Pysy aina viileänä puutarhassa – tässä on neuvomme, mitä tehdä elokuussa

Pysy aina viileänä puutarhassa purppurakukissa

Pysy aina viileänä puutarhassa

Elokuussa puutarhasi on täynnä kukkia ja perhoset leijuavat kukasta kukkaan tässä kauniissa värien meressä. Se ei vain näytä kauniilta, vaan myös tuoksuu ihanalta, eikö totta? Kyllä, mutta tällaisessa puutarhassa on aina paljon tekemistä. Jos haluat nauttia tästä värikkäästä kauneudesta loppukesällä ja myös syksyllä, sinun on huolehdittava puutarhan kukista nyt elokuun lopussa – lannoita ja kastele ne asianmukaisesti.

Sinun on myös valmisteltava puutarhasi kylmempiin kuukausiin. Tässä vinkkejä suosituilta maisema -arkkitehdeiltä:

Mitä neuvot? Mitä tehdä puutarhassa elokuussa?

1. Ruusut, koiranputket, puutarhakoiranputket tai kesäkoiranputket, daaliat ja muut kesällä kukkivat kasvit tarvitsevat nyt huolenpitoa. Poista kuolleet kukat piristääksesi kasveja ja kannustaa heitä jatkamaan uusien silmujen itämistä. Tällä tavalla annat kukille uutta energiaa.

Näiden kukkien lannoittamiseen käytetään kerran viikossa tasapainoista lannoitetta

pysy aina viileänä puutarhassa kaunis margariittimeri

2. Kalifornian Golden Gate Park on ollut tuulisten dyynien paikka, ja se on nyt kasvillisuuden esittely ympäri maailmaa. Miten teit tuon? Kauniita kukkia Etelä -Afrikasta ja myös maapallon pohjoisosista kukoistaa täällä. Asiantuntijoiden mukaan korkeat ylläpitokustannukset ovat jokaisen yrityksen arvoisia. Tarvitset täydellisesti läpäisevän maaperän ja täydellisen ilmaston – rannikolla ei ole koskaan liian kuuma!

Loistavia kukkia aurinkoisissa sävyissä

pysy aina viileänä puutarhassa Kaliforniassa upea oranssi keltainen

Joten näyttävätkö ruukkukasvit jo “väsyneiltä” ja kuihtuneilta? Sitten tarvitset yleislannoitteen, joka kestää noin kolme kuukautta, tai nestemäisen lannoitteen kahden viikon välein.

Sitten sinut palkitaan suuremmilla kukilla

Pysy aina viileänä puutarhassa koboltinsinisissä purppurakukissa

3. Elokuun kuumuus ei todellakaan salli sinun tehdä jotain puutarhan kukkien kanssa juuri nyt – eikä sinun tarvitse tehdä sitä ollenkaan. Voit suunnitella kaikki aktiviteetit viileämmälle syyskuulle ja myös myöhemmin.

Siitä huolimatta puutarhasi näyttää täydelliseltä jopa elokuussa

pysy aina viileänä puutarhan välimerellisessä maisemassa

Elokuu on perhonen

pysy aina viileänä puutarhassa margariiteissa ja perhosissa

4. Nyt kastelu on tärkeää! Säännöllinen ja säännöllinen kastelu kannustaa kasvejasi lämpimässä ja kuivassa säässä. On suositeltavaa, että vesi menee syvemmälle maahan, maisema -arkkitehdit neuvovat meitä.

Nerokas idea Land Design Inc: ltä.

pysy aina viileänä puutarhan puulaatikon tippaletkussa

Vältä kastelua suoraan kasvien lehtineen. Vesi joko aikaisin aamulla tai myöhemmin päivällä nopean haihtumisen välttämiseksi. Vielä parempi idea olisi tiputus- tai letkukastelu lähempänä kasvin juuria.

Joten kasvit pysyvät aina tuoreina ja rehevän vihreinä

pysy aina viileänä puutarhassa rehevän vihreänä

5. Elokuussa on merkitty siirtyminen tyypillisistä kesäkukista syksyn kukkiin alkaen erilaisista paksulehtisistä kasveista, esimerkiksi sedumista tai kivestä, jotka tekevät puutarhasta entistäkin mielenkiintoisemman.

Herkät vaaleanpunaiset kukat virkistävät maisemaa

pysy aina viileänä puutarhan vaaleanpunaisessa loistossa

Laventelin sävyt rauhoittavat aisteja

pysy aina viileänä puutarhassa tyylikäs ja kestävä laventeli

6. Ja viimeinen neuvo: määritä ja valitse kevään kukkivat sipulisi nyt ja osta ne niin kauan kuin varastoa riittää. Älä lannistu siitä, mitä huomenna tapahtuu! Tulos on varmasti hyvä, kukat tarvitsevat vain paljon hoitoa ja rakkauttasi!

pysy aina viileänä puutarhan maagisessa kukassa


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80