Moderni maisemasuunnittelu pihallesi

moderni maisemasuunnittelu harmaat pikkukivet subtrooppiset kasvit

Moderni maisemasuunnittelu

Ehkä pihallasi on jo harmaata soraa, askeleita ja moderneja istutuskoneita, mutta moderni ilme puuttuu edelleen. Tänään meillä on sinulle vinkkejä siitä, miten voit saavuttaa modernin avoimen tilan suunnittelun.

Keskustele selkeästi määritellyillä alueilla

Yksi nykyaikaisen maiseman perusta on se, että vyöhykkeet on määritelty selkeästi.

Geometria tekee puutarhasta ainutlaatuisen ja lähellä luontoa. On myös tärkeää tehdä puutarhasta mielenkiintoinen. Näemme tässä kuvia upeasta nykyaikaisesta puutarhasta, jonka on suunnitellut D • CRAIN. Huomaa suorakulmion muotoiset sorat, jotka luovat askeleen.

Sora ja ruoho määrittävät nykyaikaisen puutarhan

Kuinka monta erillistä vyöhykettä voit tehdä? Tässä esimerkissä on kaikki: uima -allas, vesijärjestelmä, katettu veranta, modernit istutuskoneet ja runsaasti kukkapenkkejä, joissa on alkuperäisiä ruohoja. Täydellinen muotoilu!

Selkeästi määritellyt vyöhykkeet modernissa maisemassa

moderni maisemasuunnittelu korkea ruoho uima -altaan ulkopuolella

Tässä kuvassa voimme nähdä, että maaperän kasvillisuutta käytetään tukivyöhykkeiden erottamiseen, esimerkiksi uima -altaan vieressä oleva lampi. Sora, laatat, ruoho, vesi ja rehevät kasvit yhdistyvät ihanteellisesti suunniteltuun maisemaan:

Soraa, kiveä ja ruohoa modernilla pihalla

moderni maisemasuunnittelu bambu ja lumpeet

Laajan vihreän nurmikon lisäksi pihalla on myös lampi, jossa on viemäriputki. Huomaa tässä avoimessa tilassa käytetyt koriste -elementit – betonitiet nurmikolle ja aidan varrella olevat pensaat. Tulos: segmentoitu mutta yhtenäinen tila

Vesijärjestelmä modernilla pihalla

moderni maisemasuunnittelu harmaat sävyt vihreät alueet

Toinen erillinen alue on oleskelualue, jossa on takka. Älä unohda vaikutelmaa, jonka selkeästi määritelty kuisti voi tuoda.

Ulkoistuimet modernilla sisäpihalla

moderni maisemasuunnittelu tyylikäs oleskelutila, jossa on tuli

Seuraavaa sisäpihaa varten käytettiin erilaisia ​​materiaaleja – askelmia ja verantaa betonista, puulevyjä avoimeen tilaan, rehevää vihreää nurmikkoa. Värit luovat vaikuttavan visuaalisen kontrastin.

Takapiha, jossa on älykäs maisema

moderni maisemasuunnittelu tyylikäs takapiha

Vaikka avoimessa tilassa on vain selvästi erotettu vyöhyke, se voidaan suunnitella hyvin. Tämä on Rees Roberts + Partners LLC: n suunnittelema takapiha. Pensaat muodostavat yksityisen tilan, jossa on hyvin hoidettu nurmikko ja moderni avoin tila:

Viheralue kaupunkipihalla

moderni maisemasuunnittelu verkkomaiset nojatuolit

Strategisesti järjestetyt kasvit

Kasvilajien valinta on tärkeä, mutta myös vaikuttava sijoitus. Lehdet ja ruohot kasvatetaan siisteissä riveissä.

Riveissä kasvatetut kasvit

moderni maisemasuunnittelu, korkealankaiset painolastilaatikot

Samanlainen ilme näkyy myös avoimessa tilassa, jonka on suunnitellut Vihreän maisema -arkkitehtuurin sävyt. Kasvit on järjestetty lajinsa mukaan siten, että ne muodostavat värikerroksia syvänpunaisesta savuisen siniseen …

Ruohot riveissä

moderni maisemasuunnittelu, jossa on saniaisia

Älä oleta, että kaikki on järjestettävä suorina. Voit tehdä strategisia koostumuksia sekoittamalla kasveja. Alla olevat lilat ja pinkit kontrastivat vihreiden sävyjen kanssa.

Hienosti järjestetyt kasvit

moderni maisemasuunnittelu villi ja ihana

Tämä on toinen silmiinpistävä yhdistelmä kiviä, mehikasveja ja outoja kasveja. Käytä kukkapenkkisi mustana kankaana mielenkiintoisiin luonnoksiin, kuten Groundedin suunnittelukuvassa …

Ainutlaatuinen yhdistelmä kasveja

moderni maisemasuunnittelu ainutlaatuinen

Seuraava Cipriano Landscape Designin suunnittelema piha hyödyntää kasvimaailman voimaa. Vaikka kasveja ei kasvatetakaan suorilla viivoilla, ne näyttävät siistiltä ja reunat kaarella.

Vilkkaat kasvit kehittävät kukkapenkkiä

moderni maisemasuunnittelu rehevä kasvillisuus

Hyödynnä luonnonvaraisia ​​elementtejä … tietyissä rajoissa

Villit elementit voidaan integroida myös nykyaikaisiin pihoihin. Tässä Groundedin huoneessa oranssi kukka saavuttaa taivaan, mutta silti selvästi erotetusta kukkapenkistä.

Oranssi kukkii modernilla pihalla

moderni maisemasuunnittelu aloe vera kirkkaan oranssina

Yksi mahdollinen yhdistelmä on rehevä kasvillisuus kukkapenkin reunan yli. Dichondra on loistava vaihtoehto, joka näkyy kuvassa avoimesta tilasta D • CRAIN:

Rehevät kasvit luovat vesiputouksen vaikutuksen

moderni maisemasuunnittelu roikkuvat kasvit muratti

Kasvielämä voi jopa virrata modernit portaat alas, kuten tässä tyylikkäässä tilassa D • CRAIN. Aseta tämä ilme siistin nurmikon viereen ja elävöitä sitä alkuperäisillä ruohoilla.

Cascading kasveja yli modernit portaat

moderni maisemasuunnittelu suuret litteät portaat

Tässä Rees Roberts + Partners LLC: n ylimääräisessä tilassa viiniköynnökset kiipeävät seinille, ja kasvien vihreät sävyt korostavat huoneen betonia ja puuta.

Villi ja hyvin hoidettu urbaanissa avoimessa tilassa

moderni maisemasuunnittelu villi oleskelualue

Lopuksi tulemme Huettlin maisema-arkkitehtuurin huoneeseen, jossa on paras yhdistelmä villejä ja hyvin hoidettuja elementtejä. Kasvit kasvavat tietysti pihan ympärillä, ja siististi asetetut kuistilaatat heijastavat talon arkkitehtuurin puhtaita linjoja.

Ympyrä ruohoa

moderni maisemasuunnittelu skandinaavinen

Nykyaikaiseen maisemointiin on useita vaihtoehtoja. Tänään keskityimme puhtaisiin linjoihin ja hyvin hoidettuun ulkonäköön. Oletko innostunut tästä tyylistä tai oletko valinnut jotain muuta vapaaseen tilaasi? Kerro meille mielipiteesi alla olevaan kommenttiin …