Vanhat tuolit puutarhassa uudella toiminnolla – houkuttelevat istutuskoneet

Vanhat tuolit puutarhassa, jossa on uusi toiminto keltainen keinu houkutteleva istutus

Houkuttelevat istutuskoneet

Eikö se näytä hyvältä ja hauskalta? Vanha tuoli voi saada uuden elämän puutarhassa – se voi toimia kukkasäiliönä tai kukkatelineenä. Kuinka pidät ideasta? Se tulee itse asiassa sisustussuunnittelija Renee Buchhauserilta San Diegosta. Kukkapenkkien sijasta hän halusi maisemaansa tuoleja, joihin hän asetti kukkaruukut.

“Yritän aina löytää epätavallisia tapoja istuttaa kukkia puutarhaan ja tässä etsinnässä löydän hyvin odottamattomia asioita”, hän sanoo. Kahdeksan vuotta sitten hän keksi idean istuttaa kukkia tuolille.

  Punainen metallinen kastelukannu – koriste -elementtinä

Vanhat tuolit puutarhassa uudella toiminnolla valkoiset houkuttelevat istutuskoneet

Joten Renee otti vanhan tuolin kehyksen, maalasi sen kirkkaasti, koristi sen ja antoi sille ainutlaatuisen persoonallisuuden. Ideansa toteuttamiseksi hän yksinkertaisesti poistaa istuimen tai leikkaa siihen reiän ja tekee vaijerikehyksen metalliverkosta. Sitten hän muodostaa kehyksen kookoskuidusta, jatkaa työskentelyä ja saa kukkasäiliön, täyttää sen ruukkumaalla ja sitten kaikki on valmis istutettavaksi! Renen idea on helppo toteuttaa, mutta tässä on toinen vinkki meiltä:

Meidän puutarhavinkki sinulle: Jos olet päättänyt käyttää vanhoja tuolejasi puutarhassa kukkatelineenä tai kukkasäiliönä, maalaa ne säännöllisesti, jotta sade ei vahingoita niitä kokonaan.

Pieni tuoli päiväkodista

Puutarhan vanhoja tuoleja uudella toiminnolla.Pienet puuta houkuttelevat istutuskoneet

Tämä pieni tuoli, joka on istutettu kauniilla puutarhan kukilla, luo viehättävän ilmeen puutarhaan kevät- ja kesäkuukausina.

Hallitseva vaaleanpunainen väri – naisellinen sisustus

Vanhat tuolit puutarhassa, joissa on uusi vaaleanpunainen puu houkutteleva istutus

Kiva patina

Lila Rittersporm – henkeäsalpaava keskipiste, jossa yhdistyvät laventeli, meksikolainen kanerva ja tuoksuva minttu.

Kukkien voima

Aloita kausi sinisellä lobelialla ja violetilla orvokilla, jotka pitävät viileästä säästä. Kesän kuumuuden tullessa valkoiset pelargoniat, suuret öljyiset lehdet ja vaaleanpunaiset petuniat voivat kasvaa riittävän suuriksi näyttelyn jatkamiseksi.

Puutarhan valtaistuin

Vanhat tuolit puutarhassa uusilla toiminnoilla valtaavat houkuttelevia istutuskoneita

Puutarhatuoleillasi annat mehiläisille ja perhosille lepopaikan. Vaaleanpunainen ja punainen salvia ovat varmoja suosikkeja, valkoinen rasvalehti, sininen lobelia ja ritari -keihäs luovat viehättäviä aksentteja.

Värikäs yksityiskohta tehdä se itse puutarhassa

Vanhat tuolit puutarhassa, joissa on uusia houkuttelevia istutuskoneita

Iloitse puutarhassa

Chartreuse näyttää myös hyvältä yksinään, sinun ei tarvitse yhdistää tätä kukkaa, mutta jos haluat korostaa sen kauneutta, voit ajatella sen yhdistämistä hopeanväriseen vanhaan yrttiin, valkoiseen kivikasveen, vaaleanpunaiseen meksikolaiseen kanervaan ja siniseen lobelia.

Värikäs: Jos et voi valita yhtä väriä, yhdistä useita värejä yhteen! Tämä puna-sini-keltainen tuoli on koti tuoksuvalle mintulle, suurille rasvalehdille, koiranputkille ja kultaiselle cockard-kukalle.

   Vanha rottinkinen nojatuoli toimii kukkasäiliönäVanhat tuolit puutarhassa uuden toiminnon rottinki puutarhakalusteet houkutteleva istutuskoneet

Kiinteä punainen puinen tuoli näyttää puutarhan kukkien kauneuden

Vanhat tuolit puutarhassa uuden toiminnon punaisilla houkuttelevilla istutuskoneilla

Erilaisia ​​kukkia ja kasvilajeja vanhalla puutuolilla

Vanhat tuolit puutarhassa, joissa on uusi toiminto punaiset kukat keltaiset houkuttelevat istutuskoneet