Ideoita rottinkipuutarhakalusteista – suunnittele parveke tai puutarha designkalusteilla

bonacina pierantonio modulaarinen ulkokalusteidea valkoinen

 Ideoita rottinkipuutarhakalusteista – suunnittele parveke tai puutarha designkalusteilla

Italialainen yritys Bonacina Pierantonio on lahjakas ja rakkaudella suunnitellut tämän modernin modulaarisen ulkokalusteen ja modulaarisen sohvan. Giuseppe Viganon suunnittelema Ellipses -istuinalue on tunnettu elliptisestä kuvastaan, jossa on lakattu metallikehys.

Fabiano Trabucchin suunnittelemassa Tambo -sohvassa on putkimainen profiili ruostumatonta terästä. Tämä puutarhamoduulijärjestelmä on saatavana valkoisena, mustana tai hunajakeltaisena, ja siinä on irrotettavat vaahtomuoviset polyeteeni -istuintyynyt. Modulaarinen järjestelmä tarjoaa täysin räätälöityjä istuimia. Tutustu ellipsin istuinalueeseen ja tambo -sohvaan Bonacina Pierantoniossa.

Rottinki -riipputuoli – alkuperäiset puutarhakalusteet jokaiseen puutarhaan tai parvekkeelle

Rottinki puutarhakalusteet ideoita puutarha riippuva tuoli suunnittelu rottinki

Valkoisia ja värikkäitä heitotyynyjä sohvalla

bonacina pierantonio modulaariset ulkokalusteet istuintyynyt rottinkikalusteet

Rottinki -parvekekalusteidea – alkuperäinen ja toimiva

bonacinapierantonio puutarhakalusteet rottinkituoli

Moderni, yksivärinen lepotuoli – rottinkikalusteet parvekkeelle tai puutarhaan

Rottinki puutarhakalusteet ideoita modulaarinen huonekalu idea musta

Yksinkertainen mutta ergometrinen lepotuoli rottinkista

bonacinapierantonio lepotuoli, kevyt rottinki, ainutlaatuinen

Bonacina Pierantonio tarjoaa meille tämän uskomattoman monipuolisen kokoelman säänkestäviä ulkokalusteita. Polycore-materiaalista valmistetut huonekalut ovat kestäviä, myrkyttömiä ja kierrätettäviä. Kaunis ergonominen lepotuoli näyttää selvästi yhtä hyvältä sisältä kuin ulkoa. Nostettu munaistuin on viihtyisä piilopaikka kaikkina vuodenaikoina ja kaunis rantamaja on viihtyisä paikka piiloutua kirjan kanssa.

Suunnittelustudion rakentaminen ja kokoelma – puutarhakalusteet

Rottinki puutarhakalusteet ideoita ulkokalusteet swing suunnittelu

Design -lepotuoli rottinkista pehmeillä tyynyillä

schoenhuberfranchi lepotuoli -allas ulkona

Rottinkikeinu altaan vieressä

schoenhuberfranchi swing parveke design puutarhakalusteet

Schoenhuber Franchin modernit puutarhakalusteet: Tulet rakastamaan tätä uutta halaavaa huonekalua. Ulkokalusteet ovat upeita – harmaa helmi lähes loistaa. Valitse nojatuoleista, penkkeistä, lepotuoleista ja pöydistä luodaksesi viileän uima -altaan istuinalueen. Suunnittelija Simone Micheli suunnitteli nämä huonekalut niin, että ne ovat mukavat ja tyylikkäät … lasten keinu täydentää tyylikkäästi kudotut lisäosat. Tuo kotiin Schoenhuber Franchin eri tavalla kudotut puutarhakalusteet, jotta voit nauttia rentouttavasta elämäntavasta.

