Suunnittele puutarha ilmakasveilla

Suunnittele puutarha ilmakasveilla urbaanilla lasikuulakoristeella

Suunnittele puutarha ilmakasveilla

Jos haluat lisätä elämääsi ja raikkautta sisustukseesi, olet tullut oikeaan paikkaan. Meillä on mieluummin tyylikäs sisustus niin sanotuilla ilmakasveilla. Ehkä tiedät jo tästä luonnon ihmeestä ja siitä, miten se valloitti suunnittelijamaailman, mutta varmuuden vuoksi haluamme vain esitellä muutamia faktoja täällä.

Aluksi ilmakasvi tunnetaan nimellä Tillandsia ja se imee vettä ja ravinteita lehtiensä kautta. Se ei tarvitse maaperää selviytyäkseen, mutta se tarvitsee paljon vettä.

Tässä kuvassa näemme kauniin ilmakasvin – upea valikoima ProPlants. Kasvi kukoistaa todella hyvin lasipallossa, joka on koristeltu pikkukivillä ja jänteillä.

Huolehdi ilmakasveista

Kaupunkien lasikuulaikkunat luovat päivänvaloa puutarhaan ilmakasveilla

Tiedätkö, miten hoitaa tätä kasvia? Lannoite ja kastelu ovat kaksi tapaa pitää ne kosteina. Vinkkimme on poistaa ilmakasvi pallosta ja liottaa sitä varovasti 2-3 kertaa viikossa. Kysy lisätietoja paikalliselta lastentarhalta tai kaupasta.

Ilmakasvien koristelu

Kaupunkien lasikuulakivet luovat puutarhan, jossa on ilmakasveja

Mitä tulee koristeluun ilmakasveilla, mahdollisuudet ovat rajattomat. Monet ihmiset mieluummin lasikuula kuten tässä kuvassa. Toinen ratkaisu on integroida kasvi meheviin järjestelyihin ja lisätä vielä enemmän aksentteja, kuten simpukankuoria tai oksia, ja saada aikaan hassu vaikutus.

Nämä kasvit yhdistyvät erittäin hyvin muiden kukoistusten, kuten uteliaisuuksien ja erikoisten taideaarteiden, kanssa.

Muista … voit luoda oman puutarhan ilmakasveilla keräämällä niitä lisää.

 Satumainen, outo huonekasviUrbaanit lasikuulakivet suunnittelevat puutarhan ilmakasveilla

 

Puutarhasuunnittelu ilmakasveilla ja upea sisustus Luo puutarha ilmakasveilla yhdistetyllä kaupunkipallolla