Mitkä kukat kuuluvat syntymäkuukauteen ja mitä niiden takana on?

Syntymäpäiväämme liittyy monia salaisuuksia ja arvoituksia. Suurimmaksi osaksi ne on koodattu tähtiin ja liittyvät planeettojen tähdistöön tiettynä syntymäpäivänä ja -paikkana. Lisäksi syntymäkuukauden ja yksittäisten jalokivien välillä on jo havaittu läheinen yhteys. Mutta tiedätkö myös, että betonikukat liittyvät 12 kuukauden synnytykseen ja niillä on salaperäinen merkitys? Ne paljastavat myös paljon syntymäpäivälapsen persoonallisuudesta. Haluamme esitellä ensimmäiset kuusi syntymäkuukautta ja niitä vastaavat kukat tässä artikkelissa. Seuraavassa artikkelissa raportoimme muista kuudesta. Pysy kuulolla selvittääksesi, mitkä kukat vastaavat syntymäkuukautta.

 Tiedätkö mikä kukka kuuluu syntymäkuukauteenne??

Syntymäkuukausi, joka vastaa kukka -valkoisia narsissia puutarhassa maaliskuussa syntyneille

Kun huomaat tämän, voit luoda merkityksellisiä kukka -asetelmia, joilla on koodattu merkitys mihin tahansa kodin tai puutarhan sisustukseen. Voit valita juuri sinun persoonallesi parhaiten sopivat kukat. Tässä on luettelomme 6 kauniista kukasta, jotka muodostavat vuosikalenterin ensimmäiset 6 kuukautta.

 Kauniita ja hienovaraisesti tuoksuvia neilikoita kaikille tammikuun lapsille!

Syntymäkuukausi vastaa vaaleanpunaisia ​​neilikoita puutarhassa tammikuussa syntyneille

  • Neilikat sopivat tammikuun syntymäkuukauteen

Eri kulttuurit kuvaavat neilikoille erilaisia ​​symbolisia merkityksiä. Tuo on rakkautta! Ja kaikki hellävaraiset tunteet, jotka siihen liittyvät! Lisäksi tietyillä väreillä, kuten punaisella, vaaleanpunaisella, valkoisella ja violetilla, on oma merkityksensä neilikoille, ja siksi niitä annetaan eri tilanteissa tai käytetään koristeena. Esimerkiksi valkoiset neilikat symboloivat viattomuutta, puhtautta ja onnea, minkä vuoksi niitä käytetään usein morsiamen kimppuna tai pöydän koristeena häissä. Näitä herkkiä kukkia löytyy myös kukkakaupoista jokaisesta kukkakaupasta ympäri vuoden. Jos olet syntynyt tammikuussa ja haluat istuttaa kauniita neilikoita omaan puutarhaan, valitse heille aurinkoinen paikka. Olisi hyvä, jos päivän aikana paistaisi paljon aurinkoa ja maaperä olisi hyvin valutettu. Useimmat lajikkeet kasvavat jopa 30 cm korkeiksi ja leikkaavat myös hienon hahmon.

Orvokit symboloivat syntymäkuukautta, helmikuuta.

Syntymäkuukausi vastaava kukka -orvokki symboli helmikuussa

  • Syntymäkuu helmikuu ja värikkäät orvokit kulkevat käsi kädessä

Orvokit kuuluvat violettien (Viola) sukuun ja saavat pisteitä hämmästyttävän muotoilluilla, värikkäillä kukillaan. Kuten tiedetään, nämä kauniit kevätkukat symboloivat uskollisuutta ja uskollisuutta. Kuten voitaisiin odottaa näiden puutarhan kukkien latinalaisesta nimestä, useimmat niistä on väriltään violetin eri sävyillä. Tämä on myös ametistin sävy, syntymäkuun helmikuun jalokivi. Oikein hoidettuna kauniita orvokkeja voidaan kasvattaa sisätiloissa, ruukuissa tai kukkalaatikoissa ennen kuin ne viedään ulos. Odota vain, kunnes lumi katoaa lopullisesti ja aurinko paistaa useammin. Ulkona orvokit viihtyvät auringossa tai osittain varjossa ja mieluummin kosteaa maaperää.

 Narsissi symboloi rakkautta itseäsi kohtaan.

Syntymäkuukausi, joka vastaa kukan keltaisia ​​narsissia puutarhassa, symboloi rakkautta itseäsi kohtaan

 

  • Maaliskuussa, syntymäkuukaudessa, hienostunut narsissi antaa sävyn

Tiedätkö varmasti Narkissoksen tarinan kreikkalaisesta mytologiasta? Narsissi on aina symboloinut tyydyttämätöntä rakkautta itseään kohtaan. Ne ovat tyypillisiä kevätkukintoja ja yllättävät meidät maaliskuussa valkoisilla tai keltaisilla kukilla. He edustavat uutta alkua ja rohkeutta ja luonnehtivat siten kaikkia maaliskuussa syntyneitä. Jotta voit nauttia luonnon kauneudesta maaliskuun keväällä, sinun on istutettava sipulit ulkona syksyllä. Valitse narsissille hyvin valutettu maaperä. He tarvitsevat noin kuusi tuntia suoraa auringonvaloa päivän aikana. Vältä siis varjoisia paikkoja, ja narsissit kiittävät sinua siitä kauniilla kukilla.

 Narsissit edustavat uutta alkua ja rohkeutta – tyypillisiä piirteitä koko maaliskuussa syntyneille.

Syntymäkuukausi sopivat valkoiset ja keltaiset narsissit puutarhassa ovat uuden alun ja rohkeuden tyypillisiä maaliskuussa syntyneille

 Koiranputkea ovat kukkasi, jos olet syntynyt huhtikuussa!