Rottinkiripputuolit, jotka on peitetty mustilla tyynyillä

Rottinki puutarhakalusteet ideoita bambu ruoko rottinki puutarhakalusteet

Parhaat italialaiset puutarhakalusteet, jotka on valmistettu bamburuo’osta – ikuiset klassikot

vittorio bonacina oranssi tyyny design rottinki puutarhakalusteet parveke

Leikkisä, värikäs matala jakkara

Rottinki puutarhakalusteet ideoita tomoko mizu puutarhakalusteet parveke suunnittelu

Näyttävä, valkoiseksi lakattu penkki-siihen asetetut valkoiset tyynyt ja tyynyt

vittorio bonacina orlando sohva valkoinen puutarhakalusteet punaiset tyynyt parveke suunnittelu

Suunnittelija riippuvalaisimet ulkokäyttöön

vittorio bonacina -lamput tomoko mizu parveke puutarhan suunnittelu

Uskomaton, ikoninen … tämä suosittu puutarhakaluste, jonka on suunnitellut Vittorio Bonacina, ei koskaan vanhene. Ne näyttävät aina yhtä tuoreilta kuin yli kuusikymmentä vuotta sitten. Tämä muotoilu on paras italialaisista patiohuonekaluista. Bambuputken kietoutuneen liitoksen on suunnitellut Franco Albini vuonna 1950 Mageritha -nojatuolia varten. Hänen taiteensa ja käsityönsä ovat olleet suosittuja tähän päivään asti. Eureka -riipputuoli on myös loistava valinta, valmistettu intialaisesta bambusta nahkahihnalla. Se on suunnittelukuvake vuodelta 1957, joka näyttää samanlaiselta kuin minimalistinen tyyli. Franca Helgin Primavera -tuoli on suunniteltu myöhemmin vuonna 1967. Tämä kokoelma on merkittävin upeista lakkiväreistään ja toisiinsa kietoutuneista muodoista. Orlando -sohva on jo suosittu tuote, joka lanseerattiin vuonna 2008 suurella menestyksellä. Stefano Gaggeron suunnittelema erittäin tuettu rakenne tarjoaa mukavat heitotyynyt. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on kaksi Tomoko Mizun mallia – Taikon Orbita -lamput ja istuintyynyt.

Moderni puutarhakalusteiden esittely – OUTentico -näyttely Milanossa huhtikuun 2009 lopussa oli suuri menestys.

Rottinki puutarhakalusteet ideoita ainutlaatuinen huonekalusuunnittelu ilmaiseksi

Outentico lepotuoli valkoinen aurinko ulkona puutarhakalusteet rottinki puutarhakalusteet ideoitaOutentico modulaarinen puu ulkokalusteita

OUTentico -näyttely Milanossa huhtikuun 2009 lopussa oli moderni puutarhakalusteiden esittelytila, ja se oli suuri menestys. Missä se on parempi kuin muodikkaassa Milanossa, jossa voit nauttia ainutlaatuisista ulkokalusteista? Italian aurinko paistoi muotimaailman lahjakkaiden nimien allekirjoittamiin upeisiin kappaleisiin … Patricia Urquiola, Setsu ja Shinobu Ito, Denis Santachiara, Massimo Iosa Ghini, Angelo Micheli, Antonio Bullo, Michela Baldessari ja Paul, Metalmobile, Caimi, Talenti ! Tässä muutama poimittu kappale. Perusmuodot, joissa on sileät, kaarevat kulmat, hallitsevat tämän vuoden eksklusiivista valikoimaa. Hauskaa katseltavaa!

Cielo, Nido ja sängyn banaani

rattania paju lepotuoli allas valkoinen tyynyrattania sohva cielo design alkuperäinen deutsch studio rottinki puutarhakalusteet ideoitarattania -sohva cielo tummanruskeat pajuhuonekalut puutarhan ulkopuolella

Rattanian rottinkipuutarhakalusteet ovat seuraavat upeat uudet kappaleet: Cielo, Nido ja sängyn banaani! Nämä mielikuvitukselliset polyratan -kappaleet luovat rentouttavan ilmapiirin syvillä tyynyillä. Uuden sukupolven pajuhuonekalut ovat sään- ja UV -kestäviä. Cielo -huonekaluilla on hassu muoto, joka näyttää mutkaiselta pilviltä. Nido -puutarhakalusteet ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat piiloutua auringolta. Nämä valtavat, puolipyöreät korit ovat viihtyisiä oleskelualueita, joissa voit heittää itsesi ylös. Silmiinpistävä sängyn banaani on luottavainen, itseään puhuva muoto. Rattania – saksalainen yritys, joka on erikoistunut pajuhuonekaluihin.

