Patio -kiertue: klassinen piha lampi ja suihkulähde

Patio Tour: Klassinen piha, jossa on lampi ja suihkulähde

Klassinen sisäpihan suihkulähdelampi

 Mukava sisäpihan terassi

Klassinen sisäpihan patio

Tämän talon sivupiha on täydellinen tilaisuus, jossa määrittelemätön tila on muutettu hyvin käytetyksi ulkoilukappaleeksi. Aiemmin 4 metrin leveä nauha erotti perheen talon naapurin luiskalta ennen klassisen terassin ja suitset rakentamista. Nykyään tämä huone on täynnä aamiaistilaa, lampi ja suihkulähde. Arkkitehti James Furrin maisemasuunnitelmat muuttivat tämän tilan klassiseksi sisäpihaksi. Tilan sulkemiseksi 7 metriä korkea aita reunustaa naapurin luiskan, kun taas tiiliseinä on etupihalle päin. Pihan takana on ristikkorakenne ja portti takapihalle. Kaksi sarjaa ranskalaisia ​​ovia – yksi aamiaishuoneessa ja toinen ruokasalissa – on lisätty talon toiselle puolelle.

No ominaisuudet

Talonomistajat lisäsivät lammen ja suihkulähteen ulkohuoneeseensa. Suihkulähde toimii kauniina keskipisteenä ja lähettää myös pehmeitä rauhoittavia ääniä laiskoille iltapäiville.

Klassinen pihalampi

Korotetut kukkapenkit

Korotetut kukkapenkit lisäävät istuimia ja helpottavat pitkän ja kapean tilan yksitoikkoisuutta.

Klassiset sisäpihan kukkapenkit

Puutarhapiha.

Tiiliseinän kaari jäljittelee sänkyjen muotoa ja antaa ulkotilalle ripauksen jatkuvuutta. Suuret, vaaleat espanjalaiset lattialaatat on asetettu epäsäännölliseen kuvioon. Tasainen pinta tekee rikkaruohoista tarpeettomia ja puhdistaminen on helppoa, tarvitset vain luudan tai letkun.

Klassinen sisäpihan puutarha ja patio

 Valmistuminen kukilla

Black metal -taideteos lisää keskipisteen ja rikkoo sisäpihan seinämän. Värikkäät kukat täyttävät sängyn ja muut ruukut.

Klassiset pihan kukat

Idea pöytälähteille “klassiselle sisäpihallesi”

Klassinen sisäpihan suihkulähde

Klassinen sisäpiha olohuoneena

Klassinen sisäpihan tuuletin

Esimerkki klassisesta sisäpihasta Patio kukkia