Luo ja suunnittele joogapuutarha – tie rauhalliselle ja meditaatiolle

Vaikeina aikoina, kuten koronapandemia, useimmat ihmiset haluavat vähentää tehokkaasti jokapäiväistä stressiä ja säilyttää sisäisen tasapainon. Monille aktiivinen ulkoilu on fiksu tapa tehdä tämä. Toiset haluavat harjoitella joogaa yksin tai pareittain rauhoittamalla kaikkia aistejaan. Voit todella rentoutua ja tuntea olosi terveeksi ja huippukunnossa. Koska sää on täällä ihanan lämmin ja aurinkoinen, voit myös harjoitella joogaa puutarhassa. Kaikki, joilla on jo kokemusta tästä rentoutumistekniikasta, pitäisivät ajatusta ehdottomasti loistavana! Oma joogapuutarha muuttuu suosikki ulkotilaksi, jossa voit meditoida ja rentoutua. Seuraavassa haluamme näyttää sinulle, kuinka luoda ja suunnitella joogapuutarhasi. Annamme mielellämme myös hyödyllistä tietoa siitä, mitä joogapuutarhasta ei saisi puuttua.

Joogapuutarha on paikka, josta voit löytää sisäisen rauhan ja voiman.

Nuori nainen tekee joogaharjoituksia ja meditaatiota puutarhassa

Mikä on jooga ja miksi jooga on suosittua?

5000 vuotta vanha intialainen opetusjooga on saavuttanut maineen vuosisatojen aikana siitä, että se on voinut yhdistää ruumiin ja sielun maagisella tavalla. Päivittäinen joogaharjoittelu tuo voimaa virtaamaan. Muutamalla harjoituksella jokainen voi tehdä paljon parantaakseen terveyttään ja jopa muuttaakseen elämäänsä.

Pelkästään Saksassa on nyt noin 5 miljoonaa joogan ystävää, jotka rullaavat mattojaan säännöllisesti. He kaikki etsivät fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia. Kaikkia joogaharjoittajia ohjaa kaipuu henkiseen rauhaan ja selkeyteen, fyysiseen voimaan ja tasapainoon. Riippumatta siitä, teetkö joogaharjoituksia ryhmässä vai yksin kotona tai puutarhassa, pyrit kehon ja mielen yhdistämiseen, sisäiseen vapauteen ja täydelliseen tasapainoon. Siksi joogasta on tullut tällä hetkellä erittäin suosittu, ja tämän muinaisen rentoutumistekniikan ja meditaation fanien määrä kasvaa jatkuvasti.

 Vanha intialainen oppi juhlii nyt todellista herätystä!

Joogapuutarha asettelu ja suunnittelu auringonlaskun nuoren naisen joogamattoharjoituksissa ulkona

Missä on paras paikka omalle joogapuutarhallesi?

Jos haluat harjoitella joogaharjoituksiasi raikkaassa ilmassa, tarvitset rauhallisen, tasapainoisen ilmapiirin puutarhan nurkassa. Siksi on suositeltavaa valita sopiva paikka ulkopuolelta ja luoda oma joogapuutarha sinne. Tämä on vain omistettava joogaharjoituksellesi ja erotettava ihanteellisesti muusta puutarhasta. Teemme lyhyen yhteenvedon siitä, mitä sinun tulee ottaa huomioon määrittäessäsi joogapuutarhasi sijaintia:

  • Voit luoda jooga- ja meditaatiotilasi parvekkeelle, terassille tai puutarhan nurkkaan. Tätä varten et tarvitse suurta aluetta, esimerkiksi 3 m X 3, 50 m riittää.
  • Lattian tulee olla tasainen, jotta voit tuntea olosi mukavaksi joogamatolla etkä menetä keskittymiskykyäsi harjoitusten aikana. Hyvä idea on perustaa puinen alusta ja harjoitella sillä joogaa.

 Tämä joogapuutarha näyttää piilotetulta, hiljaiselta ja intiimiltä!

Luo ja suunnittele joogapuutarha. Puinen alusta, paljon vihreää, kukkia, kiviä, piilossa näkymästä, hiljainen, intiimi

 

 Joogaharjoituksia voi tehdä vain puutarhan rauhallisessa ilmapiirissä.

Joogapuutarhan asettaminen ja muotoilu Nuori tyttö tekee joogaharjoituksia korkeiden puiden varjossa ulkona

  • Kokeneet joogit suosittelevat rauhallisen, hyvin suojatun paikan valitsemista omaan joogapuutarhaasi, kaukana kadun melusta. Tässä suhteessa yksityisyyden suoja on etusijalla. Usein valitaan puutarhan takaosa, jossa voi harjoitella kaukana uteliaista katseista. Tai ympäröit itsesi sopivilla pienillä tai suurilehtisillä kasveilla, jotka muodostavat todellisen yksityisyysnäytön joogapuutarhan ympärille. Joten voit harjoitella joogaa rauhallisesti ja häiritsemättä ja pitää katseesi vehreässä ympäristössä. Koska kauniilla tuoksuilla on myös rooli harjoitettaessa joogaa, ei valita vain kestäviä bambu- ja koristekasveja, vaan myös hienosti tuoksuvia puutarhakasveja, kuten laventeli, lila, klematis, delphinium ja jopa puutarhan yrttejä, kuten timjamia. Mitä kauniimpi ympäristö, sitä parempi ja onnistuneempi joogaharjoituksesi tulee olemaan!

