Haluatko luoda modernin luonnollisen puutarhan? Se määrittää sen luonteen!

Luonnollinen puutarha on jo itsessään moderni, koska se vastaa pyrkimystä nykyajan ihmisten kestävyyteen ja harmoniaan. Tämä voidaan tehdä hyvin eri tavalla ja olla konservatiivisempi tai trendikkäämpi variantista riippuen. Keskitymme tässä artikkelissa toiseen vaihtoehtoon. Meitä ohjaa usko, että tämä mahdollisuus on helpompi ja siinä on myös enemmän potentiaalia. Menemme joihinkin muodollisiin näkökohtiin. Lisäksi annamme vinkkejä ympäristöystävälliseen ja kestävään suunnitteluun. Lopuksi yritämme innostaa sinua muutamalla idealla, jotta voit antaa luovalle voimallesi paljon vapautta. Näin varmistamme, että luot täysin kiehtovan luonnollisen puutarhan.

Luonnollinen puutarha vastaa monien nykyajan ihmisten asennetta

luo pieni polku puutarhan luonnolliseen puutarhaan

Luonnollisen puutarhan luominen – pääperiaatteet

Olitpa luomassa modernia tai perinteistä luonnonpuutarhaa, on noudatettava muutamia pääperiaatteita.

Luonnonpuutarhassa sovelletaan luonnon sääntöjä

Pieni portaikko - luo luonnollinen puutarha

Vähemmän muodollisuuksia

Muodolliset näkökohdat, jotka muodostavat puutarhan tyylin, jäävät taka -alalle. Ihmisten puuttuminen arvaillaan todennäköisemmin luonnollisessa puutarhassa, eikä se ole vaikuttavaa. Toisin sanoen tämä ihmisen luoma maisema sekoitetaan luonnon kanssa. Tämän vuoksi saattaa olla jonkin verran ristiriitaa siinä, että “luonnollista puutarhaa” pidetään erillisenä tyylinä. Ehkä se on pikemminkin asenne, joka vastustaa luonnon “tyylistämistä”. Tämä tekee puutarhasta neutraalin ja universaalin. Tässä yhteydessä eri tyylejä koskevia ideoita voi esiintyä tietyissä olosuhteissa.

Voit luoda luonnollisen puutarhan, joka on täynnä mystiikkaa ja yllätyksiä

luo upea puutarha sisäpihan luonnonpuutarhaan

Ystävällinen asenne hyönteisiä, lintuja, eläimiä kohtaan

Linnut, hyönteiset ja eläimet ovat monien syy luopua puutarhasta. On olemassa kymmeniä puutarhanhoitovinkkejä siitä, miten voit pitää ne poissa. Mutta onko todella pakko? Eikö ne pikemminkin rikastuttaisi elämäämme? Eikö nykyaikaisten, luonnontietoisten ihmisten pitäisi edes laajentaa elinympäristöään? Jos vastaat näihin kysymyksiin “kyllä” sydämestäsi, olet ennalta määrätty luonnollisen puutarhan suunnitteluun.

Joskus on vaikea määrittää, missä raja luonnon puutarhan ja luonnon ympäristön välillä on

Luo kaunis metsä - luonnollinen puutarha

Ymmärtäminen luonnon suhteista

Jos haluat luoda luonnollisen puutarhan, tuholaisten ja hyödyllisten hyönteisten välinen suhde on sinulle tärkein aihe. Ensimmäinen voidaan helposti ajaa pois toisella. Tämä tuo elämää puutarhaan ilman, että sinun tarvitsee rasittaa omaa terveyttäsi ja luontoasi haitallisilla kemikaaleilla. Saat lisätietoja tästä verkkosivustomme äskettäin julkaistusta artikkelista.

