Pesuallas ulkona: luovia ideoita ja hyödyllisiä vinkkejä

Tammikuu on melkein ohi ja voimme pikkuhiljaa päästä kevään tunnelmaan. Ja kesä tulee nopeasti ja huomaamatta. Tämä on jotenkin aina liian lyhyt, ja siksi meidän pitäisi alkaa valmistautua nyt. Joten jälkeenpäin voimme vain omistautua nauttimaan kuumasta kaudesta. Onko tämä asetus mielestäsi hyödyllinen? Sitten voimme aloittaa pienellä asialla: kaunis ja toimiva pesuallas ulkokeittiöön!

Pesuallas on usein erottamaton osa ulkokeittiötä

aseta pesuallas ikkunan päälle

Miksi ulkona oleva pesuallas on edes järkevä?

Useissa viime vuoden artikkeleissa korostimme, että laajennat yhä enemmän omaa asuinaluettasi ulkopuolelle. Kesällä tämä auttaa nauttimaan kauniista lämpimistä tunneista intensiivisemmin. Oikealla katolla ja lämmityksellä voit viettää enemmän aikaa siellä myös kylmempinä vuodenaikoina.

Mukavat huonekalut ja jopa ulkokeittiö ovat täysin järkeviä, jos käytät niitä intensiivisesti ja vietät enemmän aikaa ystävien ja perheen kanssa. Mutta kaikilla ei ole varaa siihen heti. Vähintään mitä tarvitset aterian tekemiseen ulkona, on kuitenkin mukava pöytä sekä mukava ja käytännöllinen säilytystilaa. Kyllä, ja pesuallas, jotta et juokse edestakaisin likaisten astioiden kanssa. Se pilaa halun jokaiseen illalliseen!

Voit tyhjentää veden pesualtaasta letkulla viemäriin

antiikki valkoinen pesuallas

Löydä oikea paikka ulkotiskille

Missä pesuallas oikeastaan ​​on? Jos sinulla on ulkokeittiö, pesuallas on tietysti järkevästi integroitava sinne. Kaikissa muissa tapauksissa sovelletaan seuraavia sääntöjä: Sen on ehdottomasti oltava lähellä ruokapöytää. Jos tämä ei ole mahdollista, sen pitäisi olla ainakin helposti saatavilla sieltä. Myös keittiötien pitäisi olla ilman monia sekaannuksia.

Pesualtaan lisäksi tarvitset mukavaa säilytystilaa. Sen ei tarvitse olla siellä nimenomaan sitä varten. Joissakin tapauksissa pesuallas on kiinnitetty ikkunaan. On myös muita hienoja luovia ratkaisuja, jotka on kuvattu kuvissamme.

Teollinen tyyli sopii erinomaisesti ulkotiskille

DIY pesuallas vihreänä ja valkoisena

Yhteys linjaan

Tekniset vaikeudet estävät monia ihmisiä ennen keittiön pesualtaan asentamista. Näyttää vain liian vaikealta yhdistää tämä linjaan. Itse asiassa sinun ei aina tarvitse porata seinien läpi ja tehdä koko asiasta erittäin monimutkainen asia. Katso kuviamme ja löydät monia ideoita, jotka sisältävät vain letkun ja kauhan. Eikö olekin hienoa?

Tällaiset DIY -pesualtaat antavat puutarhalle alkuperäisen ilmeen

metallinen maaseudun pesuallas

Materiaalit ja tyyli

Riippumatta siitä, käytetäänkö pesuallasta osana suurempaa ulkokeittiökonseptia vai erikseen, materiaalit ja tyylinen ulkonäkö on valittava erittäin huolellisesti. Ensimmäinen on mukautettava ulkoisiin olosuhteisiin. Niiden tulee olla kosteutta ja vettä kestäviä. Jos haluat metallisen pesualtaan, sinulla pitäisi olla sellainen ruostesuojattu pinta ominaisuus. Puun on oltava korkealaatuista ja käsiteltävä sen mukaisesti, jotta se ei homeistu tai murtu helposti muista syistä. Tietenkin nämä katon alla olevat pesualtaat on kiinnitetty paljon paremmin.

Suuri puinen pesuallasyksikkö hienostaisi puutarha -aluetta

maalaismainen tyylikäs pesuallas

Pesuallas korostuksena ulkoalueella

Loppujen lopuksi pesualtaan tulisi rikastuttaa ulkoaluetta tyylillä. Se ei välttämättä tarkoita, että sen pitäisi näyttää erittäin kalliilta. Vintage -ideat ja maaseudun tyylit ovat myös erittäin suosittuja. Kotitekoiset projektit ovat erittäin suosittuja! Tutustu mahtaviin ideoihimme, ja ehkä joku inspiroi sinua valitsemaan oman täydellisen ulkoallasyksikön!

Monet erilaiset huonekalut voidaan muuntaa upeiksi pesualtaiksi puutarhaan

kotitekoinen muovinen pesuallas

DIY -pesualtaat ja muut huonekalut valmistetaan usein lavoista

Puu- ja metalliallas

Suuri pesuallas muotoilu tekee tästä hankalasta paikasta pienen keitaan

Etninen tyyli pesuallas

Nykyaikaiset pesualtaat on usein integroitu monitoimilaitteisiin

metallinen ja kivinen pesuallas

Pesuallas on osa erittäin alkuperäistä konseptia 

pesuallas alkuperäisellä suunnittelulla

Pesualtaissa on oltava sisäänrakennettu tai lähellä oleva säilytystila

pesuallas punaisella ja valkoisella muotoilulla

Siirrettävät pesualtaat ovat erityisen käytännöllisiä

yksinkertainen ja toimiva pesuallas

Kivi ja marmori eivät ole vain kauniita ulkokeittiössä, vaan myös erittäin käytännöllisiä

pesuallas, jossa on erinomainen puukuvio

Näin yksinkertaisella idealla voit levittää Provencen tunnelmaa

keittiön pesuallas provence -tyyliin

Pesuallas voi toimia loistavana aksenttina huoneessa!

Pesuallas katettu huone

Toinen viehättävä ja helppo DIY -projekti

uppoaa kuin pöytä seinälle

Täydellinen maalaismaisen tyylin ystäville!

kaksi metalliastiaa