Istutuskoneet sisätiloihin – tyylikkäitä kodin lisävarusteita sisätiloihin

Sisäistutuskoneet – tyylikkäitä kodin lisävarusteita jokaiseen sisustukseen

Sisäkasvit tuovat raikkautta sisustukseen ja luovat luonnollisen hyvän olon. Jos kotonasi on paljon vihreitä kasveja ja kukkia, arvostat varmasti sitä positiivista energiaa, jolla ne elävöittävät tilaa.

Huonekasvi itsessään on upea, mutta yhdessä sopivan istutuskoneen kanssa se voidaan muuntaa korkealaatuiseksi kodin lisälaitteeksi. Voit sisustaa asuintilasi alkuperäisellä tavalla ja samalla virkistää sitä huomattavasti "vihreä".

Kasviruukut ovat loistava elävä lisävaruste, joka ei ole vain kysyntä omissa neljässä seinässäsi. Ne ovat myös erittäin suosittu sisustus ravintoloissa ja hotelleissa. Sisäisiä kukkaruukkuja ja istutuskoneita on saatavilla markkinoilla eri muodoissa ja väreissä sekä eri materiaaleista. Pienellä tiedolla siitä löydät sopivimmat Istutuskoneet sisustukseesi.

Mitkä istutuskoneet soveltuvat sisäkäyttöön?

planter lasikuitu kultaa kiiltävä

Useimmat ulkokäyttöön sopivat istutuskoneet sopivat myös sisäpuolelle. Vain Corten -teräksestä valmistetut ruukut on suunniteltu erityisesti puutarhaan ja ulkoalueille. Mutta on myös niitä, jotka soveltuvat erityisesti sisätiloihin ja joille on tyylikäs ja tyylikäs muotoilu.

Kiiltävän näköiset lasikuituiset ruukut tai ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruukut antavat sisustukselle modernin luonteen. Voit valita värin yksilöllisten toiveidesi mukaan sopimaan sisustukseen. Neutraalit värit sopivat yhteen minkä tahansa ympäristön kanssa ja vahvat vivahteet lisäävät tyylikkäitä väriaksentteja.

Valkoinen lasikuituistukka korkeakiiltoisella

planter lasikuitu valkoinen

Sisätiloihin on muitakin houkuttelevia istutuskoneita, kuten puiset kauhat, joissa on ruostumaton teräsrunko, tai lasikuidusta valmistetut kauhat, jotka on varustettu helmiäinen. Ne teistä, jotka haluavat luoda maalaismaisen tunnelman, voivat valita rottinkiruukkujen ja 100% luonnollisesta vesihyasintista valmistettujen ruukkujen välillä. Molemmat luovat luonnollisen ilmeen maaseudun tunnelman kanssa.

Kullasta tai hopeasta valmistetut kauhat ovat erittäin suosittuja, kun haluat lisätä kiiltävän aksentin

kiillotettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu kylvökone

Betonisen näköiset kiinteät ruukut ovat täydellisiä sekä teollisuus-tyylisessä huoneessa että näyttävät upeilta terassilla tai puutarhassa. Valmistustavansa vuoksi ne ovat myös erittäin käytännöllisiä, koska ne on valmistettu lasikuidusta. Siksi ne ovat paljon kevyempiä kuin aidosta betonista valmistetut ruukut.

Betoniset ruukut lasikuitua

istutuslasikuitu betonisuunnittelu antrasiitti

Planter -muotoilu on monipuolinen ja suuntautunut uusiin suuntauksiin. Olipa kiiltävä tai kestävä, neliö tai pyöreä, neutraali tai raikas väri, istutuskoneet sopivat jokaiseen tyyliin ja piristävät sekä sisä- että ulkotiloja.

Nykyaikaiset istutuskoneet osoitteesta vivanno.de

istutuslasikuitu betonisuunnittelu beige