Upeat linjat ja muodot ja upea toiminnallisuus – design -lepotuoli

Rottinki puutarhakalusteet ideoita swing swing pyörät roll rottinki

Stern -Mobelin suunnittelemassa ja Swing -nimisessä aurinkotuolissa on kaikki: Upeat linjat ja muodot ja upea toimivuus – Swing sopii täydellisesti puutarhaan tai aurinkoterassille. Valmistettu tukevasta alumiinikehyksestä, mokka-rottinkikuvio tarjoaa älykkään ja luonnollisen näköisen vetoomuksen. Järkevä päivänvarjo ja mukava patja tulevat lepotuolin mukana. Swing Lounger on niin halpa – se on pyörillä, joten voit siirtää sitä ympäri. Mikä voisi olla parempaa kuin heiluttaa kevyesti kodikkaalla sängyllä ja nauttia auringonlaskusta? Ota yhteyttä saksalaiseen yritykseen saadaksesi lisätietoja suunnittelijaprojekteista!

Ihastuttavan hassut, nämä kuun muotoiset tuolit lisäävät korostuksen patiollesi tai puutarhaan-kuun muotoiset tuolit

lifeshop kuun muotoinen kirkas rottinkipeite valkoinenlifeshop kuuntuoli täysin valkoinen tyyny rottinki puutarhakalusteet ideoita

Lifeshop -malliston kaksi upeaa mallia ovat upeat allekirjoitustuolit. Ihastuttavan hassut, nämä kuun muotoiset tuolit lisäävät korostuksen patioosi tai puutarhaan. Niiden kirkkaat, muovipunotut muodot ovat täydellisesti tasapainossa nykyaikaisten metallijalkojen kanssa. Pystysuora Cheshire -tuoli tai rentouttava Cheshire -tuoli ovat ihanteellisia tähtien katselemiseen. Ja kuten jokainen tuoli, tämäkin on varustettu ylellisellä, paksulla patjalla.

Maalaismaiset pajuhuonekalut, jotka muistuttavat lämpimistä päivistä ja ulkoilusta

gervasoni rottinkituoli puutarha allas mokka värigervasoni rottinki istuin kulma pöytä jakkara puutarha design parveke kalusteet

Paola Navone on suunnitellut maalaismaiset pajuhuonekalut, jotka muistuttavat lämpimiä päiviä ja ulkoilua Gervasonille. Krokotiilirotangista valmistettu kokoelma on osuvasti nimetty Crocoksi. Croco 95 on houkutteleva, leveä riippuvalaisin, joka yhdistää Croco 82 -tuolin Croco 13 -tuoleihin. Ja Croco 13 -tuolit ovat riittävän suuria keräämään vieraita pöydän ympärille epäviralliselle aterialle.

Pircher -lehtimajat ovat taitava yhdistelmä huvimajan ja katetun istuinalueen välillä

tete-a-tete yksityinen ilmava gardinene valkoinen katostuoli rottinki puutarhakalusteet

Rottinki puutarhakalusteet ideoita tyyny puinen lepotuoli meritete-a-tete yksityinen vetäytyminen rentoutua meren ulkopuolellatete-a-tete-yksityinen ilmava gardinene valkoinen ranta

Pircherin “Fall in Love” Tete-a-tete -pylväät ovat taitava yhdistelmä huvimajan ja katetun istuinalueen välillä. Kuten nimestä voi päätellä, Fall in Love on täydellinen ystäville. Kaksi säädettävää Saigon -kansituolia ovat vierekkäin kiehtovassa pyöreässä pelihallissa. PVC -katos ja neljä ilmavaa verhoa tarjoavat suojaa auringolta ja paljon kodikkuutta.

