Pyöreät puutarha -altaat tuovat paljon uintia ja muita etuja

Vaikka lämmin kausi ei ole vielä alkanut ja kesä tuntuu kaukana, nyt on aika valmistautua siihen. Ainakin tietyllä tavalla voit nyt tehdä jotain ratkaisevaa, jotta hyvällä säällä voit pitää hauskaa ulkona perheen ja ystävien kanssa. Älä jatka haaveilua laajoista valkoisista rannoista ja turkoosista sinisestä merestä. Ilman paljon rahaa pitkille matkoille voit nauttia paljon uimisesta omassa puutarhassa kesäkuukausina. Ja miten? Tässä paljastamme tämän salaisuuden! Tässä artikkelissa haluamme näyttää sinulle upeat pyöreät puutarha -altaat ja kertoa niiden lukuisista eduista. Lopulta monet lukijat saattavat tuntea innoitusta ja haluavat asentaa tällaisen uima -altaan omalle ulkoalueelleen.

 Pyöreät puutarha -altaat: tuo kesäloma suoraan kotiisi!

Pyöreät puutarha -altaat kompakti muoto portaat kaksi kansituolia vieressä paljon vihreää ympäri

  • Missä pyöreät puutarha -altaat yleensä sijaitsevat ja mikä on niiden muodon hyvä puoli?

Kuten usein sanomme, hyvä valmistelutyö on puoli voittoa. Siksi sinun on katsottava ympärillesi omassa puutarhassa ja määritettävä ensin sopiva paikka puutarha -altaalle. Tässä suhteessa pyöreillä puutarha -altailla on tärkeä etu, koska ne eivät periaatteessa vie paljon tilaa.

Voit kuitenkin antaa riittävästi tilaa tähän, koska haluat varmasti tehdä altaan ympärillä olevasta tilasta houkuttelevan. On parasta valita aurinkoinen paikka, jossa aurinko ei vain paista koko päivän kesällä, vaan on myös lämmin illalla auringonlaskuun asti. Tämä antaa sinulle parhaan mahdollisuuden viettää paljon vapaa -aikaa uima -altaalla. Pian siitä tulee suuri ilo nuorille ja vanhoille! Hyvä paikka olisi myös kaukana korkeista puista ja lehtikasveista.

Kärki: Tämä tarkoittaa, että loppukesällä ja syksyllä sinun ei tarvitse jatkuvasti puhdistaa veden pintaa pudonneista lehdistä.

Pyöreät puutarha-altaat takaavat ensiluokkaisen rentoutumisen omalla ulkoalueellasi.

Pyöreät puutarha -altaat harmonisen muotoiset portaat vesikannen aidalle kaunis ulkonäkö kutsuu

Altaan pyöreä muoto on epäilemättä ratkaiseva tässä tapauksessa. Se ei ole vain tilaa säästävä, vaan myös erittäin kompakti. Tämä tarkoittaa, että pyöreä uima -allas tai kahluuallas sopii myös hyvin kapeaan tilaan. Lisäksi pallomainen muoto on ratkaisevan tärkeä altaan ulkonäön kannalta. Toisaalta se on luonnollisin ja harmonisin muoto, ja se sopii saumattomasti mihin tahansa ulkoalueeseen. Toisaalta se on tarpeeksi huomiota herättävä, jotta puutarhasta tulee viileä ja kutsuva.

Tämän uima -altaan erityispiirre on sen täydellinen pyöreä muoto.

Pyöreät puutarha -altaat pyöreä uima- ja kahluuallas takapihalla täydellisessä kunnossa kannen portaat vehreyden keskellä

  • Mitä muuta sinun pitäisi tietää pyöreistä puutarha -altaista?

