Upea puutarhasuunnittelu – heijasta persoonallisuutesi puutarhaan

Upea puutarhasuunnittelu omituinen hahmo veistos puutarhapatsas

Selvitä paras tapa heijastaa persoonallisuutesi puutarhassa

Onnistunut puutarhasuunnittelu kuvastaa omistajien tarpeita ja sielua. Jotkut meistä ovat taiteilijoita, jotka käyttävät kasveja, lohkareita ja jopa pellavaa maalatakseen kuvan itsestämme ja tavastamme nähdä maailma.

Monet meistä ovat keräilijöitä, jotka haluavat näyttää aarteita, jotka olemme lopulta keränneet. Toisia meistä ovat filosofit, jotka katsovat kaikkea syvällisesti ja nauttivat yksinäisyyden ja pohdinnan puutarhasta. Oletko viimeisen tyyppisiä ihmisiä?

Jos näin on, seuraavat vinkit ovat erityisen hyödyllisiä.

Upea puutarhasuunnittelu

Upea puutarhasuunnittelu omituinen luonne koriste -esineet tuoreina

Olipa puutarhan tyyli nykyaikainen, aasialainen tai maaseudun, periaatteet ja tavoitteet ovat uskomattoman samanlaisia. Voiko filosofeilla ja esteeteillä olla samat tarpeet henkilökohtaisesta taustasta riippumatta??

Joskus nämä puutarhat ovat paradoksaalisia, rakenteeltaan hyvin monimutkaisia, mutta ulkonäöltään hyvin samankaltaisia!

Katsotaan yhdessä niiden suunnittelusääntöjä ja luodaan puutarha, joka täyttää filosofin tarpeet!

Lomake

Upea puutarhasuunnittelu henkilökohtaisesti pallon maalaismainen muotoilu

Filosofit ovat hyvin tietoisia muodoista ja niiden vaikutuksesta ihmisen mieleen. Sfäärit esimerkiksi symboloivat täydellisyyttä, täydellisyyttä ja tasa -arvoa.

Huomaa, kuinka heille annetaan mielenkiintoinen rakenne tässä nykyaikaisessa puutarhassa. Katso myös, kuinka heidän paikannuksensa luo rauhan ja itsetutkiskelun ilmapiirin. Jos nämä kaikki sijoitettaisiin ryhmään pensaan alle, sinulla olisi täysin erilainen vaikutus!

Filosofit rakastavat muodon itsenäistä ulkonäköä ja sen merkitystä.

Upeat puutarhasuunnittelun ruohokasvien kivet

Tämä aasialainen puutarha on hyvin erilainen kuin edellinen. Mutta huomaat varmasti, että heidän viestinsä ja niitä aiheuttaneet tunteet ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin edellinen.

On selvää, että painopiste on asetettu hyvin samankaltaisille kohteille. Molemmat puutarhat puhuvat rohkeudesta, yksinkertaisuudesta ja rauhallisuudesta.

Puutarhasuunnittelijoilla on usein ollut kokemusta ihmisistä, jotka haluavat ensin aasialaisen puutarhan. Keskustelun jälkeen käy ilmi, että he todella haluavat suunnittelun, joka on yksinkertainen, rento ja provosoiva. Ammattimaisesti maisemoitu puutarha voi täyttää nämä vaatimukset tyylistä riippumatta.

saldo

Upea puutarhan suunnittelu ruoho kasvit vesijärjestelmä lampi

Filosofit pitävät puutarhan suunnittelun tasapainoa erittäin tärkeänä. Tämä poistaa kognitiivisen dissonanssin tunteen ja saavuttaa rauhallisen tunnelman.

Tässä saavutetaan tyypillinen epäsymmetrinen tasapaino. Tämä vetoaa filosofeihin enemmän kuin muodollinen symmetrinen harmonia. Epäsymmetrinen tasapaino tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että komponenttien visuaalisen painon on aina oltava sama, ei molempien puolien. Epäsymmetrinen tasapaino näyttää innostavan mieltä enemmän, kun taas muodollinen tasapaino tekee kaiken puolestasi.

Upea puutarhasuunnittelu ruoholaitosarkkitehtuuri

Alusta

Jokaisessa puutarhassa on lattia. Filosofit pitävät parempana yksinkertaista, yhtenäistä ja yksiväristä substraattia, joka näyttää kasvit parhaassa ulkonäössä. Kivet, rikkoutuneet kivet ja hiekka ovat suosittuja valintoja.

