarha polku kivi laatat kasvi

Piristä julkisivun ulkonäköä sopivalla etupihan suunnittelulla

Mitä atrium -suunnittelusi tarvitsee käytännön näkökulmasta

Aloitetaan hyvin käytännöllisesti. Näetkö helposti sisäänkäynnin, jonka kautta menet sisään tai ajat sisään autollasi? Toimiiko se yhtä hyvin riippumatta siitä, tuletko oikealta vai vasemmalta? Onko sillä jotain tekemistä tänne tulevan vuorokaudenajan kanssa? Tarkkailetko kotiasi itse tästä näkökulmasta vai kysytkö sitä myös muilta ihmisiltä? Koristamalla asianmukaisesti kasveilla voit korjata tämänkaltaiset mahdolliset haitat hienosti.

Luo raikas tunnelma

etupihan suunnittelu puutarhapöytä puinen penkki portaat

Mausta talon julkisivu pienellä värillä

etupihan suunnittelu kasvi bed house julkisivu tiilet

Tee julkisivusta houkuttelevampi

Eikö olekin hienoa, kun tulet kotiin rakennukseen, josta pidät jo ulkopuolelta? Onko kotisi sellainen? Sulautuuko se ympäristöönsä niin, että se edistää yleistä harmonista ulkonäköä? Samaan aikaan sillä on oma erottuva luonteensa. Näyttäisikö se paremmalta, jos se olisi hieman korkeampi tai leveämpi? Voit selvittää tämän käyttämällä samaa tapaa kävellä talosi ohi eri puolilta ja myös neuvottelemalla ystävien, tuttavien ja naapureiden kanssa.

Luo tyylikäs puutarha

etupihan suunnittelu talo julkisivu kasvit ulkoa

Jos käy ilmi, että jotain on vielä muutettavissa, tee se kaikin keinoin. Kerää etupihan suunnitteluideoita, jotka kätkevät tunnistetut haitat tai pidentävät tai laajentavat visuaalisesti talon ulkonäköä.

Kasvit ja rakenteet

Kasvit ja rakenteet edustavat niin sanottuja vastakohtia, mutta vain tietyssä määrin. Yleensä ensimmäiset ovat monipuolisempia ja siirrettävissä, kun taas toiset ovat vähemmän todennäköisesti. Mutta tämä vaihtelee tapauskohtaisesti. Koska tiettyjä puita ja laatikoita voi olla vaikea siirtää, jotkut “kiinteät” rakenteet toisaalta – kyllä. Joten toiminnot voitaisiin kääntää.

Tuoreet kasvit saavat puutarhan näyttämään vilkkaammalta

etupihan suunnittelu jalkakäytäväpolku kukkii vihreänä

Yksi on yleensä etupiha layout, käsitellä pysyviä ja joustavia rakenteita. Sinun on pidettävä toista tämän pilarina ja ensimmäistä “laitoksena”. Aivan kuten sisustuksessa. Katso ensin ideoita etupihan suunnittelusta pysyvien elementtien suhteen. Sitten etsit myös kuvia ja inspiraation lähteitä “joustavaan” sisustukseen. Tee suunnitelma, joka menee askel askeleelta yleisestä yksityiskohtaiseen.

Sisällytä toimiva sisäänkäynti ja tarvittaessa portaat

Ellet asu kaukaisessa ja vaarallisessa paikassa tai haluat antaa talollesi tietyn mystisen luonteen, sinun on varmistettava selkeä ja selkeä visio etupihan suunnittelun kautta. Sinun pitäisi nähdä selvemmin, kuinka pääset etuovellesi kävelytien kautta. Kellon pitäisi näkyä eikä olla piilossa missään. Kutsuvan tekeminen ei tarkoita sen tekemistä tylsää. On olemassa useita kasveja, joita voitaisiin käyttää korostamaan polkuja ja muita aksentteja sisäänkäynnin alueella.