 Keskellä paljon vehreyttä voit harjoitella joogaa ja löytää sisäisen tasapainosi.

Joogapuutarhan asettelu ja suunnittelu Nuori nainen harjoittelee joogaa vehreyden ja rauhallisen ilmapiirin keskellä

Kuinka suunnitella joogapuutarhasi rauhan ja rentoutumisen keidas?

Koska jooga ja meditaatio kulkevat käsi kädessä, tässä on muutamia fiksuja vinkkejä ulkojooga -kulman luomiseen. Voit itse tehdä tästä paikasta niin kauniin ja viihtyisän, että se kutsuu sinut harjoittelemaan joogaa ja rentoutumaan ja katsomaan sitä samanaikaisesti. On oikein suunnitella oma joogapuutarha japanilaiseen tyyliin) zen -puutarhana, jos tietysti sinulla on siihen taloudelliset ja tilalliset mahdollisuudet. Hengittääksesi hieman eksoottisuutta joogapuutarhaasi, siellä on oltava seuraavat elementit: kivi, sammal, vesi ja puut. Zen -filosofiassa jokaisella näistä elementeistä on symbolinen merkitys. Esimerkiksi puita ja vihreitä kasveja pidetään elämän symboleina. Ne ovat epäilemättä saatavilla erityisesti joogapuutarhassa.

 Paljon vihreitä ja tuoksuvia kukkia, kiviä ja soraa – kaikki tämä muodostaa kodikkaan zen -puutarhan!

Luo ja suunnittele joogapuutarha. Yksityisyysnäyttö, suuri puutarha -alue, paljon vihreitä kasveja, nurmikot, kivet, sora, zen -tunnelma

 Harjoittele omassa joogapuutarhassa yksin tai parina, kaukana uteliaista katseista!

Joogapuutarhan luominen ja suunnittelu Harjoittele joogaa puutarhassa, kaukana uteliaista katseista, rauhallisessa ja rennossa ilmapiirissä

Muuten, vesielementit, kuten pieni suihkulähde tai puutarhalampi, ovat tervetulleita mihin tahansa ulkoalueeseen. Ne symboloivat valtameriä ja järviä. Hiljainen veden roiskuminen rauhoittaa myös kehoa ja sielua ja vapauttaa mielen. Muutamalla kivellä ja sammalilla voit koristella joogapuutarhaasi ympäri. Tällä tavalla matkit luontoa ja näytät sen raakaa kauneutta. Lisäksi erotat joogaharjoitusten alueen muusta puutarha -alueesta ja luot siellä todellisen zen -tunnelman. Buddhan patsas tai muut Kaukoidän hahmot täydentäisivät rauhan ja meditaation keitaan.

Nyt tiedät tarkalleen kuinka luoda ja suunnitella joogapuutarhasi. Toivotamme sinulle miellyttäviä tunteja ulkona ja onnea joogaharjoitukseesi! Pysy turvassa ja terveenä!

Voit nauttia täydellisestä rentoutumisesta omassa joogapuutarhassa.

Joogapuutarhan luominen ja suunnittelu nuori tyttö nauttii täydellisestä rentoutumisesta vehreyden keskellä

Nuori nainen makaa ja suunnittelee joogapuutarhaa joogaharjoituksen aikana ulkoalueella

Huonolla säällä voit harjoitella joogaa puutarhatalossa!

Joogapuutarha, joka asettuu ja muotoilee huonolla säällä nuori nainen pelaa joogaa puutarhatalossa

 Haluatko harjoitella joogaa yksin …

Nuori nainen harjoittelee joogaa yksin matolla ulkona

 … tai pikemminkin ystävien kanssa?

Joogapuutarhan luominen ja suunnittelu puisella alustalla, kolme joogaa, jotka harjoittavat bambu -yksityisyyden suojaa

Asenna ja suunnittele joogapuutarha kaksi naista harjoittelevat joogaa ulkona kauniita puita taustalla

Kaavoita ja suunnittele joogapuutarha.Kaksi nuorta naista urheilullisissa vaatteissa, joissa on joogamatot ja vehreää ympärillä

 Tältä täydellinen joogapuutarha näyttää ryhmälle!

Luo ja suunnittele joogapuutarha, täydellinen ulkoalue joogan ystäville, kaunis käytännöllinen joogamattojen muotoilu keskellä