Feng Shui -kasvit: Sisäkasvien suoja- ja mukavuustoiminnoista

Feng Shui kotikasvien suojaavista ja mukavista toiminnoista

Feng Shuin mukaan suljettu huone ei luo terveellisintä energiaympäristöä. On olemassa erilaisia ​​ratkaisuja, joilla tämä voidaan muuttaa asukkaiden hyväksi.

Kasveilla on tämä kyky esimerkiksi. Ne suodattavat huoneen ilman ja lisäävät happipitoisuutta. Voit silti ladata ilmakehän positiivisilla ioneilla.

Feng Shui -kasvit – bambu

onnekas bambu huonekasvit kukkaruukku maljakko aasia värikäs

Positiivisen vaikutuksen laajuus

Kasvien positiivinen vaikutus leviää niiden ympärille alueelle, jonka säde on 1–2 m. Tämä on otettava huomioon sijoitettaessa niitä. Oikein valittuja ja jaettuja huonekasveja voidaan pitää suojana.

Tämä tekee vieraiden tai muiden tekijöiden mahdottomaksi kuormittaa talosi negatiivisella energialla.

Sisäkasvit lisäävät positiivista energiaa kotiin

feng shui huonekasvit aasialaistyylinen kotiideoita aloe vera ruukkukasveja

Kauniita sisäkasveja – orkideoita

feng shui huonekasvit orkideat ruukkukasvit

Kasvit elävinä olentoina

Feng Shui pitää kasveja elävinä olentoina. He käyttävät chi -energiaa aivan kuten me kaikki. Samalla ne ovat oma energianlähteensä.

Jotta kasvit voisivat täyttää suojatoimintonsa, niitä on myös käsiteltävä erittäin hyvin. Rakasta kasvejasi, kastele niitä säännöllisesti, ja he kiittävät sinua hyvällä energialla.

Vilkas huoneiden sisustus Feng Shui -opin mukaan

kauniit sisäkasvit helppohoitoiset avoseinähyllyt vihreät kasvit

Alueet, joilla sisäkasvien sijoittamista ei suositella

Feng Shuin mukaan on tiettyjä vyöhykkeitä, joilla kasvien sijoittamista on vältettävä. Ennen kaikkea nämä ovat huoneita, joissa viestinnän pitäisi toimia vapaasti. Kasveilla on suojaava tehtävä ja ne estävät vaihdon eri energiakenttien välillä. Viestinnässä tämä voi tarkoittaa, että tietyt viestit, jotka kasvit pitävät negatiivisina, estetään viestintäprosessin aikana. Tällä tavalla ongelmaa ei voida ymmärtää eikä sitä voida ratkaista.

Kasveilla on suojaava tehtävä ja ne estävät vaihdon eri energiakenttien välillä

Feng Shui -kasvit Ruukkukasvit Lattialaatat Checkerboard Pattern

Kaktus, mehikasvit ja muut piikikäs kasvit 

Kaikilla kasveilla ei ole hyödyllisiä vaikutuksia. Esimerkiksi piikkejä omaavia on käytettävä erittäin huolellisesti sisustuksessa. Sinun pitäisi olla kaukana ihmisistä, jotta he eivät vaikuta heihin negatiivisesti. Jos kuitenkin päätät mennä heidän kanssaan, aseta ne liian avoimiin paikkoihin ja vaihda ne vuodenaikojen mukaisesti.

Kuivat kasvit, lehdet ja oksat eivät myöskään saa olla kovin lähellä ihmisiä.

Kaktus, mehikasvit ja muut helppohoitoiset huonekasvit

Feng Shui elävä elävä sisustus Feng Shui -kasvit

Värilliset kattilat

feng shui kasvit mehikasveja kaktukset positiivista energiaa

Feng Shui kasveista, joilla on pyöreät lehdet

Toisin kuin piikikäs kasvit, pyöreät lehdet ovat erityisen tervetulleita taloon Feng Shuin mukaan. Ne eivät ainoastaan ​​tarjoa suojaa, vaan myös lempeyttä kommutoinnissa ja tuovat jopa enemmän mukavuutta neljään seinään.

