Kuinka suunnitella puutarha ympäristöystävälliseen taloon

Ympäristöystävällisen talon puutarha on suunniteltu sohvatyynyillä

Kuinka suunnitella puutarha ympäristöystävälliseen taloon

Kesä on mahtavaa aikaa, sää on kaunis ja voimme istua puutarhassa paljon pidempään. Voit tehdä maisemointia, keskustella perheen ja ystävien kanssa, rentoutua ja maata auringossa. Voit myös vahvistaa ympäristöystävällistä elämäntapaa vihreän avoimen tilan sisustuksella, kunnostetuilla tiloilla ja kestävillä suunnitteluideoilla.

Tänään meillä on sinulle 10 ideaa siitä, miten voit tehdä avoimesta alueestasi vihreän ympäristöystävällisellä tavalla.

1. Yhdistä avoin tila sisätilaan:

Yritä hämärtää rajaa kodin avoimen ja sisätilojen välillä. Kun ikkunat ja ovet ovat auki, voit saada raitista ilmaa taloon. Arkkitehtoniset vaihtoehdot, kuten lasiseinät ja lasiovet, auttavat sinua nauttimaan raikkaasta tuulesta päästämättä lemmikkejä sisään.

Yhdistä tila sisätilaan avoimien ikkunoiden ja ovien kautta

Luo puutarha ympäristöystävälliseen talon kaupunkiterassille

2. Tuo vihreitä materiaaleja remontteihin ja uudistuksiin

Kun harkitset puukannetta, osta kierrätettyä tai vanhaa puuta muista rakennuksista. Monet puukaupat tarjoavat laajan valikoiman jätepuuta avoimen tilan projekteihisi. Betoni, hitsausrauta ja jopa rautatiet ovat erinomaisia ​​materiaaleja puutarhanhoitoon.

3. Vaihda kuluneet ja vähän energiaa käyttävät valaisimet energiaa säästäviin valaisimiin:

Valaisimet ovat erittäin tärkeitä avoimen tilan toimivuuden ja houkuttelevuuden kannalta. Et ehkä ole ajatellut sitä, mutta vanhat järjestelmät käyttävät paljon energiaa ja lisäävät sähkölaskuasi. Vaihda vanhat mallit energiaa säästäviin tai jopa aurinkokäyttöisiin järjestelmiin. Vanhat hehkulamput voidaan korvata LED -valoilla polkuja, etuovia ja takapihan, autotallin ja talon ympärillä olevaa maisemaa varten.

Käytä vanhoja materiaaleja uudelleen vapaata tilaa varten

Puutarha ympäristöystävällisessä talossa, jossa on metallinen ruokapöytä4. DIY vapaata tilaa ideoita käytetty sisustus:

Ota vanha huonekalu ulos autotallista ja käytä sitä koristekukkaruukuna kuistilla. Voit myös löytää tällaisen sisustuksen kirpputoreilta ja autotallimyynnistä ja laittaa sen puutarhaan maalauksen jälkeen.

5. Asenna innovatiivisia tekniikoita energiansäästöön

Sisäänkäynnin liiketunnistimet auttavat säästämään energiaa. Yhdistä hälytysjärjestelmä ja ulkovalaistus “älykkään talon” tekniikalla. Monia laitteita voidaan ohjata verkossa, joten voit säästää energiaa myös ulkomailla ollessasi.

Tuo käytettyjä ja kierrätettyjä materiaaleja sisustamiseen ja korjaamiseen

Puutarha ympäristöystävällisessä talossa, jossa on rottinkikalusteiden oleskelualue

6. Tee kodin avoimesta tilasta kauniimpi talteenotetuilla vesijärjestelmillä

Rehevä ympäristö voi johtaa korkeisiin vesilaskuihin. Kokeile asentaa talteenotettuja vesijärjestelmiä puutarhaan. Sadevettä varastoiva viemärijärjestelmä on loistava ratkaisu maisemaan. Pyydä neuvoja maisema -arkkitehdiltä tai kestävän kehityksen asiantuntijalta.

7. Koristele lasten leikkikanavat ympäristöystävällisillä materiaaleilla

Harkitse lasten leikkikenttien kierrätettyjä kumirenkaita. Kumi on pehmeämpää, sillä on pidempi käyttöikä kuin puulla ja sitä on saatavana useissa eri väreissä miellyttääkseen lasten mielikuvitusta.

Koristele lasten leikkikentät kierrätetyistä renkaista valmistetulla pinnalla

Luo puutarha ympäristöystävälliseen talon kiipeilyseinään

8. Luo maaperää maisemaasi varten

Sen sijaan, että kuluttaisit puoli omaisuutta maaperään vuosittain rautakaupassa tai lastentarhassa, tee rehujätteistä ja tähteistä kompostikasa. Tämä antaa sinulle rikkaan luonnollisen lannoitteen ja kasvit menestyvät vielä paremmin.

9. Asenna energiaa säästävät lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät

Varmista, että lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät eivät päästä vaarallisia pakokaasuja. Lue ohjeet nähdäksesi, onko tuote sertifioitu ja mihin luokkaan se kuuluu.

Ota ympäristöystävälliset huonekalut ja kierrätystuotteet ulkoilutiloihin

Luo puutarha ympäristöystävälliseen taloon

10. Osta ympäristöystävällisiä puutarhakalusteita

Älä unohda rentoutumishuoneitasi. Ajattele käytettyjä terassikalusteita, jotka voisit kunnostaa uuden ilmeen saamiseksi, tai osta huonekaluja, jotka on valmistettu kierrätetystä puusta tai kierrätysmuovista. Avoimen tilan tulee olla mukava ja rentouttava, mutta sinun on myös otettava huomioon energialähteet.

Mitä teet ympäristöystävällisen puutarhan hyväksi??

puutarha ympäristöystävällisessä talossa luo yksityinen suunnitteluidea

Yksityissuunnittelijan maisemointiideoita

puutarhan luominen ympäristöystävälliseen taloon yksityisesti suunnitellut maisemointi

puutarha ympäristöystävällisessä talossa muotoilu yksityisesti suunniteltu luonto Puutarha ympäristöystävällisessä talossa tekee yksityisestä suunnittelusta alkuperäisen