Suunnittelusuihku – ota miellyttävä, lämmin kylpy

extspa -suihku alkuperäinen puuseinäpäällyste kylpyhuone rottinki puutarhakalusteetextspa punainen setri -poreallas valkoinen ulkopinta

Suunnittelija -poreallas puu- tai kangaskaton alla Rottinki puutarhakalusteet ideoita puutalo rottinki poreallas design puutarha

Niille, jotka ovat onnekkaita asumaan lauhkeilla alueilla, Extetan TH Spa -malliston kaltainen ulkotila voi olla hyvä syy laajentaa taloa puutarhaan. Puu- tai kangaskaton alla poreallas on edelleen käytettävissä elementteihin, jotka antavat sinulle upeita tähtien katselumahdollisuuksia!

Kiehtovia uusia hahmoja ja ideoitafreeline punotut huonekalut puutarha rottinkiranta

Leikkisä, iloinen puutarhakalustus lapsille – mielenkiintoisia muotoja ja kirkkaita värejä

freeline leikkisä iloinen muotoja lapset puutarha parveke design huonekalut rottinkiRottinki puutarhakalusteet ideoita oranssi istuin huonekalut rottinki puutarha parveke

Vapaiden kudottujen huonekalujen valikoima tuo terassikalusteisiin uusia kiehtovia muotoja ja ideoita. Saamme aivan uuden näkökulman säänkestävien rottinkikalusteiden mahdollisuuksiin – tässä ihastuttavassa kokoelmassa on jokaiselle jotakin.

Suunnittelijatuolit kahdelle, joissa on kirkkaat tyynyt ja mustat tyynyt

pointatmosphera -sohva uima -altaan ulkopuolella puutarha rottinki mustat tyynytpointatmosphera sohva allas puutarha sohvapöytä sininen tyyny

Tämä sensaatiomainen lepotuoli on Pointin uusi Atmosphera -sohva. Rentoutuminen puutarhassa tai uima -altaalla ei ole koskaan ollut näin tyylikästä kuin tämän upeiden välimerellisten sohvien kokoelma. Espanjalaisen studion valmistama New Atmosphera määrittelee ajatuksesi aidosta paratiisista.

Kaunis Vanessa -lepotuoli on suunnitellut Neiman Marcus

vanessadaybed lepotuoli rottinkikalusteet puutarha parveke

Hemmottele itseäsi ylellisillä puutarhakalusteilla – kauniin Vanessa -lepotuolin on suunnitellut Neiman Marcus. Talon ulkopuolella voi olla yhtä mukavaa kuin sisällä, kun se yhdistetään muihin huonekaluihin, jotka tarjoavat täydellisen oleskelualueen haaveiluun. Nojaa taaksepäin ja kerää auringonsäteet uima -altaalta tai puutarhasta … Vanessan suunnittelijatuoli on pyörillä, joten voit liikkua helposti.

Juomabaarisuunnittelu sopii ulkotiloihin, kuten puutarhoihin, suurille terasseille, joissa voit vastaanottaa vieraasi kesäpäivinä

Rottinki puutarhakalusteet ideoita baari design parveke puutarha rottinki

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu juomapalkki, joka on täydellinen ulkotiloihin, kuten puutarhaan ja parvekkeelle, on suunnitellut Alpina -grillit suunniteltu. Tuoreita juomia voi tarjoilla milloin tahansa liikkuvasta viinibaarista. Kahdessa soikeassa vaunussa on neljä pyörivää pyörää, jotka liikkuvat helposti. Valoisa, liikkuva cocktailbaari ja viinibaari tarjoavat puhtaan modernin esteettisen kiillon sekä sisä- että puutarhasuunnitteluun.

 Rottinki puutarhakalusteet ideoita siirrettävä baari viini cocktail parveke puutarha