Puutarhasuunnittelu 2021 – kuka haluaa istuttaa ranunculuksen?

Koronaviruksen kanssa tai ilman, elämä vain jatkuu, ja voimme ja meidän pitäisi vain hyödyntää sitä. Uusi puutarhakausi voi alkaa ja tämän vuoden puutarhasuunnittelun aika on jo kypsä. On vaikea uskoa, mutta vain muutaman viikon kuluttua kaupungit ja kylät täyttyvät kukkivien puiden ja pensaiden tuoksuista. Jokainen, jolla on pihapuutarha, voi nyt kylvää tuoksuvia kukkia ja yrttejä. Sama koskee ihmisiä, joilla on puutarha parvekkeella. Nyt on paras aika ostaa siemeniä ja sipuleita. Oletko aina halunnut istuttaa upeita ranunculuksia? Tämä on järkevä ja erittäin mukava huomio, koska ranunculus on artikkelin aihe tänään ja olemme erittäin uteliaita näkemään, miksi se on todella niin erityinen ja erityinen.

kasvi ranunculus

Mitä sinun pitäisi tietää ennen ranunculuksen istutusta??

Tämä upea kukkiva kasvi on ymmärrettävästi yksi monien kukkakauppojen suosituista kukista. Se on helppo hoitaa ja sillä on pitkä säilyvyys leikkokukkana. Haluat todella kauniin tänä vuonna Ranunculus näet kukkivan omassa puutarhassa? Mitä sinun pitäisi tietää ranunculuksesta ennen istutusta puutarhaan??

ranunculus kasvit kukkaruukku

Ranunculus voidaan jo ostaa ja istuttaa sipuliksi tai mukulaksi. Vaikka tällä hetkellä on vaikeaa tehdä ostoksia suositussa puutarhakeskuksessa, voit mennä johonkin Kukat sipuli toimitus palvelkaamme. Monet vähittäiskauppiaat työskentelevät verkossa jatkuvasti ja varmistavat, että asiakkaat ovat tyytyväisiä ja riittävän tietoisia. Voit kasvattaa sipulia tai sipuleita tuulesta suojatussa kukkalaatikossa. Heti kun sää muuttuu vakaammaksi ja lämpimämmäksi, voit istuttaa värikkäitä kauneuksia puutarhaan. Joten sinulla on aina tuoreita leikkokukkia valmiina jokaiseen juhlaan.

ranunculus -kasvit keltaisia ranunculus -kasvit itävät

Kuinka hoitaa ranunculus oikein?

Ranunculuksen sanotaan olevan suhteellisen helppo hoitaa. Jos sinulla on monivuotisia leinikkiä, sinun on suojattava niitä pakkaselta, etenkin talvella. Koska tämä kaunis kasvi tulee alun perin idästä, ranunculus voi olla kostea ja lämmin. Varmista, että maaperä on kostea koko ajan, äläkä kiirehdi leikkikukkien istuttamiseen.

ranunculus -kasvien mukula 2

ranunculus istuttaa mukulaa

Kokeneet puutarhurit neuvovat, että kaunis ranunculus voidaan viedä ulos ja istuttaa kukkapenkkiin huhtikuusta lähtien. Huhtikuusta alkaen voit myös odottaa ensimmäisiä kukkia. Kasvien säännöllinen esikäsittely stimuloi kukintaa ja mahdollisesti pidentää kukinta -aikaa muutamalla viikolla. Muista, että ranunculus tulee todella lämpimältä alueelta eikä voi sietää pakkasta.

ranunculus kasvit oranssi

Jotta kaunis ranunculus kukoistaa ja ilahduttaa silmiäsi upeilla kukilla pitkään, huolehdi niistä rakastavasti! Pidä aina tuuli- ja pakkassuoja valmiina, koska joskus kesälläkin on ikäviä sääilmiöitä. Hanki oikea suoja ranunculuksellesi ja kastele niitä säännöllisesti. Oikealla hoidolla yllätät miellyttävän ranunculuksen niiden kukkivilla kukilla ja annat heille lahjoja pitkään.

Toivotamme sinulle kaikkea hyvää ja hyvää alkua uudelle puutarhakaudelle!

ranunculus kasvien loisto