Ulko inspiraatiota: Ihastuttavia eläviä ideoita tulipaloille uima -altaan äärellä

Eläviä ideoita tulipaloihin uima -altaan kalusteiden oleskelualueella puun ulkopuolella

Mukavia eläviä ideoita tulipaloille uima -altaan äärellä

Nykyaikainen muotoilu on yhtä paljon sisältä kuin ulkoa. Moderneissa huoneistoissa on yleensä upea terassi tai kaunis sisäpiha.

Se voi olla infinity -allas, joka lisää inspiraatiota, tai ihana poreallas.

Joten sinulla on kylpyläkokemus kotona stressaavassa arjessa. Esimerkkejä voidaan antaa monia, mutta yksi asia on selvä: ulkoiluvälineistä on tullut erottamaton osa useimpia taloja.

Täydellinen istuma -alue tähtien alla

Elävät ideat tulipaloille uima -altaan äärellä ovat eksoottisia yöllä

by Mark Pinkerton / vi360 photography

Uusi suuntaus on myös lisätä mukavia tulipaloja takapihalle. Niitä löytyy nykyaikaisista materiaaleista valmistetuista malleista ja monenlaisista tyyleistä. Voit aina löytää jotain kotiisi sopivaa.

Sinulla on ohuita ja minimalistisia vaihtoehtoja sekä niitä, jotka on koteloitu tyylikkääseen kivikuoreen. Joka tapauksessa nämä antavat aina ulkoalueelle erityisen aura. Tällaisia ​​laitteita ei vielä ole. Lyön vetoa, että valitset sen seuraavien vastustamattomien esimerkkien jälkeen.

Loistava tapa yhdistää kaksi vastakkaisia ​​elementtejä

Eläviä ideoita tulipaloihin uima -altaan vesijärjestelmän ulkopuolella

Ei kaukana tulesta ja vedestä

Eläviä ideoita tulisijoille uima-altaan sisäänrakennettu takka nojatuoli idea

Upea yhdistelmä tulta, kiveä ja vettä

Eläviä ideoita tulipaloihin uima -altaan portaiden vieressä

Mukava ulkoalue autiomaassa, jossa on uima -allas

Eläviä ideoita tulipaloille uima -altaan rottinkikalusteiden oleskelualueella

Nykyaikainen patio ja sisäänrakennettu uima-allas varastavat esityksen täältä

Eläviä ideoita tulipaloille uima -altaan vieressä kaunis julkisivu

Valaistut kivet ja kaktukset luovat tunnelman

Eläviä ideoita tulipaloille uima -altaan kiven yksityisyysnäytön vieressäModerni majakatakka ulkouima -altaan vieressä

Moderni tulipalo lähellä

Eläviä ideoita tulipaloille uima -altaan istuinalueella mukavasti

Valoa, lämpöä ja visuaalisia tehosteita

On monia syitä yhdistää lämmin liekki kauniiseen uima -altaaseen. Silmiinpistävin on upea visuaalinen ulkonäkö. Kahden luonnollisen alkuelementin yhdistäminen ihmisen olemassaolosta – tuli ja vesi – vaikuttaa suuresti sieluun.

Oranssi ja keltainen väri tekevät myös tunnelmasta paljon vieraanvaraisemman. Mieti ja päätä oman maun mukaan.

Kaunis tapa nauttia auringonlaskusta

Eläviä ideoita tulisijoille-altaalla-luonnon-ympäristössä

Nykyaikainen poreallas ja uima -allas ja ulkotakka

Eläviä ideoita tulisijoille-altaalla-romanttinen yö

Viihtyisä oleskelualue uima -altaan äärellä

Eläviä ideoita tulipaloille uima -altaan äärellä massiivinen huonekalutarha

Kattoterassit upealla näköalalla ovat yhä suositumpia. Liekki luo lisää lämpöä ja kodikkuutta. Valintasi ei tarvitse olla ylellinen. Yleensä riittää, kun lisäät vähän kiveä ja vihreää. Joten sinulla on tyyli ja muoti, jotka on kirjoitettu täydellisesti luonnolliseen ympäristöön.

Lisää hassuja ideoita ulkotulipaloihin

Eläviä ideoita tulipaloille uima -altaan luonnossa palo kuoppia allas kasvit palmuja eksoottinen design puutarha suuri kivi palo kuoppaan suunnittelu allas idea allas lehtimaja-oleskelualue-takka-allas Uima-allas sisäänrakennettu ulkopuolella yksityisyyden näytön puulämmitteinen takka puulattiapaneelit ulkotakka altaan katto takapihan kalusteet puutarhakasvit huonekalut rottinki vihreät tyynyt

Suuri keskittyminen

Voit integroida palokaivoja sekä suurille että pienille alueille. Tästä tulee heti huoneen keskipiste. Suojaaminen lasipinnoilla tekee siitä entistä houkuttelevamman.

Pidätkö enemmän kuopasta tai täysin varustetusta takasta? Muodosta tämän paikan ympärille sopivat istuimet, joista voit nauttia sekä lämmöstä että luonnon kauneudesta. Voit myös luoda suojan keskipäivän auringolta talon laajennetun katon tai pergolan läpi.

allas puutarha sisäänrakennettu takka huonekalut oleskelualue mukavat tyynyt värikkäät ulkoalue puutarha allas integroitu takka istuimet patio ulkopuolella portaikko takka seinä lasi allas integroitu

Riippumatta siitä, minkä ratkaisun valitset, sinun on pidettävä mielessä seuraavat asiat: Tässä se riippuu eri elementtien välisestä harmoniasta.

Sekä esteettisesti että ergonomisesti altaan ja takan yhdistelmä näyttää upealta. Löydä itsellesi sopiva tyyli. Varmasti on jotain erityisesti sinulle!

rentoudu makaavat puiset tyynyt mukava uima-altaan takka sisäänrakennettu kivi design asuinpaikka eksoottinen ympäristö takka -allas allas ulkopuolella alue sohvatyynyt tyynyt raidallinen värikäs minimalistinen rakennussuunnittelu integroitu allas makaa aidan lasi uima -allas ulkopuolella design talo oleskelualue romanttinen palo kuoppia laatat lattia ruoho takapiha värikkäät tuolit puutarhakalusteet takka