Suunnittele minipuutarha – neljä hienoa miniprojektia sinulle

sienet ja etanat luovat minipuutarhan

Luo minipuutarha

Kauniin ja tyydyttävän puutarhan luomisen salaisuus muutamassa minuutissa on hyvin yksinkertainen: ajattele pienesti eli ajattele pieniä mittoja!

Tämäntyyppisissä puutarhoissa yhdistetään yleensä matala kasvisäiliö, jossa on pieniä kasveja tai erilaisia ​​kääpiölajikkeita.

Mutta jos haluat, voit myös saada sen vieressä olevan pienen huvimajan, sorapolun ja koriste -esineitä – tämä tekee aina lumoavan kohtauksen puutarhassa ja herättää varmasti naapureiden uteliaisuuden. Kaikki ponnistus palkitaan, usko pois!

Tähän virkaan valitsemamme kasvit sopeutuvat ainakin yhden kasvukauden pieneen puutarhaan. Jos kasvit kasvavat liian korkeiksi, voit leikata niitä hieman. Lämpimässä ilmastossa voit nauttia konttipuutarhasta ulkona ympäri vuoden!

Jos talvi on kylmä, voit pitää minipuutarhan suojatussa paikassa kylmänä vuodenaikana, esimerkiksi hyvin eristetyssä autotallissasi, jossa lämpötila ei laske alle jäätymispisteen.

Kaikki neljä miniprojektiamme on helppo toteuttaa.

Kävely puistossa

Käännä tarjotin ja kasvikokoelma ihastuttavaksi koostumukseksi

suunnittele mini puutarhan takorauta -alusta koristeellinen suihkulähde

Pieni lasitalo, pienet työkalut ja sormustinkokoiset kattilat – näin muotoilu toimii kuin yksityiskohtainen tutkimus. Aseta se vakaalle järjestelmälle tai keskelle ruokapöytää – nyt sinulla on upea katseenvangitsija! Luo pieni minipuutarha, joka sopii upeasti ikkunalaudalle tai seisoo erinomaisesti hyllyllä.

Minityökalu minipuutarhaan

minipuutarhakivet ja kuparilanka

Värikäs elävä matto

Käytä maanpeitettä luodaksesi hämmästyttävän rehevän pöytälevyn. Luo ensin tasainen, kiinteä pinta. Kuukauden päästä pöytälevysi, jonka halkaisija on noin 50 cm, on täynnä kirkkaita kukkia. Se näyttää kivalta, eikö olekin?

Näin juot kahvia eri tavalla

tee mini puutarhan sivupöydän yrttejä

Jos asut kylmän ilmaston alueella, sinun on poistettava kasvit pöydältä alkusyksystä ja siirrettävä ne puutarhaan. Näin saat uusia istutuksia keväällä!

Juhla aisteille

luo minipuutarha tuoreista yrteistä

Talo puutarhatontulle

Pakene vihreälle ja rauhalliselle alueelle, joka muistuttaa metsää, jossa sammal kukoistaa ja sienet itävät. Luo minipuutarhasi ihanteelliseksi paikaksi, jossa voit näyttää matkoillasi keräämiäsi geologisia aarteita, jotka säilyttävät sinulle erityisiä muistoja.

Yksinkertaisesti maaginen

luo minipuutarha pienoisniitty

Aseta kasvit varjoisaan paikkaan, jossa sammal kukoistaa, koska siellä on jatkuvaa kosteutta. Tuo minipuutarha silmien korkeudelle, tämä on paras tapa nähdä se!

Värikkäästi sisustettu tarjoiluvaunu

Harkitse ajatusta monikäyttöisestä puutarhasta: syötävä, kannettava ja jopa viihde. Ruokailukeskuksemme on valmis tarjoiltavaksi kuparialustalla ja takorautajalustalla. Kuka tahansa voi nauttia virvokkeita seuraavalla ulkojuhlillaan. Siirrä kori tarjoiluvaunulle ja käytä sitä jälkiruokalustana tai juhlasi keskiössä! Joka tapauksessa se auttaa sinua tarjoamaan pienen yllätyksen vieraillesi hieman eleganssia! Hienoa, eikö olekin? Voit nauttia aromaattisia juomia, maukkaita lisukkeita tai jopa jauhelihaa ja tietysti herkullisia jälkiruokia. Rohkaise vieraita nappaamaan! Edistä keskustelua arvaamalla makuja. Ja jos minttu ei ole sinun kuppisi teetä, kokeile muita makeita aromaattisia yrttejä! Valinta on tarpeeksi suuri, kyllä?

luoda mini puutarhan paju kori mansikoita