Poista tahrat kannelta – Noudata vinkkejämme!

poista tahrat kannen puulattian suunnittelurakenteesta

Kannen täplien poisto – Noudata näitä vinkkejä!

Artikkelisarjassa annamme sinulle hyödyllisiä vinkkejä ja ideoita siitä, mitä voit tehdä itse kotona soittamatta ammattilaiselle ja välttämättä luottamalla hänen asiantuntemukseensa. Ensin sinun on luotava luettelo aktiviteeteista, käärittävä hihat ja ryhdyttävä töihin!

Vain illalla voit katsoa työllesi tyytyväisenä ja hengähtää helpotuksesta. Mutta ennen iltaa on vielä paljon aikaa ja työtä! Aloitetaan siis!

Minimalistinen kannen tyyli – eksoottinen ympäristö

Poista tahrat kannelta

poista tahrat kannen puulattiasta eksoottisessa ympäristössä

Tänään haluamme antaa sinulle vinkkejä kannen tahrojen poistamiseen. Olipa kyseessä sitten väärä väri, joka sinulla on ollut jo vuosia tai se on jo haalistunut, kannen päällysteen tahrat on poistettava lukuisista syistä. Monet asunnonomistajat haluavat tehdä tämän itse, koska ammattimainen hoito voi olla kallista. Jos haluat poistaa tahrat itse, sinun on tiedettävä etukäteen, että toiminta on aikaa vievää, mutta lopulta näet omasta työstäsi monia etuja ja kustannustehosi ovat merkittäviä – säästät paljon rahaa prosessissa!

Puhdista ensin lehdet ja oksat

poista tahrat kannen puulattiasta

Ensinnäkin kannen pinta on pyyhittävä ja puhdistettava, lehdet ja oksat on poistettava. Kiinnitä huomiota halkeamiin ja rakoihin lautojen välillä, koska lehdet voivat maata ja mädäntyä. Jos ne pysyvät siellä, se aiheuttaa myös puun mätänemisen.

Käytä vahvaa tahranpoistoainetta

poista tahrat kannen puulattiasta

Kun olet tehnyt sen, levitä kannelle runsaasti tahranpoistoainetta polyesterisiveltimellä, telalla tai käsiruiskulla. Anna tahranpoistoaineen seistä hetken, kunnes maali alkaa kohota, ja hankaa sitten jäykällä harjalla. Tahranpoistoaine on huuhdeltava runsaalla vedellä.

Voit käyttää myös painepesuria, mutta ole varovainen!

poista tahrat kannen puulattian rottinkiportaista

Vaikka painepesuri ei ole ehdottoman välttämätön, sitä voidaan käyttää myös hätätilanteessa – se saa sinut työskentelemään nopeammin, varsinkin kun peset suurempia kansia. Tässä on kuitenkin noudatettava äärimmäistä varovaisuutta – sinun on todella oltava erittäin varovainen työskennellessäsi painepesurin kanssa. Väärin suunnattu vesivirta voi vahingoittaa kannella tai sen vieressä olevia kukkaruukkuja ja kukkasäiliöitä tai jopa vahingoittaa kannettasi ikuisesti.

Kaunis kannen muotoilu – ulko -oleskelu- ja ruokailutilat

poista tahrat kannelta puulattia kaunis muotoilu

Kemiallisen käsittelyn ja vesihuuhtelun jälkeen saattaa vielä olla paikkoja, joissa vanha maali on jäänyt. Hionta on ainoa tapa käsitellä näitä paikkoja nyt. Voit nyt käyttää kemiallista puunvalkaisuainetta ja levittää sen koko pinnalle tahranpoistoaineen neutraloimiseksi ja puun virkistämiseksi.

Täyte vaatii aikaa kuivuakseen kokonaan

poista tahrat kannelta lakkaamalla puulattia

Jos lopputulos ei edelleenkään ole haluamasi, voit toistaa koko prosessin, kunnes olet lopulta tyytyväinen. Mutta ole myös varovainen, lattia tarvitsee päiviä kuivuakseen hyvin, vasta sitten pinta voidaan värjätä uudelleen.

Hyvin hoidettu ja suunniteltu kansi – puinen penkki ja tummanruskeat sävyt rottinkituolit

poista tahrat kannelta puulattia ovat auringossa

Toivomme, että yllä olevista tiedoista on paljon apua kotitehtävissäsi. Kuten sanoin, voimme tehdä paljon asioita kotona tai asunnossa vapaa -ajallamme! Autamme sinua aina mielellämme! Toivomme, että nautit työstäsi!

Valkoiset yksityisyysnäytöt ja tyynyt – miellyttävä tunnelma poista tahrat kannen puulattiasta valmistetuista rottinkikalusteistaPuulattia aivan nurmikolla – turkoosi puiset tuolit   poista tahrat kannen puulattian istuinalueelta

Upea kattoterassin muotoilu

tahranpoisto kannen puulattialla kesäyöllä

Kattoterassilla paljon lehtiä ja vihreää

poista kannen puulattiatuolin pöydän aurinkosuoja

Tyypillinen amerikkalaistyylinen talo

poista tahrat kannen puulattia -aidan talosta

kirjoittanut ja toimittanut Sabine