Käännä vanha pyörä henkeäsalpaavaksi koristepyöräksi puutarhaasi varten!

Täydellinen puutarhan koristelu

Etsitkö fiksuja ideoita alkuperäiseen puutarhasuunnitteluun? Onko sinulla vanha pyörä, jota ei enää tarvita? Sen sijaan, että heittäisit tämän pois, voit herättää sen takaisin elämään ja asettaa sen uuteen ja melko mielenkiintoiseen rooliin. Vaikka sisustusliikkeet ovat täynnä kevään alussa lukemattomia eri värejä ja muotoja sisältäviä koristepolkupyöriä, näitä tuotteita ei voi verrata kotitekoisiin puutarhakoristeisiin! Yksinkertaisesti laita koko sielusi tekemään ainutlaatuinen sisustus ja kehitä koko taiteellinen potentiaalisi!

Koristele pyörä yksinkertaisesti värikkäillä kasveilla ja roikkuvilla kukkaruukkuilla ja tee siitä tyylikäs ja trendikäs koriste -elementti. Vaikka sinulla olisi jäljellä vain yksittäisiä polkupyörän osia, voit integroida ne mestarillisesti sisäpihalle.

Tämä värikäs koristepyörä on katseenvangitsija

tytön polkupyörä puutarhan koristeena

Jotta pyörä näyttäisi todella alkuperäiseltä ja hämmästyttävältä taideteokselta, se on ensin puhdistettava perusteellisesti saostuneesta liasta, pölystä ja ruosteesta. Sen jälkeen voit maalata sen millä tahansa raikkaalla värillä tai vain rohkeasti kokeilla erilaisia ​​väriyhdistelmiä. Aseta kukkakorit ja ruukut suoraan ohjaustankoon, tavaratelineeseen ja istuimeen ja nauti saavutetusta tuloksesta!

Mietitkö, mitä voidaan tehdä vanhoilla polkupyörän renkailla? Ne voidaan asettaa kukkien väliin niin, että vihreät kasvit kietoutuvat suoraan renkaiden ympärille ja luovat hämmästyttävän vaikutuksen – tässä tarjouksessa luonto ja tekniikka kietoutuvat yhteen ja tulevat ehdottomaksi katseenvangitsijaksi! Lisäksi voit esimerkiksi tehdä siirrettävän puutarhapöydän ja kutsua kaikki ystävät upeille grillijuhliin puutarhassa!

Tip Lisävinkki: Esittelemme sinulle englantilaisen taiteilijan Bill W. Saundersin epätavallisen suunnittelun; Pöytä on esillä Pasedenan taidemuseossa ja se on saatavana “alhaisesta” 2 050 000 euron hinnasta! Suunnittelua on kuitenkin helppo jäljitellä, etenkin keskuudessasi osaavat ja lahjakkaat puusepät!

puinen puutarhapöytä ja polkupyörän osat

Tip Lisävinkki: Jos et luota itseesi tämän DIY -tehtävän suorittamiseen, voit hankkia täydellisen puutarhapöydän polkupyörän renkaille kohtuulliseen hintaan ilman suurta hälyä. Italialaiset tekevät tarjouksen vallankumouksellinen muotoilu, joka voidaan integroida viihtyisään kotiin talvella sekä värikkääseen kesäpuutarhaan. Näitä käyttäjäystävällisiä ja käytännöllisiä korkealaatuisia tuotteita löytyy 11 kaupasta Berliinissä ja yhteensä 96 myymälässä valtakunnallisesti!

deco -pyöräpöytä kotiin

Annamme sinun saada lisää inspiraatiota galleriamme kuvista ja olemme varmoja, että saat kaiken luovuutesi ja innovatiiviset ideasi käytäntöön parhaalla mahdollisella tavalla!

Vihreä on luonnon väri ja symboloi siksi ympäröivän kasviston uudestisyntymistä

voidaan myös integroida pieneen huoneeseen

Maisemointi ei ole koskaan ollut näin hauskaa!

integroi pyörä puutarhaan

Deco -pyörä – mitä värikkäämpi, sitä parempi ja tunnelmallinen! 

houkutteleva sisustus polkupyörällä

Kevät on jo täällä!

luova puutarhan suunnittelu

Deco -pyörä – perhonen, sinä pikkuinen!

hieman erilainen pyörä

Deco -pyörä – puutarhan suunnittelu helppoa!

alkuperäinen kukkaruukku

valkoinen pyörä puutarhassa

polkupyörä alkuperäisenä puutarhan koristeena

pyörän koristepuutarha

koristele pyörä ja aseta se puutarhaan

värikäs puutarha koristelulla

värikäs ja tunnelmallinen

piilossa kukissa

punainen pyörä puutarhassamurtunut ja peittää pyörän

puutarhan suunnittelu helppoa ja miellyttävää

deco -pyörä puutarhassa

koristele pyörä kukkaksi

polkupyörän renkaat ainutlaatuisena puutarhan koristeena