Pienistä katoksista siisteihin hirsimökkeihin – kaikki puutarhavajat eivät ole samanlaisia

Aiemmin pieni katos laitteiden, työkalujen ja ehkä jopa muutaman puutarhatuolin ja -pöydän säilyttämiseen on nyt paikka rentoutua vehreydessä: puutarhavaja.

Tämän päivän valikoima puutarhataloja on saatavana lähes lukemattomina malleina, kokoina ja tekstuureina. Pienestä ja hallittavasta, tasakatolla ja kevyellä maaperällä, hienostuneeseen puutaloon, jossa on ikkunat, päädyt ja jopa pieni veranta. Joten jos haluat, voit paitsi rakentaa pienen, yksinkertaisen vajan puutarhaan suojautuaksesi, mutta myös todella tyylikkään hirsimökin, jossa on kaikki osaaminen rakastua, tuntea olonsa hyväksi ja elää.

pieni puutarhavaja puutarhavaja puuta

Pienet puutarhatalot suureksi iloksi

puutarhavaja osta leseet puutarhavajat

Puutarhatalon kohokohta

Jokainen, jolla on puutarha, tarvitsee myös puutarhavajan. Jos puutarha on pieni ja kuuluu oman kodin ulkopuolelle, hyvin pieni puutarhavaja voi riittää tarpeesta ja käytettävissä olevasta tilasta riippuen. Lasten lelut, hiekkalaatikko, puinen keinu tai jopa kolme tuolia, taitettava pöytä ja puutarhatyökalut, kuten ruohonleikkurit, haravat, lapiot ja vastaavat, voidaan sijoittaa ihanasti sinne. Näyttää erilaiselta, jos puutarhatalossa järjestetään esimerkiksi puutarhajuhlia tai jos talo on tarkoitettu yöpyville vieraille tai jos haluat jopa viettää yön siellä leutoina kesäiltoina. Silloin parempi talo, joka on rakennettu tukevalle betonialustalle, esimerkiksi terävä katto ja kaksi ikkunaa, on parempi valinta.

Jos katetun verannan jatkeelle on vielä tilaa, miksi et tekisi sellaista, jolla voit rentoutua keinutuolissa sateessa tai paistaa nauttien teetä tai kahvia? Jos sinulla on tilaa, käytä sitä myös tähän ja jos puutarha on tilava, niin vielä enemmän. Kaunis ja kodikas puutarhatalo kutsuu sinut aina viipymään ja on yleensä jokaisen puutarhan kohokohta. Yksittäisten puutarhatalojen eri malleja ja malleja on tarkasteltava rauhassa ja niitä on myös verrattava toisiinsa. Klo Puutarhatalokauppias Hansagarten 24 Löydät esimerkiksi eri puutarhatalojen kaikki muodot, koot, laitteet ja suunnittelut. Edullisesta premium -talosta kokoamisohjeisiin ja yksityiskohtaiseen perusteluun ja luetteloon perusmateriaalipuusta valmistetun puutarhatalon eduista.

pieniä puutarhataloja puutarhasuunnittelua varten

Mukana kukkalaatikot

Puutarhavajan ei välttämättä tarvitse sijaita puutarhan nurkassa, ja sitä saa käyttää vain puutarhakalusteiden, ruohonleikkureiden tai polkupyörien majoituspaikkana. Koko ja optiikka päättävät, mihin sitä todella tarvitset. Perheet ja erityisesti lapset, nämä pienet talot ovat aina upeita Rentoutumisen ja leikin paikka. Esimerkiksi pöytätennis ja biljardi ovat siellä yhtä suosittuja kuin rentoutuminen ja ympäröivän luonnon nauttiminen. Jotkut puutarhatalot voidaan toimittaa integroituna kukkalaatikoihin ja jättää tilaa mielikuvitukselle istutettaessa. Joten jokainen puutarhatalon omistaja voi vihdoin laittaa lomamökin omaan puutarhaansa ja sisustaa ja sisustaa sen mukaan. Geraniumit kukkalaatikossa, keinutuoli verannalla ja penkillä, pöytä ja pieni keittiö? Joten miksi et vain luo pieni keidas hyvinvoinnista puutarhavajasta? Jos kesällä on hyvä sää, kesälomat voivat olla tarpeettomia, koska se voi olla kauneinta omilla pelloilla.

puutarhan suunnittelu pienet puutarhatalot puutarhavinkkejä

päiväkoti talo puutarhavaja puu pieni puutarhavaja

puutarhavaja puu pieni puutarhavaja