Rahapuu – ruukkukasvi, jonka pitäisi löytää paikka jokaisesta kodista

feng shui huonekasvit elävät ideat helppohoitoinen rahapuu

Leikkaa kukkia maljakoissa

Koristelu leikkokukilla maljakoissa ei ole kovin hyödyllistä Feng Shuin mukaan. Nämä ovat kuolleita olentoja, jotka levittävät tuhon energiaa kotimme. Loukkaantuneet tangot ovat myös huonon energian kantajia. Ne houkuttelevat myös ulkopuolelta tulevia.

Positiivista energiaa leikkokukkien kautta

Feng Shui -kasvit leikkokukat puutarhakasvit

Feng Shuin mukaan poimittuja kasveja voidaan verrata loukkaantuneisiin ihmisiin.

Feng Shui -asiantuntijat ovat pääasiassa sisätilojen kasvien käyttöä sisustuksessa. On kuitenkin välttämätöntä, että ne jaetaan oikein, jotta asukkaat tuntevat olonsa suojattuiksi. Samalla heidän ja ihmisten välillä on oltava etäisyys, jotta kommunikaatio huoneessa ei esty.

Poimituista kasveista valmistettuja maljakoita ja koristeita pidetään negatiivisina, samoin kuin piikkejä. On parempi välttää koristelu kuivilla kasveilla.

Maljakot ja koristeet poimituista kasveista

Feng Shui -kasvit leikkokukat puutarhakasvit koristelu

Kun otetaan huomioon, että leikattuja kukkia pidetään Feng Shuin huonon energian lähteinä, puutarha- ja ruukkukasvit ovat erittäin tärkeitä. Mutta miten Feng Shui liittyy puutarhaan??

Jos meillä on mahdollisuus, meidän on ehdottomasti hoidettava puutarha. Se symboloi maailmankaikkeutta ja suojaa talosi negatiivisilta energioilta. Tässäkin kaiken pitäisi näyttää harmoniselta ja selkeältä. Pyöreiden muotojen ja lehtien tulisi hallita. Kaikilla kasvilajeilla on oltava riittävästi tilaa niiden kasvulle ja kehitykselle, ja kuivat lehdet on poistettava ja puhdistettava mahdollisimman pian.

Ruukkukasvit kauniina ikkunakoristeina

Feng Shui kuvaa sisäkasveja terassisuunnittelu positiivista energiaa

Pieni Feng Shui -puutarha kotona

Feng Shui Living Feng Shui Puutarhaideoita

Piikikäs kasvit ja kaktukset eivät saa hallita. Heidän pitäisi olla paljon enemmän paikoissa, joissa he eivät voi suoraan vaikuttaa talon harmoniaan ja kommunikaatioon.

Sinun on myös pidettävä erittäin hyvää huolta kotisi ja puutarhan kasveista, jotta ne antavat sinulle parhaan mahdollisen.

Luo rauhallinen zen -ilmapiiri

feng shui kasvit aasialainen tyyli koti ideoita vihreä muotoilu feng shui -kasvit aasialaistyylisiä koti-ideoita helppohoitoiset sisäkasvitFeng Shui -kasvien ruukkukasvi feng shui kasveja eläviä ideoita positiivista energiaa palmupuulajeja feng shui -kasvit olohuoneen oloideat helppohoitoiset sisäkasvit Feng Shui -kasvit Sisäkasvit on helppo hoitaafeng shui huonekasvit helppohoitoisia eläviä ideoita positiivinen energia sisäkämmenet feng shui huonekasvit elävät ideat positiivinen energiapöytä feng shui -kasvit olohuoneen oloideat positiivisen energian sisäkämmenet onnekas kastanja huonekasvit kuvat kasvit ideoita ruusut kasvit sisäkasvit kuvat kasvit ideoitakeula hamppu kasvi helppohoitoinen huone kasvit kasvit ideoita koti ideoita feng shui kasvit bambu