Sadetynnyrit takaavat ympäristöystävällisen kastelun puutarhassa

 

Taloudellinen kastelu puutarhassa sadevesitynnyreillä

Sadeveden kerääminen ja sen käyttäminen puutarhan kasteluun on ikivanha puutarhanhoitomenetelmä, joka on hieman unohdettu nykyään. Kuitenkin tämä ympäristöystävällinen kasvien kastelumuoto on tunnettu monille vanhemmille puutarhanhoidon harrastajille, ja yhä useammat nuoret etsivät ekologisia vaihtoehtoja kastelulle arvokkaalla juomavedellä ja pohjavedellä.

Ne ovat sellainen vaihtoehto Sade tynnyrit, jotka osoittautuvat erinomaisiksi sadevesisäiliöiksi. Sadetynnyri ei ainoastaan ​​suojele luontoa, vaan myös lompakkoasi – tarpeeksi syytä lukea seuraavat rivit …

Sadeastiat kasteluveden keräämiseen

Sade tynnyrit sadevesisäiliö luova puutarha ideoita sade tynnyri amfora

Jos sinulla on kaunis puutarha tai lukuisia parvekekasveja, olet todennäköisesti perehtynyt kasvien usein kastelun ongelmaan kesällä. Sadetynnyri voi ratkaista tämän ongelman täysin ja antaa kasveillesi raikkauden myös kuivina aikoina.

Kerää sadevesi ja kastele puutarhakasveja kesällä

Vesiputket sadevesisäiliöt sadeveden pusku amfora puutarhakasvit

Sadetynnyrin keräämää sadevettä käytetään yksinomaan puutarhan kasteluun. Jos haluat käyttää sadevettä myös kotitalouksiin, tarvitset täydellisen sadevesijärjestelmän, joka kerää sadeveden vesikourusta maan alla olevaan vesisäiliöön.

Toisin kuin sadevesijärjestelmä, sadesäiliö on paljon yksinkertaisempi järjestelmä. Sadevesi virtaa räystäskourusta alasputken läpi sadevesiputkeen. Sadekerääjä, joka tunnetaan myös nimellä downpipe -suodatin, yhdistää sadeputken sadeputkeen. Sadekerääjä suodattaa lian ja lehdet vedestä ja päästää sadeveden sadesäiliöön. Kun suurin täyttöaste saavutetaan, vesi virtaa laskuputken kautta viemäriin.

Yksinkertainen liitäntä alasputkeen

Sadetynnyrit yhdistävät sadevesisäiliöt Puutarhaideat Sadevaipan amfora

Kierretty vesihana mahdollistaa veden vetämisen sadeastiasta, joka on periaatteessa suljettu niin, että vesi pysyy mahdollisimman puhtaana ja vapaa hyttysistä ja toukoista. Kannella varustettu sadesuoja on myös lapsiturvallinen.

Sadeastiassa oleva vesi voidaan täyttää kastelukannuun hanan kautta

Graf sadetynnyrit sadeveden varastosäiliö puutarhaideoita sadepiippu

Sadetynnyrin vesi on pehmeää ja kalkkipitoista, joten se sopii paremmin puutarhakasveillesi. Tämä on toinen tärkeä etu, miksi sinun pitäisi kerätä sadevettä.

Tee jotain hyvää kasveille ja kastele sadevedellä

Sade tynnyrit sadeveden varastointi säiliö puutarhaideoita sade tynnyri amfora

Sadetynnyrit eivät ole vain käytännöllinen sadesäiliö, vaan ne voivat olla myös tyylikäs puutarhatarvike. Pyöreä, neliömäinen tai vanhan kreikkalaisen amforan muotoinen sadeveden tynnyri voi olla todellinen katseenvangitsija puutarhassa.

UV-kestävästä muovista valmistetut sadesäiliöt tarjoavat koristeellisen ilmeen luonnonkivijäljitelmästä tai terrakottajäljitelmästä ja aidosta puusta valmistetut sadesäiliöt takaavat luonnollisen ilmeen maalaismaiseen tyyliin.

Luonnonkivinen sadetynnyri

Sadetynnyrit sadeveden varastosäiliö puutarhaideoita Graf sadepiippu kulmikas

Voit myös ostaa houkuttelevan muotoisia sadesäiliöitä verkosta, esim Benz24.de, josta löydät laajan valikoiman sadesäiliöitä ja sadevesijärjestelmiä.

Valitse sadetynnyri, joka sulautuu harmonisesti puutarhaympäristöön ja tekee jotain hyvää luonnolle!

Sadetynnyrit ovat koristeellisia puutarhan kohokohtia

Sadevesisäiliöt sadeveden varastosäiliön seinä Graf sadesäiliö kulmikas

Polyrattan näyttää sateen tynnyriltä

Sadetynnyrit sadeveden varastosäiliö puutarhaideoita rotan huonekalut sadepiippu muovi

Markkinoilta löytyy 200-1000 litran sateen tynnyreitä

Sadesäiliöt sadeveden varastosäiliö, kulmikas puupaneeli

* Kaikki artikkelissa olevat kuvat esittävät Graf -tuotteita