Tee puutarhasta tilavampi

suunnittelu etupiha vihreä nurmikko talo julkisivu portaat

Sisäänkäynnillä tunnet mukavan tuoksun

etupihan suunnittelu valkoiset puutarha -aidan ruusut

Portaissa sovelletaan sääntöä, että niiden on oltava yhtä leveitä kuin portaat, jotka yhdistävät ne. Sinulla pitäisi olla empaattinen ja näkyvä luonne. Niitä voisi myös maustaa. Tämä toimii hyvin tekstuurin, värin muutoksen ja myös siellä käytettyjen mielenkiintoisten kasvien vuoksi.

Kivi on kaunis puutarhassa

etupihan suunnittelu portaat kivikasvit

Kehys ja reunat

Reunat, jotka näyttävät luonnollisilta ja antavat samalla sisäänkäynnille erityisluonteen, ovat taidetta. Mutta tähän investointiin kannattaa panostaa, koska se vie etupihan suunnittelun aivan uudelle tasolle. Jotta kaikki olisi selkeämpää, sinun on asetettava aksentteja siellä täällä kasveilla.

Myös puutarhan järjestyksellä on roolinsa

Etupuutarhan suunnitteluideat ulkoa tyylikkäät

Tyylin valinta

Tyylikysymyksillä on etupihan suunnittelussa, kuten kaikissa muissakin asioissa, erittäin suuri ja tärkeä rooli. Tässä esitetyt elementit ja periaatteet ovat perustavanlaatuisia. Voit valita alueellesi perinteisen suunnittelun tai edustaa täysin eksoottista elementtiä alueellasi tai sijainnillasi. Ajattele esimerkiksi Välimeren tyyliä kaikissa sen muunnelmissa.

Luo tyylikäs tunnelma, jossa voidaan järjestää erilaisia ​​tapahtumia

etupihan suunnittelu moderni puutarhan avotakka

Rikas istutus

etupihan suunnittelu sohva puutarhapöydän kasvit

Puut edustavat kestävyyttä ja kestävyyttä

Entä puiden istuttaminen? Ensinnäkin pitkällä aikavälillä ne voivat olla elementtejä, jotka laajentavat kotiasi pystysuunnassa, jos niin haluat. Lisäksi heillä on symbolinen voima, joka välittää myös tiedostamattomasti johdonmukaisuuden ja sitkeyden halun. Tämä takaa harmonian ja ystävällisen ilmapiirin asukkaiden ja vierailijoiden keskuudessa. Puut ovat tärkeä elementti. Se kuuluu niille, jotka tekevät yksinkertaisesta rakennuksesta kodin.

Puut puutarhassa

etupihan suunnittelu puutarhakalusteet nojatuolikasvit

Lisäominaisuudet …

Nyt kun olet asettanut päärakenteet ja elementit, löydät varmasti aikaa ”lisätoiminnoille”. Ne eivät ole pakollisia, mutta niitä tarvitaan kiireellisesti jossain. Koska jokainen tarvitsee pieniä iloja elämässä, jotka yhtäkkiä tekevät kaiken niin erilaiseksi läsnäolonsa kautta. Se voi olla eksoottinen puu tai mikä tahansa muu korostuskasvi.

Tähän ryhmään kuuluvat myös muut tilat, kuten roikkuvat kasvisäiliöt. Usein näillä on myös esteettinen, koristeellinen tarkoitus. Niillä on harvoin myös suuria käytännön etuja. Kyse voi olla siitä, että luodaan enemmän tilaa kasvien istuttamiseen.

Yksinkertainen puutarhan suunnittelu

etupihan suunnitteluideat puutarhapolun pikkukivet

Luo mukava rentoutumiskulma

etupihan suunnittelu puutarhakalusteiden rentoutuminen

Tarjoa houkuttelevia sisustusideoita puutarhassa

etupihan suunnitteluideoita epätavallisten kukkaruukkujen istuttamiseen

Kivet löytävät hyvää käyttöä puutarhassa

etupihan suunnittelukivien istutus


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80