Suunnittele etupiha ja ajotie – käytännöllisiä puutarhan suunnitteluideoita

suunnittelu etupiha autotallin sisäänkäynti tasoittaa ideoita kukat oven oven autotallin ovi

Etupihan ja ajotien suunnittelu – Kuinka antaa autotallin ajotieltä houkutteleva ilme

Tänään puhumme ensimmäisistä elementeistä, jotka näet, kun tulet lähemmäksi taloa. Tulet näkyviin etuoven edessä. Joten ulkonäkö on avainasemassa suuren ensivaikutelman luomisessa.

Tänään ilmoitamme teille tarvittavista toimenpiteistä etupolun ja sisäänkäynnin uusimiseksi, mukaan lukien materiaalien valinta ja kustannukset.

Projekti: Ajotien ja etupihan uusiminen

etupihan ja ajotien suunnitteluideoita

Miksi sinun pitäisi tehdä tämä: Kaunis, hyvin hoidettu etupolku ja ajotie korostavat talon houkuttelevaa ilmettä ja tekevät kotiin saapumisesta aina kauniimman kokemuksen.

Halkeillut ja vaurioituneet etutiet voivat olla erittäin vaarallisia, aiheuttaa onnettomuuksia ja vaurioittaa auton renkaita. Tämän alueen parantaminen kaunistaa koko asiaa ja lisää turvallisuutta.

Lisää ideoita ja esimerkkejä löytyy täältä

Etupiha ja ajotieltä suunniteltu talo nurmikon päällystyskivet

Olemassa olevien ajo- tai polkujen korjaus maksaa paljon vähemmän ja vie paljon vähemmän aikaa kuin niiden vaihtaminen. Halkeileva asfaltti voidaan täyttää ja lisäkerros voidaan levittää.

Erityisen pahasti vaurioituneen betonin korjaamisesta ei voi puhua.

Jos nykyinen ajotie ja etupiha ovat hyvässä kunnossa, harkitse koristeellisen tiilen tai kivin lisäämistä. Näin saavutat siistimmän ilmeen.

Korjaa, paranna tai vaihda?

etupiha ja ajotieltä muotoinen talo kivi kasvi kukkia

materiaaleja

Painolasti ja sora ovat toinen vaihtoehto, joka on halpa ja erittäin helppo asentaa. Toinen mainittu materiaali hajoaa hyvin nopeasti ja se on täytettävä uudelleen. Lisäksi tällaisia ​​polkuja on vaikea pitää puhtaina lumesta.

Betoni on kestävämpää ja pehmeämpää sekä modernin näköistä. Se murtuu kylmästä ja on todella vaikea korjata ja tahrojen poisto.

Asfaltti on tässä suhteessa paljon sopivampi. Voit poistaa tahrat ja vauriot erittäin helposti. Mutta asfaltti hajoaa nopeammin kuin betoni. Se on usein korjattava noin viiden vuoden kuluttua, jopa lämpimässä ilmastossa.

Mukulakivet ja päällystyslaitteet ovat pisin käyttöikä. Ne ovat paljon kalliimpia vaihtoehtoja ja vaativat paljon työtä alueen valmistelussa ja materiaalin asettamisessa. Molemmat on helppo korjata. Täällä sinulla on mahdollisuus vaihtaa yksittäisiä kiviä ja pitää ylläpitokustannukset suhteellisen alhaisina.

Päästä autotallin sisäänkäynti

Suunnittele etupiha ja ajotieltä ideoita päällystys autotallin ajotieltä

Rakennusyritys tai maisema -arkkitehti olisi vaihtoehto. Kysy ammattilaisilta kokemuksia asennettavan ajotien tyypistä. Tiili ja kivi edellyttävät ammattilaisia, joilla on kokemusta ja jotka pystyvät asettamaan ne oikealla tavalla.

Hyvä tietää: ajotiellesi ja etumatkan suunnitteluun tarvitaan kauneutta ja turvallisuutta. Pidä ajotieltä nöyrä ja hyvin järjestetty. Siten annat veden pestä pois sen sijaan, että kerääntyy.

Pehmeä kaareva polku vie hieman enemmän tilaa, mutta tämä voi olla sen arvoista, jos rakastat ulkoasua

Suunnittele etupiha ja ajotie, päällystää autotallin ajotieltä, ideoita, neuvoja

Paras aika toteuttaa projekti: Lämmin ja kuiva sää on ihanteellinen.

Useimmilla alueilla myöhäinen kevät tai kesä on täydellinen aika luoda uusi polku tai ajotie

Etupiha ja ajotien suunnittelu autotalli sisäänkäynti talon etupiha

Kuinka kauan se kestää:

– Sora- ja pikkukiviradat voidaan suorittaa yhdessä päivässä

– Asfaltti- ja betonitiet voidaan asentaa viikon sisällä. Sen jälkeen ensimmäinen tarvitsee vain 24 tuntia ollakseen käyttövalmis ja betoni tarvitsee vielä viikon odottaa ennen kuin voit ajaa sillä.

– Mukulakivet ja päällystyslaitteet saadaan hitaammin valmiiksi. Jos yksittäiset kappaleet ovat suurempia, tämä voi kestää jopa viikon. Kivien välinen laasti on välttämätön, ja sen käyttäminen kestää yleensä 24 tuntia valmistumisen jälkeen.

Ajotie alkuperäisellä ilmeellä

Luo etupiha ja ajotieltä kiviä, soraa, nurmikkoa, istutusta

Ensimmäinen askel:

Katso lähemmin olemassa olevaa ajotietä ja etupihaa. Ota kuva tai pyydä ystävääsi keskustelemaan siitä yhdessä. Päätä, haluatko korjata sen vai vaihtaa sen kokonaan.

Ota inspiraatiota ideakirjoista ja tee lyhyt luettelo ammattilaisista, joihin haluat ottaa yhteyttä

Suunnittele etupiha soralla ja aseta autotallin sisäänkäynti

Kuinka voit suunnitella etupihasi autotallin sisäänkäynnin kanssa??

Suunnittele etupiha ja ajotieltä rakennettu talo nurmikolla

Nurmikko etupihalla ja mukulakivinen ajotie

Suunnittele etupiha ja nurmikiven sisäänkäynti