Kuinka järjestää paras kesäjuhla?

Kesä tuo paljon aurinkoa ja toivottavasti vähän sadetta. Nuoret ja vanhat odottavat lämpimämpiä päiviä ja haluavat olla ulkona mahdollisimman pitkään illalla. Hienojen kesäjuhlien aika on täällä! Olet luultavasti saanut myös kutsuja grillaukseen tai kattojuhliin. Mutta saitko myös idean isännöidä omaa kesäjuhliasi ja järjestää kesäjuhlat? Sen ei pitäisi olla ongelma, jos haluat todella viettää viihdyttävää aikaa ulkona ystävien ja työtovereiden kanssa. Aika rientää juttelemalla ja juomalla viiniä! Jotta tapaamisestasi tulisi todellinen kesäkokemus, sinun on noudatettava yksinkertaisia ​​ohjeita, kun järjestät oman kesäjuhlasi. Alla annamme käytännön vinkkejä parhaan kesäjuhlan järjestämiseen käytettävissä olevasta tilasta riippumatta.

Älä vain huolehdi siitä, että ulkona ei ole tarpeeksi tilaa.

Kesäjuhla pieni huone iso kaupunki sisustettu ruokapöytä roikkuu kukkaruukut

  • Järjestä kesäjuhlien paikka

Monet ihmiset ajattelevat, että heillä ei ole tarpeeksi vapaata tilaa ulkona. Jos jaat tämän mielipiteen, olet väärässä. Voit myös järjestää upean kesäjuhlan rajoitetussa tilassa puutarhassa tai verannalla. Ennen kuin aloitat ulkokalusteiden ja -tarvikkeiden ostamisen, tee ensin suunnitelma.

Varmista, että sinulla on riittävästi istuimia ja seisomapaikkoja vieraille. Sinun ei välttämättä tarvitse ostaa uusia puutarhakalusteita, mutta katso ensin, mitä sinulla on jo ja miten sitä voidaan käyttää tähän tarkoitukseen. Rottinkisohvan sijaan tarvitset yksinkertaisen penkin kesäjuhliin. Vieraasi istuvat varmasti mukavasti sen päällä. Jotkut korkeat pöydät, joissa on jakkara tai ilman, auttavat sinua myös paljon. Ulkojuhliin nämä ovat vain täydellisiä eivätkä maksa paljon rahaa. Kaikilla on varmasti hauskaa eikä valittaa pienistä asioista.

 Varmista, että sinulla on tarpeeksi paikkoja vieraillesi.

Kesäjuhlat verannalla paljon vihreää, tarpeeksi istuimia, tyynyjä, tuoreita hedelmiä

Nyt voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen ja alkaa miettiä juhlakoristeita. Tämä on erityisen tärkeää kesäjuhlilla, koska se on ensimmäinen asia, jonka huomaat ja luo viihtyisän juhlatunnelman. Koristeelliset tyynyt penkillä, tuoksukynttilät, juoma-astiat ja muutama keijuvalaisin ovat kesäjuhliesi ulkokoristeita. Tilan koosta riippuen voit jopa lisätä sinne riippumattoja, joista vieraat pitävät, etenkin myöhäisiltaisin!

 Kaunis ja sopiva sisustus on ehdoton edellytys jokaiselle kesäjuhlille!

Kesäjuhlat maalaismaiseen tyyliin kaunis pöytäkoriste kukkii vihreänä

Ja koska olemme edelleen juhlan sisustuksessa, haluamme antaa sinulle muutamia hyviä vinkkejä. Esimerkiksi värikäs ulkomatto sopisi hyvin kesäjuhlien tunnelmaan. Voit laittaa tämän keskelle kuistiasi ja tehdä siitä katseenvangitsijan. Retro -tarjoiluvaunu pyörillä houkuttelee varmasti paljon uteliaita katseita. Jos istumapaikkoja on niukasti, hanki kirkkaat, suuret ja erittäin mukavat tyynyt. Toisaalta nämä tarjoavat lisäistuimia ja toisaalta täydentävät juhlakoristeitasi täydellisesti. Miksi ei? Sen pitäisi olla todella hauskaa kesäjuhlilla! Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tarvitset kukkia, paljon kukkia! Nämä voivat olla ruukuissa, kylpyammeissa tai maljakoissa, mutta mikään kesäjuhla ei ole täydellinen ilman niitä!

 Juomien tilauspöytä voidaan sisustaa kauniisti värikkäillä kukilla.