Puutarha -allas on suunnittelusta riippumatta aina suuri investointi, mutta jokaiselle budjetille löytyy jotain! Siksi sinun on ensin opittava eri mahdollisista tyypeistä. Tietenkin sinun on otettava huomioon uima -altaan koko ja käytetyt rakennusmateriaalit ennen ostopäätöksen tekemistä. Pyöreät puutarha -altaat voidaan myös suunnitella yksilöllisesti siten, että ne vastaavat parhaiten henkilökohtaisia ​​vaatimuksiasi ja ulkoalueesi erityispiirteitä. Olemme tiivistäneet sinulle, mitä kannattaa varoa:

Pyöreät puutarha -altaat voidaan asentaa tai asentaa pysyvästi

Pyöreät puutarha -altaat, pienet pyöreät uima- ja kahluualtaat voidaan perustaa takapihalle

  • Erilaisia, erilaisia ​​asennuksia: Pyöreät puutarha -altaat voivat periaatteessa olla liikkuvia, asennettuja tai pysyvästi asennettuja. Esimerkiksi niin sanottuja pika-altaita tai runko-altaita käytetään todennäköisemmin maanpäällisinä altaina. Vaikka terässeinäaltaat on upotettu maahan, ne on verhottu tai varustettu sopivalla reunalla. Sen asennus liittyy läheisesti puutarha -altaan tyyppiin. Tässä suhteessa nopeat altaat ja runkoaltaat ovat yksinkertaisin vaihtoehto, koska ne voidaan asentaa nopeasti ja purkaa uudelleen nopeasti ennen talvea. Mutta jos olet kiinnostunut kiinteästi asennetusta uima -altaasta omassa puutarhassa, voit luottaa terässeinään. Sen asennus on kuitenkin monimutkaisempi, koska se on rakennettava maahan. Vaivannäkö ja kustannukset ovat kuitenkin sen arvoisia, koska tällainen uima -allas voi palvella sinua pitkään ja tarjota nuorille ja vanhoille melonta- ja uimaviihdettä.

Nopeasti melomaan nautintoa kotona!

Pyöreät puutarha -altaat kahluuallas maanpinnan yläpuolella kaksi lasta leikkimässä vedessä

  • Kustannukset: Yksittäisten mallien hinnat vaihtelevat suunnittelun, koon ja käytettyjen rakennusmateriaalien mukaan. Mutta koska pyöreät puutarha -altaat ovat suhteellisen pienempiä kuin muut uima -altaat, hinnat vaihtelevat 100 ja 1000 euron välillä. Mutta myös pumpun ja suodatinjärjestelmän kustannukset, jos ne ovat tarpeen vastaavalle mallille. Joka tapauksessa sinun on harkittava korkealaatuista uima-altaan suojaa ja laskettava sen kustannukset.

Lähes kaikissa malleissa vaaditaan kuitenkin hyvä allaskansi.

Pyöreät puutarha -altaat täydelliset malliportaat, hyvä uima -altaan kansi vaaditaan

  • Lasten turvallisuus uimiseen ja leikkiin: Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä haluamme käsitellä erityisen tärkeää lastensuojelua. Tässä noudatetaan sääntöä: pieniä ei saa päästää leikkimään altaalla tai altaalla ilman valvontaa. Joskus ei -toivotut tapahtumat tapahtuvat sekunneissa! Uima -alueen ympärillä oleva aita tekisi altaasta esteettömän. Voit myös käyttää hyviä altaanpeitteitä lasten turvallisuustarkoituksiin tai ostaa erityisen hälytysjärjestelmän. Allashälytys tunnistaa kaikki vedessä olevat liikkeet riippumatta siitä, aiheuttaako se eläimen vai lapsen. Hän antaa signaaleja ja voi siten välttää ei -toivottuja tilanteita altaassa. Tämä mahdollistaa nopean reagoinnin, mikä voi joissain tapauksissa pelastaa hengen.

 Suosittelemme, ettet koskaan anna pienokaisten leikkiä puutarha -altaalla tai ilman valvontaa.

Pyöreät puutarha -altaat, pienet kahluualtaat, takapihalla, kaksi lasta leikkii paljon vihreää aitaa

  • Kuinka voit suunnitella alueen pyöreän puutarha -altaan ympärille?