Luonnollisessa puutarhassa luonto on etusijalla

Sisäpenkki - luo luonnollinen puutarha

Viehätys luonnon estetiikasta

Keskustelemme tästä luonnollisen puutarhan viimeisestä näkökohdasta yksityiskohtaisemmin. Se määrää suurelta osin tällaisen hankkeen ulkoisen, eli esteettisen käsityksen. Missä määrin sinun on puututtava luontoon, jotta se näyttää kauniilta ja houkuttelevalta? Perinteiset puutarhatyylit kaivavat syvälle tämän rakenteen. Luonnollisen puutarhan ansiosta voit luottaa paljon enemmän siihen, että se huolehtii itse kauniin maiseman suunnittelusta.

Tällaista puutarhaa on helppo ylläpitää

luo erittäin kaunis zen -puutarha - luonnollinen puutarha

Luonnon elementtien siirtäminen omaan puutarhaan

Luonnollisessa puutarhassa todellisten maisemien elementit siirretään niin sanotusti omaan sisäpihaasi. Sitten heillä on taipumus seurata omaa kehitysdynamiikkaansa. Sitten odotat ja tulet yllättymään suuressa määrin. Seuraavassa hoito vähenee vain olennaiseen. Luodessasi luonnollista puutarhaa, sinun tulee ehdottomasti keskittyä enemmän orgaaniseen ulkonäköön ja vähemmän keinotekoisiin yksityiskohtiin.

Luonnon ottaminen malliksi on itse asiassa hyvin vanha perinne

Kuvassa - kaunis metsä - luo luonnollinen puutarha

Yksivärinen ulkonäkö

Jos haluat luoda luonnollisen puutarhan, sinun pitäisi yleensä suosia helppokäyttöisiä kasveja. Poikkeuksena ovat upean kukkivat kukat, joista sinun tulee huolehtia jatkuvasti, ja siksi luonnollinen puutarha kehittää useimmissa tapauksissa yksivärisen luonteen. Niin kutsutut niitykukat, joilla on melko hienovarainen luonne, kasvavat. Tämä on myös tärkein syy siihen, miksi luonnollinen puutarha nähdään pohjimmiltaan nykyaikaisena tyylillisesti.

Luonnolliset vesilähteet sopivat täydellisesti luonnollisen puutarhan luonteeseen

Luo pieni järvi luonnollisessa puutarhassa

Kauneutta, jonka voit havaita kaikilla aisteillasi

Luonnollisen puutarhan kauneuden pitäisi hemmotella kaikkia aistejamme. Rauhallinen yksivärinen luonne rentouttaa silmämme. Tämä antaa meille mahdollisuuden havaita pienet, ei niin upeat, mutta erityisen viehättävät yksityiskohdat. Pienimmätkin niitynkukat näyttävät silloin luonnon ihmeiltä. Monia tuoksuvia kasveja käytetään usein luodessaan luonnollista puutarhaa. Joten siellä oleskelusta tulee luonnollinen aromaterapia. Linnut ja hyönteiset, jotka olemme kutsuneet puutarhaan lintuhuoneen tai muiden toimenpiteiden avulla, luovat miellyttävän äänen.

Voit saada inspiraatiota aidosta luonnosta puutarhaasi varten 

Yksivärinen minimalismi - luo luonnollinen puutarha

Maiseman suunnittelu, DIY -projektit ja luonnonmateriaalit

Kuten luvattu, meillä on joitain ehdotuksia yksilölliseen puutarhan suunnitteluun. Tässä he seuraavat.

Luo luonnollinen maisema

Ensin voit suunnitella oman maisemasi. Luonto voi kiehtoa sinua. Muuten, tämä strategia on hyvin yleinen aasialaisessa ja buddhalaisessa puutarhasuunnittelussa. Toisaalta voit korostaa luonnollisia piirteitä. Epätasainen paikka voidaan istuttaa siten, että se näyttää pieneltä vihreältä kukkulalta puutarhassa. Voit myös luoda pienen järven ja ympäröidä sen kivillä luonnon esimerkkiä noudattaen. Luo pieni “metsä” hedelmäpuista tai pensaista.

Luonnollisesti ikääntyvät materiaalit ovat etusijalla luonnollisessa puutarhassa

Luo luonnollinen puutarha - nurkka rentoutumiseen

DIY -projektit

Kotitekoiset huonekalut ovat yhtä keinotekoisia kuin muutkin. Mutta karismaasi määräytyy suurelta osin tietyn spontaaniuden ja puolueettomuuden perusteella. Tämä vastaa ajatusta luonnollisen puutarhan luomisesta.

