Sadepuutarha – käytä sadevettä ja luo kaunis puutarha

puutarha sadevesi ruusu haukka kukat kasvi

Sadepuutarha – tarjoaa suotuisan elinympäristön lintuille ja perhosille

Tiedätkö mikä on sadepuutarha??

Se on erittäin kaunis ja käytännöllinen samaan aikaan. Tällainen puutarha suodattaa sadeveden valumisen ja tarjoaa suotuisan elinympäristön linnuille ja perhosille. Ja mikä parasta, sadepuutarha on helppo ylläpitää. Haluatko myös oppia luomaan sadepuutarhan pienellä vaivalla??

Ensinnäkin sinun on opittava tuntemaan puutarhasi hyvin. Katso ympärillesi. Tarvitset masennuksen, joka on vähintään 3 metrin päässä kotoasi.

Savi on paras maaperä sadepuutarhaan. Jos et ole varma, millaista maaperää puutarhassasi on, voit tehdä maaperätutkimuksen. Jos tutkimuksessa näkyy hiekkainen maaperä, lisää vettä imevää maaperää ja humusmaata.

Sadepuutarha – sopiva ympäristö siniselle iirikselle

puutarha sadevesi sininen iiris kukkia kasvi

Jos maaperäsi on jo sopiva sadepuutarhaan, sinun on myös valittava sopivat kasvit. Se on helpompaa, jos työskentelet nuorten kasvien siementen sijasta. Istuta ruohoa ja kasveja, joilla on syvät ja vahvat juuret. Sopivia kukkia ovat ‘Bengal Tiger’ canna, ruusukukka, keltainen iiris tai sininen iiris, kardinaali lobelia ja muut vastaavat kukat ja kasvit, jotka menestyvät vedessä ja mutaisessa maaperässä, mutta kestävät myös kuivia aikoja.

Muista myös, että sadepuutarhasi pitäisi näyttää kauniilta ja ilmeikkäältä. Käytä värin aksentteja. Etsi värikkäitä kukkia, joilla on suuret lehdet. Veripunainen tai silkkinen koirapuu on erinomainen kukka, josta pidät varmasti.

Ja lopuksi, älä unohda päivittäistä huoltoa – vettä ja lantaa.

Onko sinulla mukavampi puutarha kuin naapureillasi  

puutarha sadeveden valuma piha ruoho vihreä punaiset kukat

Löydä puutarhasi syvempi kohta

sade puutarha kasvit märkä vihreä ruoho syvyys

  Odota sadetta

sade puutarhakasvit märkä vihreä ruoho

Käytä myös kiviä

sade puutarha kasvit märkä vihreä ruoho kiviäTakapihalla

sadepuutarha kasvit märkä vihreä ruoho syviä kiviä

Savi imee veden parhaiten

puutarhan sadeveden valuminen luonnos syvä luonnos kasveja

Syvillä juurilla olevat kasvit sopivat hyvin sadepuutarhaan

puutarhan sadeveden viemärin vedon toimintatavan selitys

puutarhan sadeveden viemärin suunnittelu


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80