Jos olisit valinnut turpeen, ulkonäkö olisi täysin erilainen. Esineiden ja kasvien havaittu arvo heikentyy ja vähenee.

kukka

Upeat puutarhan suunnittelu ruoho kasvi ruusut tuoreita

Filosofien puutarhat sisältävät vähän tai ei lainkaan kasveja. Itse asiassa filosofit näkevät suuren määrän kukkia silmien juhlana, mikä piilottaa puutarhan todellisen kauneuden. Sen sijaan haluat mieluummin puhtaat muodot ja lehdet.

Aivan kuin tämäntyyppinen kukka olisi peräisin sadusta

Upea puutarhasuunnittelu erikoinen luonne kukkia poikkeuksellisia

Mutta oikein sijoitettu kukkiva pensas voi myös saada sinut ajattelemaan. Katso, kuinka ruusupensaat kukkivat eri vaiheissa (avautuvien terälehtien ja sadepisaroiden kanssa) tässä kuvassa rohkaisevat itsereflektiota tavalla, joka ei ole edes petuniasmeren ulottumattomissa.

rakenne

Upea puutarhan suunnittelu ruoho puulaji

Joskus kasvit, joilla on ainutlaatuinen rakenne, herättävät paljon enemmän huomiota kuin esimerkiksi kukat. Näemme tässä upean esimerkin – Arctostaphylos manzanita. Kuoriva puunkuori ja ruskean hienovaraiset muodot rauhoittavat meitä ja rasittavat mieltä. Havupuut, vaahterat ja monumentaalinen ruoho voivat myös löytää tiensä filosofien puutarhaan, koska niillä on ainutlaatuinen muoto ja rakenne.

Taide

Upea puutarhasuunnittelu ruohoveistoksia puutarhapatsas

Filosofit ovat kiinnostuneita puutarhataiteesta, joka inspiroi ajattelua toistamalla muotoja, värejä ja tekstuureja eri paikoissa.

Tämänkaltaisia ​​ainutlaatuisia veistoksia suositellaan monitasoiseen muodolliseen suihkulähteeseen, viinipulloista valmistettuja puita ja rohkeasti värjättyä nykytaidetta.

Taidetta lasista

Upea puutarhasuunnittelu ruoho puiden kasvien viljely

Tämä on toinen, erittäin onnistunut päätös filosofiselle puutarhalle. Tarkkaile näiden kappaleiden huomattavaa laatua, mikä mahdollistaa niiden sekä heijastavan että absorboivan valon.

Kun valitset puutarhataidetta, muista, että putoavat oksat ja raekuurot voivat aiheuttaa merkittävää vahinkoa.

paradoksi

Upeita puutarhasuunnittelun istutusruoho -ideoita

Useimmat filosofit pyrkivät korostamaan luonnon elementtejä, jotka kuvaavat vastakohtia ja kuvaavat yleismaailmallisia totuuksia! Täältä näet osan Välimeren puutarhasta. Kaivoin joitakin kirjapuun juuria, jotka olivat kasvaneet erittäin suuren lohkareen päälle. Se oli osa epäonnistunutta yritystäni muuttaa tämä kasvi hedelmälliseksi maaperäksi. Tunsin itseni veistoksellisen vinjetin puoleen. Selitin siellä tarinan vahvuudesta ja ristiriidasta mahdollisen hajoamisen ja rauhanomaisen rinnakkaiselon kanssa. Tämä on oppitunti, jota haluan miettiä enemmän päivän aikana ymmärtääkseni sen paremmin.

Äänet

Upea puutarhasuunnittelu ruoho vintage maalaismainen materiaali

Filosofit rakastavat puutarhan yksinkertaisia, sielullisia ääniä. Tämä lisäosa jätetään usein huomiotta. Kellot, kellot, vesitilat ja koristelasit luovat ainutlaatuisia ääniä puutarhaan.

Istuimet

Upea puutarha suunnittelu ruoho penkki keltaiset lehdet syksy

Jokainen puutarha tarvitsee istuimen. Filosofit sijoittavat penkit huolellisesti niin, että ne voivat saada valon tiettyyn aikaan päivästä. Asensin jo litteän lohkareen vesiputouksen toiselle puolelle.

Kumman sinä valitsisit?

Upea puutarhasuunnittelu erikoinen luonne aita puutarha

Upeampia kasvilajeja

Upea puutarhasuunnittelu omituisia hahmoja

Puutarhalampi ihailtava

Upea puutarha suunnittelu omituinen luonne vihreä tuore

Kasvien ja kukkien monimuotoisuus ja runsaus

Upea puutarhasuunnittelu omituinen luontopolku