Luonnolliset materiaalit, jotka vanhenevat luonnollisella tavalla

Maisemointiin kannattaa valita keinotekoisia materiaaleja, jotka luonnollisesti muuttuvat kauniiksi ajan myötä. Kivellä se olisi kauniin patinan kehittyminen ajan myötä. Puu ja metalli voivat myös näyttää tyylikkäämmiltä vuosien varrella. Tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi kokonaan ohittaa näiden materiaalien ylläpito. Sinun on luultavasti muokattava niitä välillä, jotta sää ei tuhoa niitä. Sinun ei pitäisi piilottaa niiden puutteita, mutta korostaa niitä taiteellisesti. Joten luonnollinen puutarha näyttää tyylikkäältä ja aitolta samanaikaisesti.

Hieno niitty takapihalla? Miksi ei??

Luo luonnollinen puutarha - kaunis luonnonmaisema

Luonnollinen puutarha ja sisustus

Käsitys puutarhasta “elävän tunnelman” yhteydessä muuttui täysin muutama vuosi sitten. Se on enemmän olennainen osa sitä eikä laajennus. Jos luot luonnollisen puutarhan, tämä vastaa todennäköisesti hyvin luonnollisella tavalla minimalistista tai modernia sisustusta. Varmista tässä tapauksessa, että etualalla olevat muodot vastaavat sisätilojen muotoja. Suurten ikkunoiden ja sopivan ikkunatyypin ansiosta voidaan myös paremmin havaita sisäinen luonnon kauneus. Tällä tavoin poistat käytännössä rajat sisä- ja ulkopuolelta.

Toivotamme sinulle hauskaa luovassa ja kauniissa luonnollisessa puutarhassa!

Luonnollinen puutarha voi näyttää yhtä rakennetulta

Luo luonnollinen puutarha - luo etupiha

Luo luonnollinen puutarha - kauniita pensaita ja penkkejä

Luo luonnollinen puutarha - kivet ja vesi - hienoja ideoita

Korosta luonnonmaiseman viehätystä

Luo luonnollinen puutarha - upeita niittykukkia

Luonnollisen puutarhan asettaminen aasialaiseen tyyliin

Luo luonnollinen puutarha - kaunis niitty - puutarhaideoita

Tällainen puutarhan suunnittelu on herkkua kaikille aisteille 

Luo luonnollinen puutarhakalliokukkaidea

Luo luonnollinen puutarha - vihreä ja muut luonnolliset aksentit

Luo luonnollinen puutarha linnaan

Yksivärinen luonne virkistyy yleensä vaaleilla aksentteilla

Luo luonnollinen puutarha - järvi kauniilla kasveilla

Luonnollinen puutarha luo erittäin mukavia ideoita

Luonnollinen puutarha on kaunis ja vaatii vähemmän huoltoa

Luo luonnollinen puutarha zen -puutarhasuunnittelusilta

Luonnollinen puutarha luo keinotekoisen maisemapuutarhan

Luo luonnollinen puutarha Jännittävä puutarhasuunnittelu

Ihmiset haluavat yhdistää yksinkertaisuuden ja kauneuden

Luonnollisen puutarhan luominen, hillitty tyyli

Luo lepoa ja rentoutumista luonnon puutarhan maisemoinnissa

Luo kaunis luonnonmaisema, luo luonnollinen puutarha

erittäin hienoja ideoita - luo luonnollinen puutarha

Aasian kulttuurissa on monia inspiraatioita luonnonpuutarhaan

erittäin kauniit luonnon elementit - luo luonnollinen puutarha

Kivet ja luonnonmaisemat - luo luonnollinen puutarha

suuri talo puutarhan suunnittelussa - luo luonnollinen puutarha

Eri elementit portin suunnittelussa - luo luonnollinen puutarha

Niityt ja kauniit pensaat - luo luonnollinen puutarha


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80