Turvapaikka lounge -puutarhassa – kesän ilo

 ulkokalusteet design lounge puutarha sänky

Lounge -puutarhan ideoita

Aurinko paistaa ja päivät ja yöt lämpenevät. Oletko siis jo kesätunnelmassa? Sitten meillä on tänään parhaat olosuhteet koota esimerkkejä loistavista turvapaikoista Lounge -puutarha tarkastella.

Hm … Ja budjetti?

Älä huoli, meillä on myös muutamia vinkkejä tähän liittyen!

Olet varmasti oppinut viimeisistä artikkeleistamme, mitä lisävarusteita ja huonekaluja voit ostaa tai tehdä käsitöitä. Tänään on enemmän keskustelua kanssasi siitä, miten koko asia yhdistetään ja luodaan puhdas, puhdas ilme.

Suuret piilopaikat puutarhassa

lounge puutarhaideoita penkki

Vinkit voivat auttaa sinua, suunnitteletpa uutta lounge -puutarhaa tai yrität muuttaa ulkoalueesi upeaksi kesäretkiksi. Oletko innostunut luovista ideoista? Lue sitten!

Lounge -puutarha

Kun aloitat retriitin suunnittelun, keskity tiettyyn ilmeeseen alusta alkaen. Onko se kenties trooppista? Tai ehkä moderni trooppinen? Sinun on ehkä harkittava jo olemassa olevien asioiden tyyliä?

Esimerkki: kun aloitat lounge -puutarhan suunnittelun nyt, sinun pitäisi nähdä tarkalleen, kuinka paljon istuimia sinulla on jo. Ehkä huomaat heti, että tarvitset jotain halpaa ja selkeitä linjoja. Emme tietenkään tarkoita jotain, joka näyttää halvalta tai ei ole ollenkaan mukava.

Alla näet yrityksen suuren taitettavan tuolin Kmart.

Mukavat oleskelukalusteet – kokoontaitettava tuoli

olohuone puutarhakalusteet ideoita lepotuoli

Kappale vastaa täydellisesti perusedellytyksiä ja on superkaiverrettu moniin eri tyyleihin. Tämä vastaa täydellisesti viime aikamme asennetta: Kuinka löydät yksinkertaiset huoneet, joissa on selkeät linjat? Me Freshideenissä pidämme heitä täysin inspiroivina. Näille on ominaista rentoutuminen!

Koemme myös erittäin rennon arkkitehtuurin Costa Ricassa. Se vastaa yllä olevaa kuvausta, mutta viehättää edelleen trooppisilla yksityiskohdillaan.

Trooppinen kosketus

lounge puutarhaideoita 2 aurinkovarjoa

Tässä on esimerkki modernista ulkoalueesta. Sille on ominaista lounge, joka oli peitetty valkoisilla kankailla. Lisäksi monet luonnon elementit takaavat erinomaisen harmonian täällä. Nämä ovat monia kasveja ja kiviä, joita ympäröivät kivet. Olet saavuttanut stressittömän modernin ilmeen, joka on sekä rauhallinen että erittäin mielenkiintoinen.

Mukava oleskelualue ulkona

ulkosuunnittelu moderni lounge -puutarhaideat 2 tuolia

Me Freshideenissä olemme aina olleet raidallisen suunnittelun faneja. Pidin myös verhoiltujen tyynyjen käyttöä selän tukena erittäin sopivana. Katso alta Marokon uima -altaan lounge. Se on itse asiassa erityisen helppo hoitaa. Mutta kuvioiden käyttö tyynyissä ja laatoissa saa aikaan erittäin mielenkiintoisen visuaalisen ilmeen. Onko ulkoalueellasi tarpeeksi kuvioita? Ehkä voisit saada inspiraatiota enemmän näistä kuvista!

Lounge -puutarha marokkolaiseen tyyliin

marokkolaistyylinen lounge -puutarha

Puhutaanko hiukan enemmän nauhoista? Näemme nämä alla olevissa rantapyyhkeissä ja ne ovat persikan vaaleanpunaisen ja valkoisen sävyjä. Vaikka pihallasi ei olisi vesilaitosta, voit käyttää ideoita alla olevassa kuvassa tai?

Neutraalien käyttö täällä on yksinkertaisesti vastustamatonta. Yhdessä ympäröivän vihreän kanssa ne luovat erittäin virkistävän vaikutuksen.

Raidalliset pyyhkeet

lounge puutarha ideoita allas tuolit

Paikka, jossa sinun pitäisi jättää juomasi

Lähdimme täyttämään tämän viestin tyylikkäillä istuimilla. Kuitenkin, kun olet järjestänyt nämä asiat, sinun tulee ajatella myös muita elementtejä. Minne haluat laittaa juomasi, kirjan tai tarjottimen? Nyt sinun on löydettävä sopiva sivupöytä!

Puutarhakalusteet

moderni oleskelutila puutarhakalusteet lepotuoli nurmialue

Tiedätkö mitä? Alla oleva taulukko on enemmän kuin sivupöytä.Haluamme vain muistuttaa, että betonilohkojen sekoittaminen loistavasti voi tuottaa uskomattomia tuloksia. Tämä idea on erityisen hyödyllinen niille teistä, joiden budjetti on jo vähissä.

Ideoita puutarhaloungeihin

huone lounge puutarha valaistus nurmikkoalue

Betonilohkoja voidaan käyttää upeasti istuinten luomiseen. Tällainen tapaus on mainostettu DIY -maaseudun penkki. Tässä tapauksessa sivupöytä on jätetty pois ja suuri kasvi on kiinnitetty.

Nykyaikainen oleskelualue, jossa on sisäänrakennetut kasvisäiliöt, on luotu vain kolmesta sylinterilohosta, puusta ja muutamasta lisävarusteesta.

DIY -penkki betonilohkoista

modernit betonilohkon penkki -lounge -puutarhaideat

Laita siihen viimeistely

Puutarha -huonekalut ideoita oleskelualue puukalusteet patio

Haluammeko lopettaa aiheen vähän kasveilla? Ne ovat yksi näistä kesän piilopaikkojen olennaisista ominaisuuksista. Siksi ideoita ei ole koskaan liikaa heille.

Löydät muutamia näistä alla.

Kuten olemme korostaneet monissa muissa artikkeleissa, voit korostaa ihanan neutraaleja vivahteita kasveilla. Näet sen myös tässä kuvassa, etkö voi?

Turkoosi kukkaruukut

ulkosuunnittelu moderni lounge puutarhalattia betonilaatat kasvit

Katsoitko päivänvarjot hyvin tämän päivän artikkelissa? Onko mitään parempaa kuin pieni rentoutuminen auringossa??

Joissakin tapauksissa sinulla on vähemmän ongelmia auringon kanssa ja enemmän hyttysten kanssa! Pahinta on aikaisin aamulla ja myöhään illalla. Jos näin on myös sinun kohdalla, harkitse upeiden hyttysverkkojen tekemistä.

Trooppinen pylvässänky

oleskelutila puutarha ulkokalusteet trooppinen pylvässänky

Löysitkö siis tämän päivän ideoista apua? Miltä kesäloungesi näyttää, kun se on täysin valmis? Vai onko se jo?