Puutarhasuunnitteluideoita – leiriytyä puutarhassa yksinkertaisilla materiaaleilla tai nauttia puutarhan paviljongin mukavuudesta?

Mikä voisi olla parempaa kuin viettää iltapäivä puutarhan hiljaisessa, varjoisassa nurkassa suosikkikirjasi ja virvoitusjuoman kanssa kädessä? Lehtien vähäinen kahina, miellyttävä lintujen sirinä, yrttien ja kukkien tukahduttava tuoksu kelluu vapaasti ilmassa … Mutta entä ärsyttävät lentävät hyönteiset? Nämä päästivät läpi kotitekoinen teltta hylkää ne onnistuneesti vanhoista verhoista, lakanoista tai hyönteisten suojaverkoista. Lisäksi tämä ainutlaatuinen ulkokota on erityisen mukava leikkipaikka lapsille ja antaa heille hauskaa koko kesän!

Puutarhasuunnitteluideoita – kuinka pystyttää teltta?

Ripusta herkkä, läpinäkyvä kangas tai verkko puutarhan puun oksalle, aseta kansituoli, vanha nojatuoli tai vain pari isoa tyynyä suoraan maahan, koristele hehkuvalla lyhtyllä ja korilla leluilla ja makaa ! Ainutlaatuinen teltta muuttuu nopeasti nuorten ja vanhojen suosimaksi vetäytymispaikaksi! Samalla tavalla voit ripustaa verkon tai lakanan linjaan, kiinnittää sen pyykkitankoilla ja tehdä olosi mukavaksi sen alle!

Toinen mahdollinen materiaali DIY -telttaasi ovat metalli- tai muovirenkaat. Tässä tapauksessa olisi kuitenkin toivottavaa käyttää rengasta, jonka halkaisija on suurin! Aseta kangas tai hyönteisten suojaverkko päälle ja naulaa ripustin tai takin koukku improvisoidun kupolin yläosaan, jotta voit ripustaa teltan puun jälkeen ja siirtää sitä helposti milloin tahansa. Rengas voidaan kuitenkin tehokkaasti korvata myös puutarhavarjolla tai polkupyörän vanteella. Voit jopa laittaa pienen kokoontaitettavan pöydän telttaan ja luoda romanttisen ilmapiirin unohtumattomalle illalliselle rakkaansa kanssa sopivalla sisustuksella!

Puutarhasuunnitteluideoita – mitä värikkäämpi, sitä parempi!

boho-tyylinen-teltta-puutarhassa

Suosittu leikkipaikka lapsille ja ihana pakopaikka vanhemmilleen!

ideoita puutarhan suunnitteluun käytettävissä olevilla materiaaleilla

Romanttinen illallinen kahdelle

tee oma puutarha teltta

Intohimoisia hetkiä kuohuvan kesätaivaan alla

romanttinen teltta puutarhaan

Pohjois -Amerikan preeria -intiaanit ovat vastuussa tyypillisestä tipistä

DIY -ideoita puutarhan virkistykseen

Puutarhasuunnitteluideoita – kehitä taiteellista potentiaaliasi!

aurinkosuoja-ja-itse-teltta

puutarhan suunnitteluideoita telttailu puutarhassa

ideoita kesäksi

toipua luonnosta

teltta, joka on valmistettu luonnonmateriaaleista DIY puutarhan suunnitteluideoita

Osta puutarhateltta tai puutarhapaviljonki tai rakenna se itse?

Jos haluat suojata ammattimaisesti auringolta, tuulelta ja hyönteisiltä, ​​tarvitset puutarhapaviljongin. Sen lukuisat edut takaavat sinulle ensiluokkaisen mukavuuden ja tekevät siitä todellisen hyvinvoinnin keitaan ulkoalueellasi!

  • puutarhapaviljonki voidaan koota nopeasti
  • Monet laadukkaat paviljongit ja juhlateltat ovat saatavilla kaupoista kohtuulliseen hintaan
  • hän ei tarvitse erityistä hoitoa
  • Suurimmalle osalle paviljoneista on ominaista ensisijaisesti niiden liikkuvuus – ne voidaan siirtää toiseen paikkaan sisäpihalla milloin tahansa
  • Talven alussa se voidaan purkaa ja säilyttää autotallissa kevääseen asti
  • Voit valita useista eri muodoista, väreistä ja materiaaleista

Seuraavassa videossa opit lisää puutarhapaviljonin rakentamisesta ja sen erityispiirteistä!

Erilaiset tyylikkäät puutarhatelttojen mallit toimivat katseenvangitsijana perheellesi ja vieraillesi. Puutarhapaviljongissa on vakaa ja turvallinen runkorakenne. Puutarhatelttoja, joissa on avoimet tai puoliksi avoimet sivut, käytetään pääasiassa keväällä ja syksyllä, ja ne kannattaa sijoittaa suojattuun paikkaan. Tai vielä parempi … aseta se vain puutarhagrillin lähelle ja aloita valmistautuminen seuraavaan puutarhajuhlaan! Toisaalta seinäpaviljongissa on korkealaatuinen UV -suojattu kangas, joten se on yksinkertaisesti korvaamaton kuumina kesäpäivinä.

  • Jos luotat ekologiseen orgaaniseen materiaaliin ja haluat yhdistää sen monikäyttöisyyteen ja mukavuuteen, sinun tulee valita puusta tehty rakenne!
  • Metallinen huvimaja on melko vakaa ja tarjoaa sinulle turvallisen suojan auringon säteiltä ja vedolta useita vuosia!

Kaikki puutarhateltan koristelussa riippuu täysin omasta maustasi – yksivärinen tai kukkakuvioilla kirkkaissa väreissä, klassisessa tai ehkä boheemi -tyylissä … Sinun on kuitenkin ensin puhdistettava valittu paikka perusteellisesti – tasoitettava maaperä, rikkaruohot , lehdet ja poista kivet. Suunnittele lisäksi houkutteleva puutarhapolku, jossa on tiiliä tai luonnonkiveä houkutellaksesi perheesi ja ystäväsi uudelle sisäpihan rentoutumisalueelle …

Puutarha -ideoita – Puusta tehty rakenne sopii täydellisesti viheralueeseesi

piha, jossa on puinen puutarha -teltta

Tee itsestäsi mukava ja mukava!

puutarhapaviljonki viheralueella

Klassinen puutarhapaviljonki lepoa ja rentoutumista varten puutarha -alueella

perustaa puutarhapaviljonki puutarhaan

puutarhagrilli ja puutarhateltta kulkevat käsi kädessä

  Metallinen puutarhapaviljonki, joka voidaan purkaa ja siirtää milloin tahansa

metallinen puutarha huvimaja

puutarhateltta, joka on varustettu seinillä

Puutarhapaviljonki luo omat ideasi