Sisäkasvit, jotka sopivat pimeisiin paikkoihin

muratti tute maalaismainen ilme

Joitakin helposti hoidettavia ruukkukasveja kotiisi

Vaikka huolehdit huonekasveistasi oikein, niiden kasvu voi hidastua, jos ne eivät saa tarpeeksi auringonvaloa. Monet huoneet ovat hyvin pimeitä ja valaisemattomia. Hyvä uutinen on, että voit myös kasvattaa ruukkukasveja – alla luetellut kehittyvät pimeässä.

Sisäkasvit pimeisiin paikkoihin

valkoinen vihreä helppohoitoinen lehtien tummat paikat

Tuoreet lehdet

mielenkiintoiset lehdet ruukkukasvit pimeät huoneet

Syngonium podophyllumе on koristeellinen lehtikasvi, joka kasvaa hämärässä. Ihanteellinen paikka tähän on pohjoiseen päin oleva ikkunalauta. Suorassa auringonvalossa sen lehdet muuttuvat vaaleiksi ja elottomiksi. Maaperää tulisi lannoittaa säännöllisesti ja pitää se kohtalaisen kosteana.

Paksut lehdet ja kyllästynyt vihreä

huonekasvit ideoita vihreä tuore lehtineen

Levitä lannoitteita

Aspidistran huonekasvit pimeisiin paikkoihin

Oli viktoriaanisella aikakaudella Aspidistra eliator nähtävissä lähes jokaisessa ravintolassa ja pubissa. Koska se kykenee selviytymään hämärässä, tämä kasvi nimettiin myöhemmin “vakaaksi kukkaksi”. Voit kasvattaa niitä kukkaruukussa. Ruukkumaa on lannoitettava säännöllisesti. Pidä maaperä kohtalaisen kosteana myöhään keväästä alkukesään ja anna sen kuihtua kerran vuodessa kastelujen välillä. Sinun tulisi käyttää täällä vesiliukoisia lannoitteita.

Mielenkiintoisia kaksivärisiä lehtiä

Dieffenbahcia huonekasvit pimeisiin paikkoihin

Söpöjä kukkia

dieffenbachia kukat ruukkukasvit tummat paikat

Tämä kasvi tunnetaan parhaiten merkittävistä lehdistään ja heikon valon lisäksi se pitää alhaisesta kosteudesta. Dieffenbachia ei tarvitse paljon vettä, joten älä liioittele sitä kastelulla, muuten juuret mätänevät. Kasvi on myrkyllinen ja vahingoittaa avoimia haavoja.

Efeutute on kiipeilykasvi, joka on erittäin helppohoitoinen ja menestyy jokaisessa asunnossa

Ivy huonekasveja pimeisiin paikkoihin

Se tarvitsee säännöllistä kastelua, mutta anna yläosan 6-7 cm kuivua kokonaan ennen uutta kastelua. Juuret voivat mädäntyä helposti, joten kiinnitä huomiota veden määrään. Lannoita kasvi keväästä syksyyn 2-3 viikossa yleisillä, vesiliukoisilla lannoitteilla. Jatkuva karsiminen pitää efeutute tuoreena.

         Silmiä hivelevät maaperän kasvisäiliöt

Aspidistra -huonekasvit pimeisiin paikkoihin maaperässä


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80