Puutarhan kastelu moderniin puutarhan suunnitteluun

moderni puutarhan suunnittelu, joka vastaa kukkien kastelua

Asianmukainen puutarhan kastelu saa puutarhan näyttämään houkuttelevammalta

Kasvien kasvaessa kasvaa myös veden tarve. Nuoremmat tarvitsevat vain vähemmän kosteutta kuin vanhemmat kasvit. Nykyaikaisen puutarhasuunnittelun, jolle on tunnusomaista monet terveet kypsät kasvit, on myös käsiteltävä tätä ylläpitoa erittäin älykkäästi.

Jopa tulevina kuumimpina kesäpäivinä tämä voi olla hengenpelastavaa. Siksi olemme päättäneet kirjoittaa siitä hieman enemmän tänään.

Kaunis puutarha tarvitsee säännöllistä huoltoa

moderni puutarhan suunnittelu kasteluvinkit kukkia

Kuinka usein joudut kastamaan

Pyri terveelliseen tasapainoon kastelussa. Moderni puutarhasuunnittelusi hyötyisi yhtä paljon erilaisista vesimääristä. Joten ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on oppia tunnistamaan, mitä puutarhan vihreät ystävät tarvitsevat.

Puutarhan kastelulla on tärkeä rooli puutarhan suunnittelussa

moderni puutarhan suunnittelu kastella puutarhakasveja

Luotettavin tapa selvittää, tarvitsevatko kasvit vettä vai eivät, on kosketa maaperää. Laita sormesi maahan toiseen luuhun asti. Jos maa tuntuu kuivalta, se tarvitsee lisää vettä.

Älykäs kastelu

Seuraavassa on muutamia tarkempia vinkkejä siitä, miten selviät älykkäästi Puutarhan kastelu Säilytä moderni puutarhan suunnittelu.

Vähennä liikaa

Jos haluat rakentaa puutarhasuunnittelusi nykyaikaisella tavalla, sinun on myös tutkittava sitä edistynyttä järjestelmää Puutarhan kastelu sijoittaa. On olemassa monia innovatiivisia menetelmiä, jotka varmistavat maan suoran kastelun ja estävät kaikenlaiset tappiot.

Valitse puutarhaasi paras kastelujärjestelmä

modernit puutarhasuunnittelun puutarhan kasteluideat, jotka kannattaa tietää

Hidasta haihtumisprosessia

Voit käyttää joitakin fiksuja menetelmiä hidastaa haihtumisprosessia modernissa puutarhan suunnittelussa. Voit tehdä tämän kastamalla niitä päiviä, jolloin ei ole niin lämmin.

Näin saavutat houkuttelevan puutarhan ilmeen

puutarha kastelu kukat puutarha polku puutarha levyt

Käytä kiteitä

Moderni puutarhasuunnittelu sisältää myös erityiset vedenpidätyskiteet. Käytä myös näitä parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi. Mikä tärkeintä, ne ovat olennaisia ​​kosteuden ylläpitämiseksi juuritasolla.

Turvallinen tuulensuoja

Yleensä tuuli ei ole hyväksi kasveille. Sinun tulisi olla suojattu tuulelta, varsinkin jos tuuli on myrskyinen alueellasi. Se on muun muassa haitallista onnistuneelle kastelulle, koska se puhaltaa veden pois lehdistä.

Peitä multaa

Sinun tulisi sisällyttää multaa viltti muutama sentti maanpinnan alapuolelle. Tällä tavoin vähennät veden haihtumista maaperästä kasveissa.

Tarjoa multaa

moderni puutarhan suunnittelu multaa istutus puutarha

Ruskea multaa peitto etupihalla

puutarhan kastelu multaa käyttää puutarhan suunnitteluideoita

Hyödynnä luonnolliset hyödyt

Puutarhasuunnittelu on erityisen modernia, kun hyödyt suuresti luonnon eduista. Voit esimerkiksi sijoittaa paljon vettä rakastavat kasvit mataliin paikkoihin, joissa suuri osa siitä kerääntyy sateen jälkeen.

Mieti huolellisesti, miten järjestät kasvit

puutarhan kastelu puutarhapolku kasvit värilliset kukat

Tee puutarhasta järkevä

puutarha kastelu kukat portaat ulkona

Hallitse linjoja

Sinun tulisi myös olla tapana tarkistaa kastelujärjestelmäsi säännöllisesti. Tämä on vielä tärkeämpää, kun olet alueella, jossa vesi on erittäin kiinteää.

Vältä haittaa säännöllisillä tarkastuksilla

puutarha kastelu puutarha penkki puutarha pöytä kasvit

Nauti sitten upeasta puutarhan ilmeestä

moderni puutarhan suunnittelu monia värillisiä kukkia

Nollaa ajastimet

Uuden kauden alussa sinun on nollattava kastelujärjestelmän ajastimet. Näin varmistetaan, että vesi syötetään tarpeiden mukaisesti. Jos sinulla ei ole automaattisia sulkuventtiilejä, sinun on sisällytettävä ne.

Tee paras kauniiseen puutarhan suunnitteluun

puutarhan kastelu hyödyllisiä vinkkejä ulkoalueiden suunnitteluun

Hyödynnä sade mahdollisimman paljon

Tee puutarhasuunnittelustasi moderni toimimalla ympäristöystävällisesti. Pidä vesitynnyrit valmiina ja jaa ne puutarhaan sadepäivinä. Nämä täyttyvät nopeasti sadevedestä ja sinulla on hyödyllisiä varastoja myöhemmin. Näin säästät luonnonvaroja.

Kerää sadevesi

puutarhan kasteluideat keräävät sadevettä

Käytä sadevettä järkevästi

puutarhan kastelu kerätä sadeveden suunnittelu puutarha

Väri kuivuutta sietävillä kasveilla

the moderni puutarhan suunnittelu on myös erittäin käytännöllinen mm. Sinun on muistettava huolellisesti, mitkä kasvit kestävät kuivuutta ja kukkivat kesällä. Kun sinulla on enemmän näitä kukkia, päädyt käyttämään vähemmän vettä. Tässä on hienoja esimerkkejä: tähtikukka, aurinkohattu, cockard -kukat, keskipäivän kulta.

Joten ole varovainen, millaisia ​​kukkia istutetaan harjanteisiin

moderni puutarhan suunnittelu kukkien kastelu