Puutarhasuunnittelu – 15 ideaa trooppiseen retriittiin puutarhassa

Puutarhasuunnittelu: Nauti puutarhan mukavuudesta

trooppisen puutarhan suunnittelijan idea

Oletko jo haaveillut lomasta tropiikissa? Katso, miten nämä asunnonomistajat tekivät sen: he vetäytyvät suoraan takaovesta pihalleen. Viimeisten 10 vuoden aikana Lange -perhe on työskennellyt ahkerasti melkein joka päivä luodakseen rehevän, trooppisen pakopaikan kaltevalle Kalifornian takapihalleen.

Se on suhteellisen pieni alue, joka vie vain kolmanneksen hehtaarista. Lue, miten he saivat paikkaansa väriä, viehätystä ja henkilökohtaista ääntä.

 Katto punapuusta

Ideoita trooppiseen puutarhaan

Yksi Langesin ensimmäisistä hankkeista oli katon rakentaminen. Koska takapiha on septisellä järjestelmällä, jossa on maaperän suodatin, he eivät voineet kaivaa liikaa. Sen sijaan he valitsivat 1200 neliömetriä punapuukattoa.

Tiki -baari trooppisessa puutarhassa

Puutarhasuunnittelu takapihallesi

Langes Tiki Bar on yksi takapihan silmiinpistävimmistä elementeistä. Olkikatto ja hyvä baarimikko on ihanteellinen paikka viihdyttää vieraita. Langes toi inspiraationsa tähän trooppiselta alueelta.

Houkutteleva, pehmeä ulkovalaistus

Puutarhaideoita ja neuvoja

Erilaisten pehmeiden ulkovalaistusten ansiosta takapiha näyttää houkuttelevammalta ja turvallisemmalta auringon laskiessa. Luo paikallesi erilaisia ​​tehosteita, joihin voit sijoittaa erilaisia ​​ulkovalaisimia.

Kokeile puutarhanhoitovinkkejä: Säästä rahaa ja käy kauppaa vihreänä aurinkovoimalla. Uudet mallit kestävät paljon pidempään kuin vanhat.

Kokoelma iloisia hahmoja

Puutarhasuunnittelumerkki papukaija

Iloisten merkkien kokoelma tuo puutarhaan väriä. Langes istuttaa monia lehtipuita kukkien sijasta.

Kokeile yhtä puutarhanhoitovinkkiä: kiinnitä huomiota kasveihin, kun suunnittelet takapihaa. Valitse laventeli, salvia ja muut hopeiset lehtikasvit Välimeren tunnelmaan.

300 vuotta vanha tammi

Tammi trooppisessa puutarhassa

Langes on 300-vuotiaiden tammien katoksen alla, ja siellä on paljon varjoa. Kaikki lehdet sekä paratiisilinnut, saniaiset ja japanilaiset vaahterat luovat romanttisen raikkauden, joten se on miellyttävän viileä puutarhassa myös kuumimpina päivinä.

Suuri lampi puutarhassa

Puutarhasuunnittelun pakopaikka

Suuri lampi, jonka vesi tulee 15 metrin korkeasta vesiputouksesta, sijaitsee katoksen vieressä. Liikkuva vesi tarjoaa täydelliset taustamusiikkisävyt moitteettomaan rentoutumiseen.

Kalan keräys lampi

Puutarhan suunnittelu lampi kala

Langes varmistaa, että lampi kerää kaloja. Nämä värikkäät lammen asukkaat ovat Langen puutarhan vieraiden suosikkeja.

Vesiominaisuuksien ja tukiseinien luominen

Puutarhan trooppisen pakopaikan suunnittelu

Langen perhe kaivoi kiinteistölleen paljon kiveä ja käytti kiveä hyvään tarkoitukseen – vesielementtien ja tukiseinien luomiseen. He kasvattivat myös runsaasti kasveja ja lehtipuita.

Antiikkinen kaappi

Puutarhaideoita ja neuvoja

Langes löysi antiikkisen kaapin, jonka he muuttivat ruukkupenkiksi. Kaapissa on nyt myös henkeäsalpaava vesitoiminto. Kaapin yläosassa on säiliöitä, siemeniä ja erilaisia ​​työkaluja.

Monitoimilaatikot puutarhassa

Puutarhasuunnittelun pakopaikka

Kaapin laatikoissa on upea vesitoiminto. Perhe käytti lasikuituhartsia laatikoiden sulkemiseen. Sitten he korvasivat painikkeet kahvalla ja porasivat reiän jokaisen alle. Pieni letkupala kussakin reiässä pursottaa vettä, ja alalaatikon pumppu antaa veden kiertää ylöspäin.

Pieni lampi ja vesiputous

Ideoita trooppiseen puutarhaan

Pergolan suojeluksessa perhe loi toisen pienen lampin ja vesiputouksen. Sen keskeinen sijainti lähellä useita puutarhahuoneita on erityisen tärkeä, koska asiakkaat voivat nauttia vesiputouksen äänestä useista puutarhan istuimista.

Terassituolit puutarhassa

Ideoita trooppiseen puutarhaan

Perhe halusi luoda itselleen täydellisen paikan, jossa he voisivat parhaiten rentoutua, joten he asettivat muutaman patio tuolin pergolan alle.

Tuuletin asennettuna pergolan alle

Puutarhasuunnittelu takapihallesi

Pergolan alle asennettu tuuletin virkistää ilmaa. Kesälämpö ei ole enää suuri ongelma ja se poistaa hyttyset ja muut lentävät hyönteiset.

Nauti vain takan välkkyvästä valosta

Ideoita trooppiseen puutarhaan

Laita pari penkkiä tulipalon ympärille, kuten Langes, ja istu siellä päivän päätteeksi nauttimaan viileästä illasta tai vain katsomaan välkkyvää valoa hiljaisuudessa.