Kesäjuhlan sivupöytä juo kaunista kukkakoristetta

  • Kevyt ruoka ja virkistävät juomat ovat kesän juhlan pakollisia

Joka kesäjuhlassa on oltava kevyttä ja terveellistä sormiruokaa. Näitä ovat esimerkiksi erilaisia ​​alkupaloja, juhlapatonkeja, leivonnaisia, joissa on salaamia ja tuorejuustoa, perunapannukakkuja ja paljon muuta. Lista on todella loputon, joten voit valita ja valmistaa parhaan vieraillesi. Haluamme kuitenkin kiinnittää huomionne helposti seurattavaan temppuun, nimittäin koristaa juhlaillallinen ja antaa sen olla kesäjuhlan kohokohta! Koristele kaprikset, paprikat ja oliivit ja anna alkuruoille raikas ja hieman hauska huomautus. Tarjoile kaikki värikkäillä tai kauniisti kuvioiduilla lautasilla. Toisaalta nämä herättävät kiinnostusta juhlaruokiin ja toisaalta stimuloivat ruokahalua. Koristele myös ruokapöytä tuoreilla kukilla, nämä ovat aina upeita ja levittävät juhlallista tunnelmaa.

 Juhlallisesti sisustetun pöydän kauniisti kuvioidut kirjavat astiat herättävät välittömästi silmät.

Kauniisti kuvioidut, värikkäät astiat, jotka sopivat täydellisesti kesäjuhliin

Sivupöytä on ehdoton pakko kesäjuhlilla. Tästä on suuri apu vieraiden palvelemisessa. Voit myös tarjota erilaisia ​​sekoitettuja juomia, jotta ystäväsi voivat auttaa itseään. Ja älä unohda, bileet ovat klassikko! Voimme myös ehdottaa virkistäviä viileitä juomia, kuten omena-vadelma-cocktailia, vesimeloni-juomaa, yksinkertaista pina coladaa, munakoisoa ja paljon muuta. Hedelmämehujen lisäksi voit tarjota myös tuoreita hedelmiä, jotka ovat erittäin virkistäviä kesäjuhlilla. Varsinkin kun ilman lämpötila on liian korkea.

Kynttilöiden ja kukkien tuoksu pitää hyttyset ja muut hyönteiset poissa.

Kesäjuhlakynttilät kukat vesisäiliöissä mittaavat hyttysiä

  • Ajattele yksityiskohtia tehdäksesi kesäjuhlistasi onnistuneen tapahtuman

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, haluamme käsitellä muutamia juhlaorganisaation yksityiskohtia, jotka ovat tärkeitä koko ulkoilutapahtuman ajaksi. Tiedämme hyvin, että jopa paras kesäjuhla voi pudota veteen ärsyttävän hyttynen tai rikkoutuneen viinilasin takia. On parempi, ettet anna hyttysille mahdollisuutta ja käytä fiksuja temppuja ajaaksesi ne pois. Aseta kukkaruukut sitruunamelissaa, sitruunaruohoa tai laventelia eri paikkoihin ulkona. Nämä kasvit pitävät hyttyset ja muut hyönteiset loitolla juhlasalista, eivätkä ne voi häiritä juhlavieraita. Toinen hyvä temppu olisi hajottaa sinne tänne tuoksukynttilöitä, joiden aromi estää pienten eläinten ja tuholaisten ei -toivotun pääsyn.

Yksinkertaiset akryylijuhla -astiat sopivat täydellisesti kesäjuhliin.

Kesäjuhlat yksinkertaiset juhla -astiat, jotka on valmistettu akryylimuuripurkeista maljakoina monia kukkia

Kesäjuhlilla voi tapahtua, että lasi rikkoutuu. Isäntänä älä anna tämän pienen tapauksen järkyttää tai järkyttää sinua. Luota pikemminkin edullisiin juhla -astioihin, esimerkiksi akryylistä valmistettuihin astioihin. Silloin et voi pelätä, että jokin rikkoutuu ja häiritsee täydellistä ulkoiluviihdettäsi. Lisäksi sinulla ei ole paljon siivottavaa juhlan jälkeen?

Freshideenin toimittaja toivottaa hyvää kesää! Noudata yllä ehdotettuja vinkkejä ja järjestä pian paras kesäjuhla, jonka kaikki vieraat muistavat pitkään!

 Yhdistä toiminnallisuus ja hauskan tunne asennuksen aikana, ja hyviä tuloksia ei odoteta kauan.

Kesäjuhla ruokapöytä koristaa punaiset ruusut vihreät lehdet

 Tee olosi mukavaksi katetulla kuistilla!

Kesäjuhla katetulla kuistilla puupöytä akryylituolit penkki tyynyt

 Yritä saavuttaa ainutlaatuinen yhdistelmä tyylejä.

Järjestä kesäjuhlat ainutlaatuinen sekoitus tyylejä, vaaleanpunaiset ruukut saavuttavat paljon vihreitä kasveja

Ole luova ja ajattele laatikon ulkopuolella!

Järjestä kesäjuhlat luovasti, järjestä kauniita kukkakoristeita

 Kesäjuhlat voivat olla myös maalaismaisia!

Kesäjuhlat

 Kesäjuhla maaseudun maalaismainen puutarhassa monia kukkia

Kesäjuhlat maaseudun maalaismainen yksinkertainen mutta tyylikäs

 Kesäjuhlan ulkoalueen on oltava kunnolla valaistu..

Kesäjuhlat valaise ulkoalue keiju valoilla

 Ulkovalaistus on osa juhlan sisustusta.

Ulkovalaistus on osa kesäjuhlien sisustusta