IBC -kontti – fiksu vaihtoehto perinteisille astioille

Oletko jo valmis talveen? Toivomme niin! Entä puutarhasi tai pikemminkin puutarhatarvikkeet? Erityisesti harrastuspuutarhurit ja ahkerat puutarhurit tietävät tarkalleen, mitä tarkoitamme tällä. Ei vain kesäkuumassa, vaan erityisesti jäisessä pakkasessa, z. B. kaikki lämpötilalle herkkiä aineita tai vettä sisältävät säiliöt on suojattava optimaalisesti. Siksi suosittelemme, että vaihdat IBC -säiliöihin tavanomaisten astioiden sijaan. Vai oletko jo tehnyt sen? Sitten tarvitset ehdottomasti tarvittavat lisävarusteet sekä muutamia tärkeitä vinkkejä. Pysy kanssamme, jos haluat ja ota selvää.

Mikä oikeastaan ​​on IBC -kontti?

Intermediate Bulk Containers eli IBCs ovat eräänlainen innovatiivinen säiliö, jota ei käytetä laajalti kemian-, elintarvike-, kosmetiikka- ja lääketeollisuudessa, vaan jota käytetään myös yksityisellä sektorilla nesteiden tai vapaasti virtaavien aineiden varastointiin. IBC -säiliö koostuu yleensä sisäsäiliöstä, jota kutsutaan myös rakkoksi, lavaksi pohjaksi ja ristikkokoteloon tai putkimaiseen runkoon. Lavat voidaan valmistaa eri materiaaleista, kuten teräksestä, puusta, muovista jne. Hilahäkki, jota jotkut tunnetaan myös ristikkolaatikkona, on yleensä valmistettu teräksestä ja toimii ulkosäiliönä, joka toimii suojana kaikki säiliön muodonmuutokset.

IBC -astiat – erittäin käytännöllisiä ja monipuolisia

säiliö ibc -säiliö muoviterästä

Säiliön rakko on yleensä valmistettu muovista, enimmäkseen HDPE: stä (High Density Polyetyleen) ja aina kuutiomaisesta. Tämä erityinen muoto varmistaa säiliön tilavuuden optimaalisen käytön. Vakiomallin tilavuus on noin 1000 litraa. Ja miten IBC -kontti toimii? Tosi helposti. Jokaisessa säiliössä on aukko yläpuolella ja tyhjennyshana alhaalla – kukin täyttöä ja tyhjennystä varten.

IBC -kontin monipuolisuus

IBC -astian ja siihen liittyvien lisävarusteiden helppokäyttöisyys, äärimmäinen kestävyys ja taattu pitkäikäisyys sekä optimaalinen säänkestävyys ovat eräitä tärkeimmistä syistä näiden käytännöllisten säiliöiden erilaisiin käyttömahdollisuuksiin. Esimerkiksi yksityiskäyttöön tarkoitettujen IBC -säiliöiden päärooli on vesisäiliö ja vaihtoehtoinen kastelujärjestelmä. Klassisen sadetynnyrin lisäksi sekä uudet että käytetyt IBC -astiat ovat täydellisiä sadeveden varastointiin ja käyttöön. Muita vaihtoehtoisten IBC -vesisäiliöiden käyttöalueita ovat maatalous ja rakennusteollisuus. Ei ole harvinaista, että IBC -astioita käytetään lavan asettamisessa tai yleensä erilaisten tapahtumien suunnittelussa.

Varmista sadeveden optimaalinen käyttö!

sadeveden talteenotto ibc -säiliöllä

IBC -astioiden tärkeimmät edut yhdellä silmäyksellä

  • erittäin kestävä, kestävä ja säänkestävä
  • kuutiomainen muotoilu mahdollistaa säiliön tilavuuden maksimaalisen hyödyntämisen
  • Helppo puhdistaa käytön jälkeen ja siksi uudelleenkäytettävä
  • paljon enemmän tilaa säästävä verrattuna muihin säiliöihin
  • pinottava kätevästi päällekkäin
  • erittäin helppo kuljettaa – haarukkatrukilla, haarukkatrukilla tai muurahaisella
  • Helpompi käyttää – säiliö voidaan täyttää tai tyhjentää muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä

Teräs kohtaa muovin

ibc kontti kupla muovinen putkimainen runko teräs

Löydä oikeat lisävarusteet

Jopa paras IBC -astia tarvitsee oikeat lisävarusteet toimiakseen optimaalisesti ja säilyttääkseen sisällön turvassa myös pakkasessa ja kuumuudessa. Etenkin lämpö- ja kansihuput, mutta myös säiliön lämmittimet, lämmitysvaipat tai -matot toimivat täydellisenä suojana säiliöllesi. Jos haluat myös muuttaa IBC -säiliösi tuotantolaitokseksi, sisäiset säiliösekoittimet ja alarakennealustat auttavat sinua. Voit aina avata tai vaihtaa erikoistyökaluja kannen tai hanan puristamiseen. Ja jos haluat tehdä IBC-astiastasi katseenvangitsijan tai muuntaa sen juhlapöydäksi, se tarkoittaa: sisäänrakennettu LED-valaistus!

Ei ongelmia laadukkaissa verkkokaupoissa, kuten rekubik.de. Hanki siis neuvoja kokeneilta ammattilaisilta ostaessasi IBC -säiliösi ja tarvittavat lisävarusteet. Hyödynnä täydellinen palvelu ja kohtuulliset hinnat!

Varusta IBC -säiliö lämpökannella!

Lämpöhuppu kuormalavalla25a16f8dd72133

IBC -kontti – tilaa säästävä ja helppo kuljettaa

ibc -kontti muoviteräsastia

 


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80