Syntymäkuukausi, joka vastaa kukka valkoisia koiranputkea kaikille huhtikuun syntyneille

  • Tuhat ja yksi koiranputkea kaikille huhtikuussa syntyneille

Vaatimattomat valkoiset kukat, joissa on kupumainen keltainen kukkapää, edustavat nuoruutta ja puhtautta. Päivänkakkarat kukkivat huhtikuusta myöhään syksyyn ja loistavat valkoisen lisäksi myös kylläisillä oranssin, keltaisen, vaaleanpunaisen ja punaisen sävyillä. Nämä puutarhan kukat tunnetaan edelleen nimillä Maßliebchen, Tausendschön, Monatsröserl. Sveitsissä niitä kutsutaan myös nimellä Margritli eli pienet koiranputket. Niitä on helppo hoitaa, mutta ne tarvitsevat hyvin valutettua maaperää. Suorassa auringossa tai osittain varjossa ne voivat kasvaa noin 50 cm.

Päivänkakkarat tuovat kevään taloon!

Syntymäkuukausi vastaava kukka lasissa, jota kutsutaan pieniksi koiranputkeaksi, tuo taloon kevään

 Lilja laakso symboloi siveää rakkautta, jonka sanotaan olevan yhteistä monille toukokuussa syntyneille

Syntymäkuukausi, joka vastaa kukkaviljelmää, symboloi siveää rakkautta toukokuussa syntyneille

Epäilemättä kaikki kukat ovat kauniita ja jokapäiväistä elämäämme on vaikea kuvitella elämää ilman niitä. Nämä ainutlaatuiset luonnon luomukset herättävät usein ihailua ja kiehtovaa meissä, koska ne herättävät usein huomiota lumoavilla kukillaan ja tyylikkäillä lehdillään. Ehkä tämä koskee kuitenkin ennen kaikkea herkkää laaksoa. Kellonmuotoiset valkoiset kukat edustavat puhtautta, armoa ja vaatimattomuutta. Useimmilla toukokuussa syntyneillä sanotaan olevan nämä kolme ominaisuutta. Laaksossa on yleensä useita valkoisia kukkia ohuella varrella. Nämä erottuvat upeasti tummanvihreistä lehdistä. Liljat ovat tunnettuja makeasta tuoksustaan ​​ja toimivat hyvin kosteilla ja varjoisilla puutarha -alueilla, joilla ne tyypillisesti ovat alle 12 tuumaa korkeita.

Liljat ja laaksot pisteytyvät pienillä valkoisilla kukillaan.

Syntymäkuukausi vastaava kukkakimppu laaksonpunainen pieni kukka valkoiset vehreät lehdet

Punainen ruusu – ikuinen rakkauden symboli!

Syntymäkuukausi kukka punainen ruusu puutarhassa ikuinen rakkauden symboli

– Lumoavat ruusut ovat kesäkuun syntymäkuukauden kukkia

Olemme jo julkaisseet verkkosivustollamme lukuisia artikkeleita kaikkien kukkien kuningattaresta, ruususta. Tiedetään, että nämä kauniit, pehmeät tuoksuvat kukat symboloivat rakkautta ja eroottisuutta. Siksi he ovat vakiinnuttaneet asemansa syvien tunteiden merkkinä. Esimerkiksi punaiset ruusut edustavat romanttista rakkautta, kun taas valkoiset ruusut symboloivat viattomuutta, puhtautta ja salassapitoa. Keltaiset ruusut edustavat ystävyyttä ja sovintoa, ja vaaleanpunaiset ruusut ovat naisten nuoruuden ja kauneuden symboli.

Vaaleanpunaiset ruusut symboloivat naisellista nuoruutta ja armoa!

Syntymäkuukausi kukka vaaleanpunaiset ruusut symboli naisellista nuoruutta ja armoa

 Kesäkuussa syntyneillä on taipumus käyttää sydäntään kielellään.

Syntymäkuukausi sopivat kukka vaaleanpunaiset ruusut symboli naisten nuoruutta ja kauneutta

Jos ruusu on syntymäkuukauden kukka, olet varmasti onnekas, kun voit valita lukuisista lajikkeista ja loputtomista värisävyistä ja yhdistelmistä. Voit myös viljellä ruusuja omassa puutarhassa, jossa ne ovat silmiinpistäviä ja koristavat ulkoaluetta. Useimmille ruusutyypeille aurinkoinen paikka, jossa on hyvä vedenpoisto, on paras. Siellä ruusut tuntuvat upeilta ja näyttävät sinulle loistonsa toukokuusta ensimmäiseen pakkaseen.

Jos olet syntynyt kesäkuussa, sinulla on varmasti paljon iloa ja voimaa kaikessa tekemässäsi.

Syntymäkuukausi, joka vastaa kukan punaisia ​​ruusuja puutarhassa luonnon kauneutta kesäkuussa syntyneille

Herättimmekö kiinnostuksemme tällä artikkelilla? Haluatko tietää enemmän syntymäkuukauden kukasta? Ei hätää, napsauta tätä ja lue artikkelin toinen osa. Freshideenin toimittaja toivottaa sinulle hauskaa!

Tiedätkö jo syntymäkuukauden kukan??

Syntymäkuukausi vastaava kukka violetti violetti valkoinen koiranputkea lasissa kaunis näky

Luonto lakkaa yllättämästä meitä puutarhan kukkien värien loistolla!

Syntymäkuukausi sopivat kukka kauniit vaaleanpunaiset neilikat puutarhan värisopimuksessa

 Tämän kauniin kukka -asetelman avulla voit varastaa esityksen ja tuoda paljon iloa!

Syntymäkuukausi sopivat kukka keltaiset narsissit kauniisti järjestetty koriin