Vaikka pyöreä allas on yleensä pieni, voit silti saada sen näyttämään hyvältä ja laittaa sen parrasvaloihin! Tässä haluamme antaa sinulle fiksuja vinkkejä tämän tekemiseen. Voit esimerkiksi rakentaa portaat, jotka johtavat suoraan veteen. Tai kannella uima -altaan ympärillä, jos sinulla on siihen riittävästi tilaa. Laita sitten pari lepotuolia ja tuoleja sinne ja olet jo luonut erinomaisen rentoutumisalueen perheellesi ja vieraillesi. Jos haluat olla veden äärellä kesällä, voit luoda viihtyisän ruokailutilan puutarha -altaan välittömään läheisyyteen. Muista lisätä sopivat valot, matot ja kauniit ruukkukasvit, jotka lisäävät loma -tunnelmaa. Kaikki mistä pidät, on sallittua!

Mutta jos sinulla ei ole paljon tilaa, voit ympäröidä uima -altaasi vehreydellä. Vihreät kasvit ja kukkivat ruukut, laatikot tai muut astiat tulevat kyseenalaiseksi, pienet puut, koristepensaat ja mehikasvit. Nämä virkistävät aluetta ja kiinnittävät huomiota!

 Rehevä vehreys ja palmut pyöreän kahluualtaan ympärillä toimivat yksityisyysnäytönä ja edesauttavat todellista viidakkotunnetta.

Pyöreät puutarha -altaat Uima -allas takapihalla, vehreät palmuja yksityisyyden suojana, viidakon tunne

 Tai ehkä haluat katsoa erämaata?

Pyöreät puutarha-altaat, pyöreä uima-allas erämaassa, kivillä päällystetty, erittäin huomiota herättävä

Katso myös seuraavat ideat ja kuvat, jotka olemme keränneet sinulle. Rohkaise rakentamaan oma pyöreä puutarha -allas ja nauti upeasta kesästä, joka on täynnä raikkautta ja uimista ulkona!

 Pyöreä melonta- ja uima -allas kannattaa asentaa keväällä ulkona.

Pyöreät puutarha -altaat asentavat keväällä pyöreät kahluualtaat ja ulkouima -altaat

Pyöreät puutarha -altaat eivät ole vielä verhottuja terässeinäaltaita asennettaessa

Pyöreät puutarha -altaat ovat pyöreitä, puusta valmistettuja portaita

Pyöreät puutarha -altaat ovat täydellisiä pyöreitä uima -altaita puupaneeleista valmistetulla takapihan kannella

Pyöreät puutarha -altaat ympäri betonia rakennettu uima -allas ympäri

Pyöreät puutarha -altaat pyöreällä altaalla, joka on rakennettu maahan puutarhalammikkona, vehreää ympärillä

Pyöreät puutarha -altaat, pyöreä uima -allas maahan, kaksi tuolia sen vieressä, paljon vihreitä, korkeita puita

Pyöreän uima -altaan ympärillä oleva ulkoalue voidaan suunnitella tyylin ja maun mukaan.

Pyöreät puutarha -altaat, uponnut uima -allas, istuimet ulkona ja ruokailutila ovat kaikki kutsuvia

Pyöreät puutarha -altaat moderni uima -allas portaat keiju valot sopivat valaistus istuinalue ruukkukasveja

Pyöreät puutarha -altaat moderni uima -allasportaiden verhous luonnonkiveä

Pyöreät puutarha -altaat kaksi pyöreää kahluuallasta, joista toinen on rakennettu puukannelle

Pyöreät puutarha -altaat kahluuallasportaat puuaita -kannen oleskelualue

Pyöreät puutarha -altaat ovat myös täydellisen muotoisia istuinalueita

Pyöreät puutarha -altaat takapihalla, koristeellisesti verhottu kiviaidalla, puinen oleskelualue sen vieressä