Bobblehead huonekasvi luo vihreitä aksentteja kotona

Bob -tukkainen huonekasvi luo vihreitä aksentteja

Bobblehead huonekasvi luo vihreitä aksentteja kotona

Kuuban kääpiöhelmen yrtti on pehmeä hiipivä kasvi. Siinä on ohuet, vaaleanvihreät lehdet. Niiden muoto muistuttaa munuaisia ​​ja niillä on paljon valkoisia kukkia vastaavina aikoina.

Kuuban kääpiöhelmen yrtti kasvaa lähellä maata ja on hyvä maanpeite.

Sitä käytetään koristekasvina kaukaisien tai muiden kosteutta rakastavien kasvien sivuilla. Sitä käytetään myös maaperän kasvillisuutena.

Onneksi kasvi voi kasvaa myös sisällä. Voit käyttää Kuuban helmiyrttiä monella eri tavalla. Kasvi voi myös tehdä upean taustan avoimessa terraariossa tai sekoitetussa kasvisäiliössä.

Leviävän ja kiipeilevän luonteensa vuoksi Kuuban helmiyrtti toimii erityisen hyvin kukkaruukun kulmissaBobbed huonekasvi luo vihreitä aksentteja maalaamalla kattokruunut

 Se voidaan myös puristaa systemaattisesti pois, jolloin muodostuu kapea, vihreä lehti.

Pidän tätä elävää aksenttiseinää yhtä upeana kuin minä?

Bob -tukkainen huonekasvi luo vihreitä aksentteja pystysuoraan puutarhaan

Suurimmaksi osaksi se on juoksevan ja koostumuksensa ansiosta Kuuban helmiyrttiä. Täällä on oltava riittävästi kosteutta ja luonnonvaloa.

Kuuban kääpiöhelmen yrtti on leikattava usein sammalta muistuttavan ulkonäön säilyttämiseksi.

Kun olet oppinut tämän kasvin perushoidon, on olemassa muutamia yksinkertaisia ​​menetelmiä, jotka voivat parantaa sen kaunista ulkonäköä

Huonekasvin bobble -pää luo vihreitä aksentteja hyllyt laatikot vihreät astiat

Menetelmä 1:

Paina varret alas tai ripottele juuret kosteusvoiteella. Uusia juuria muodostuu ja ne voidaan leikata emokasvista.

Menetelmä 2:

Kiinnitä pala kasvista kosteaan turpeen ja perliitin seokseen. Peitä kattila muovipussilla ja sulje se kuminauhalla. Näin kosteus säilyy. Nyt sinun on asetettava se paikkaan, jossa on paljon valoa, ja sen pitäisi kasvaa viikon tai kahden kuluessa.

Kuuban kääpiöhelmen yrtti tulee Välimeren alueelta

Keikattu huonekasvi luo vihreitä aksentteja ruokapöytään

Tarkemmin sanottuna se tulee Italiasta ja läheisiltä saarilta. Mutta kasvi oli levinnyt ympäri maailmaa ja sitä käytettiin koristeena tai puutarhassa. Se voi edelleen toimia sammakkoeläinten elinympäristönä. Laitos voidaan myös upottaa kokonaan veteen kalasäiliöitä varten. Kasvi voi sopeutua maaperään tai veteen, mutta ei molempiin samanaikaisesti.

Kasvi on lannoitettava riittävästi, eikä sitä saa liioitella vedellä. On olemassa erityinen laji: Hemianthus callitrichoides. Tämä on saman kasvin pienempi muunnelma. Tämä on pienin tunnettu akvaario kasvi maailmassa. Jos karsit sen säännöllisesti, se voi pysyä veden pinnalla. Kalat haluavat piilottaa pikkulapsensa sinne. He pitävät edelleen ruokaa siellä.

Kuubalainen helmiyrtti näyttää upealta eri säiliöissä

Kutistettu huonekasvi luo vihreitä aksentteja

Mutta on parempi käyttää putkia kuin poistaa ne kasteluun.

Pieniä ruukkuja Kuuban helmiyrttiä voidaan siirtää edestakaisin

Bobbed huonekasvi luo vihreitä aksentteja korkealla selkänojalla olevaan maalaukseen

Mutta olisi parasta, jos annat näiden kehittyä kosteassa ympäristössä suurimman osan ajasta. Täydellinen paikka olisi kylpyhuone.

Bob -tukkainen huonekasvi luo vihreitä aksentteja

Koska kasvi leviää nopeasti, se voi toimia upeasti maanpeitteenä. Sitä käytetään monissa maisemointilaitoksissa ja se elää muiden kosteutta rakastavien lajien kanssa.

Kuubalainen helmiyrtti pitää kovasti varjosta, kohtuullisesta kosteudesta ulkona. Kylmemmillä alueilla kasvi vetäytyy talvella ja palaa rehevään muotoon keväällä.

Kuinka hoitaa Kuuban kääpiöhelmen yrtti

Bob-tukkainen huonekasvi luo vihreitä aksentteja kauniiseen luonnonpuutarhaan

Lämpötila: 16-24 astetta

Valo: kirkas tai suodatettu valo. Jos kasvi altistuu suoralle auringonvalolle, kasvi voi palaa ja menettää kauniit värit.

Vesi: Maaperän on oltava koko ajan hieman kosteaa. Käytä aina huoneenlämpöistä vettä.

Maa: Käytä monikäyttöistä maata. Tämän pitäisi pitää vesi hyvin, mutta myös sopia lannoitukseen.

Ilmankosteus: Erittäin korkea. Höyrytä maaperä säännöllisesti parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi. Näin maaperä on aina kostea ilman liikaa vettä.

Ruokinta: Jos vaadit lannoitetta, sen tulee olla tasapainoista.

Leikkaaminen: Poimi kuolleet lehdet ja karsi säännöllisesti. Näin se säilyttää tuuhean ulkonäkönsä.

Kasvitieteellinen nimi: Soleirolia soleirolii (Helxine soleirolii)

Sopiiko kasvi mihin tahansa kotiisi? Toivottavasti nautit niiden istuttamisesta ja toivon, että tämän päivän artikkelista on ollut apua!

vauvan pää koristeellinen huonekasvi vihreä aksentti kulho täynnä omenoita


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80