Viikon terassi: Edullisilla löydöillä voit luoda upean ulkotilan

viikon terassilla kaikki yhdellä silmäyksellä

Viikon terassi: Edullisilla löydöillä voit luoda upean ulkotilan

Katso, kuinka muotoilusta taitava asunnonomistaja yhdistää halvat huonekalut ja suuret laatikkotarvikkeet yhdessä kiillotetun patio-ilmeen saavuttamiseksi!

“Olen tee-se-itse” -tyyppi, mutta mieheni ei ole remontoija, sanoo San Diegon valokuvaaja Christine Blackburn..

Kaikki on hyvä, koska hän jättää suunnittelupäätökset hänelle.

Hän tiesi, että hänellä oli luovia taitoja suunnitella patio kotinsa pihalle ilman miehensä apua. Hän sai apua ystäviltä ja perheeltä, kun oli kyse pation varustamisesta. Joululahjaksi annettiin rahalahja puutarhakalusteille ja edullinen sateenvarjo.

Blackburn Terrace on loistava esimerkki siitä, miten voit sisustaa sopivan sarjan ja luoda tyylikkään ja iloisen ulkohuoneen.

Sijainti: San Diego Koko: 6,10 m 6,10 m Budjetti: Yli 995 euroa

Ranskalaiset ovet ruokasalista (kuvassa tässä) ja olohuoneesta johtavat terassin ja sisäpihan tälle puolelle. Betonilaatta ja osa istutuksista oli jo paikallaan, mutta muuten se oli tyhjä.

Puhdasta kesän tunnelmaa

viikon terassi ranskalaiset ovet kynttilät lyhdyt

Kuten useimmilla ihmisillä, Blackburnilla ja hänen miehellään ei ollut paljon enemmän rahaa talonsa päätyttyä. Jouluna hänen miehensä vanhemmat antoivat heille rahaa, joka oli varattu puutarhakalusteisiin. Hän käytti sitä tässä pajusetissä, joka oli myynnissä Patio Furniture Plus -palvelussa 765 eurolla.

Sarja sisältää molemmat tuolit, sohvan, jakkaran, pöydän, tyynyt ja siniset tyynyt. Blackburn oli päättänyt saada terassin pystyyn heti ja muotoilu osui adrenaliiniin. Hän laittoi kaiken autoonsa, raahasi sen kotiin ja pystytti sen itse.

“Tämä on pihan alue, joka saa eniten aurinkoa, joten sohva on yksityinen nurmikkoni”, hän sanoo. Tyynyt ja tyynyliinat ovat irrotettavia, joten ne voidaan pestä helposti. Blackburn osti oranssin tyynyn 11,50 eurolla Home Depotilta.

Taivaallisen sinisiä ja korallikoristeita Yksinkertaisesti Tangerine -blogi

viikon terassi rottinkisohva taivaansiniset tyynyt

Terassi on olohuoneen luonnollinen jatke. Suoraan terassin takana oleva pergola auttaa määrittämään tilan ja lisää klassisen elementin.

Viihtyisä sisäterassi

viikon terassi mukavasti suojattu aurinkovarjolla

Blackburn osti nämä metallilyhdyt 11,50 eurolla Big Lotsilta, varustivat ne teevaloilla ja ripustivat ne pergolaan kalastuslangalla.

Hienot verkkomaiset lyhdyt

viikon terassi kelluvat metalliset kynttilälyhdyt

Teevalot luovat mukavan hehkun lyhtyihin yöllä.

romanttinen viikon terassi teevaloilla

Bed, Bath and Beyondin kahvilavalot täydentävät yön tunnelmaa.

Viikon terassi, jossa pienet hehkulamput ja lyhty pöydällä

Päivän aikana suuri päivänvarjo tarjoaa varjon. Blackburn osti sen uutena vanhempiensa ystävältä 38 eurolla.

Sateenvarjoteline oli 22 euroa Bed, Bath and Beyondissa.

Viikon terassi juoksijat antiikin kreikkalaisilla koristeilla

Blackburnin anoppi rakastaa puutarhanhoitoa ja ostoksia suurella alennuksella läheisessä lastentarhassa nimeltä Altman Specialty Plants. Hänen oma piha on jo valmis, joten hän luo mielellään perheelle ruukkuja.

“Rakastan anopin kukkien väriä ja otan ruukut ulos terassille”, Blackburn sanoo.

viikon terassi herkkiä värikkäitä kukkia

Toinen loistava kauppa oli tämä ulkomatto. Hän löysi sen myynnissä 26 eurolla Home Depotissa kauden lopussa.

Vinkki: jos sinulla on kärsivällisyyttä, odota, kunnes ulkokalustekaupoissa on hienoja tarjouksia. Tämä tapahtuu yleensä milloin tahansa, koska he varastavat kouluun liittyviä tavaroita heinäkuun lopussa ja elokuun alussa.

Rottinki -istuimet – loistava juhannustunnelma

viikon terassi sohvapöytä lasipinnalla

Sohva, kaksi tuolia ja jakkarat sohvapöydän ympärillä ovat vain paikka keskusteluille, perheelle ja naisten margarita -iltoille.

Vaikka perheellä on toinen terassi talon takana, jossa on grilli, takka ja ruokailuryhmä, he nauttivat aterioista sivupihalla. “Se on intiimi tila”, Blackburn sanoo.

Pergola heittää mielenkiintoisen varjon talon tälle puolelle. Aurinko seinällä oli lämmittävä lahja Blackburnin sisarelta muutama vuosi sitten.

Kaiken kaikkiaan Blackburns on paljon mielikuvitusta ja kärsivällisyyttä muuttanut monien suurten laatikkomyymälöiden huonekalut ja tarvikkeet upeiksi tyylikkäiksi elementteiksi terassillasi.

Anna itsesi mennä iltapäivällä

viikon terassi iltapäivän auringossa